Box pre sub

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
Používateľov profilový obrázok
Nesqwik
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 04. Mar, 2006, 02:00

Box pre sub

Príspevok od používateľa Nesqwik »

Zdar
Asi budem stavat bednu pre sub bude bez baz reflexu objem cca 70 - 90 L repro ARN 312 00
A teraz problem vychadza mi takto Obrázoktoto je pohlad zo zadu
co vy na to ?
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa BoBo_ »

nechapem co sa ti nezda a co chces poradit .... :?:
inak tie ARN-ka maju dost male sytenie,ak zohnas este jeden taky isty magnet kludne do "pricap" na ten co tam je
Nesqwik
Používateľ
Používateľ

ja len ze ci tam tie sikme steny nebudu robit nejaku ,neplechu, :?:
BoBo_
Používateľ
Používateľ

nie nie,pohode...akurat ak mozem poradit riadne vytlm steny neakou textiliou (vata,vatelin napr.) a daj taku "gulu" do stredu bedne koli stojatemu vlneniu....ja to riesim vzdy tak ze dam vystuhy ktore sa vstrede stretnu a tam dam dostatok vatelinu
Nesqwik
Používateľ
Používateľ

prave som sa dozvedel jednu nemilu vec takze mi ta bedna bude asi na 2 veci ... kamarat odpalil moj milovany zosilovac Tesla Studio 70 :( nech je jej zem lahka :cry:

:red: btw nema niekto schemu(navrh na plosak) na zosik(+pred.zos) cca 70 - 100 W ale taky so aj vlastnorucne postavil a je koplet bez IO ?
ideal by bolo keby bol aj zdroj aj konec aj pred. zos na jednej DPS
BoBo_
Používateľ
Používateľ

ak chces mozem ti tu teslu spravit :wink:
co sa tyka toho zosiku,vsak tebe by stacilo iba konec spravt,keD tak,nie??? na ten zosik skus spravit LEACH a osaD iba jeden par tranzistorov,alebo daj oby dva a nizsie napajanie :wink:
Nesqwik
Používateľ
Používateľ

potreboval by som aby to slapalo s mojou SB 5.1 a myslim ze tam mi iba konec nestaci ... neviem ci sa taky zos oplati opravovat ... ,novy, sa da zohnat na muziker.sk za cca 500,- Sk keby som nieco staval tak na styl ALDAX ale zas mi to pripada ako dat motor z Porche do Fabie ... :lol:
BoBo_
Používateľ
Používateľ

tak to hej,ALDAX su kvalitne :wink: v spojeni s SPV100 dostanes super ozvucenie,bude ti treba aj predzosik lebo SB live ma dost slaby vystup na subak....ale ja by som aj tak radsej kupil subjunior a napojil to zo satelitov :red:
Nesqwik
Používateľ
Používateľ

aj na to snad hadam pride ... vzdy riesim ten isty problem ked su $ tak neni cas a naopak ... no potrebujem to takto spravit bo sa mi neche tahat stale zos. zo skusobne a toto by som pouzival aj ako ,kombo, na doma k base susedia budu mat radost ... no nic idem este potrapit uja gogla ci nevypluje nejaky navrh plosaku a ked nie tak asi spravim ten aldax

edit Tak som u nas ,v dedine, pobehal vsetky elektra co poznam (je ich asi 2,5 :lol:) a v ponuke mame ,super stavebnice koncov za super cenu, :wallbash: asi taky styl ze v obvodoch su integrace (sice nie namiesto koncov ale su tam :P ) a stoji to len 800 Sk z toho mi bolo hned do :cry: ked som sa spytal ze ci by sa nenasla nejaka stavebnica bez integracov iba tranzistory alebo nebodaj elektronkova tak ujo sa na mna pozeral ze z akeho sveta som ja prisiel ... takze volim aldax ...

Návrat na "Zvuk a PC"