ale jak to chladi !
Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
to plati tak ked s tym jazdis po ceste, na ohruhoch ani nie. Tam treba lepsie brzdy a nie, ani ereska nema v zaklade take, ktore zvladnu okruhy. A vsetky tie vrtane popraskaju krizom pri akcnejsom brzdeni (cesta only). Nove potom stoja dvojku.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
.
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
To Stiv
To je ok tie praskliny predsa zlepsuju chladenie Dufam, ze si ich vymenil.
To je ok tie praskliny predsa zlepsuju chladenie Dufam, ze si ich vymenil.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Carbon loraine rc5+ je "akoze zavodne"? Mozes prist popocuvat ako "nepiskaju". Na slovakiaringu najst auto, co nepiska, ked prichadza do boxov je celkom umenie Neviem, kde na to chodis.
Btw dierovane kotuce na "beznych" autach koncia podobne ako postol stiv. Ak uz su vysoke naroky, tak mam lepsiu skusenost s drazkovanymi. Zere to platne, hucit to ale brzdi.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Prekračovaniu povolenej rýchlosti v nových autách odzvoní
Obmedzovač bude povinný od júla 2022.
Čítajte viac: https://auto.sme.sk/c/22658399/obmedzov ... -2022.html
Bude to pipat, takze das hlasnejsie radio ako pri nezapnutom pase a pokracujes v ceste.
A vsetkych asistentov si samozrejme zaplatis.
Ale tak ked vsetci budu jazdit predpisovo a zaspavat za volantom tak si clovek aspon vybavi maily, telefonaty a pozrie novinky.
A vsetkych asistentov si samozrejme zaplatis.
Ale tak ked vsetci budu jazdit predpisovo a zaspavat za volantom tak si clovek aspon vybavi maily, telefonaty a pozrie novinky.
Naposledy upravil/-a stiv v St 16. Jún, 2021, 23:02, upravené celkom 1 krát.
.
No nic, treba si uzivat na 100% kym sa da
Budeme jazdit na autach kym sa nerozpadnu a potom uz len na zadnych sedadlach. Ale nevidel by som to az tak cierno. Urcite to pojde vypnut aj ked to bude dost shady vec co sa kodovania tyka.
.
Co ja viem, uz len na 8golfe nevypnes ani start stop lebo všetko musi ist online
Trend je jasny... A to ten ze dobre uz bolo
Trend je jasny... A to ten ze dobre uz bolo
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No pruser bude ak to vypnes a nameraju ta 200km/h. Budes na vsetkych FB strankach Policie SR
Ono je to trosku blbost, dnes som obiehal mensiu kolonu na rovinke urcite 160+, keby ma to malo nejako obmedzit, tak to nedam a musim to tam strikovat medzi nakladiaky. Minimalne by boli zeleni v tom policajnom SUV, co slo oproti trosku viac vystraseni.
Ono je to trosku blbost, dnes som obiehal mensiu kolonu na rovinke urcite 160+, keby ma to malo nejako obmedzit, tak to nedam a musim to tam strikovat medzi nakladiaky. Minimalne by boli zeleni v tom policajnom SUV, co slo oproti trosku viac vystraseni.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Klima slabo chladila... 12r sa na nu nesahalo... Bolo tam 248g, plna ma 590g po doplneni chladila jak drak, asi 10km
potom uz prestala chladit uplne, ked ju zapnem tak spojka ju len dookola odpaja a pripaja v 1sekundovom intervale... asi dostala sok z tolkeho chladiva
potom uz prestala chladit uplne, ked ju zapnem tak spojka ju len dookola odpaja a pripaja v 1sekundovom intervale... asi dostala sok z tolkeho chladiva
Podobné sa stalo aj mne. 10 rokov bez plnenia, vytiahlo sa 475g/525g, po doplnení za cca mesiac prázdna = deravý chladič (voliaka zátka na ňom).
clovek si najprv myslel ze tie vyblikavajuce dialkove a smerovku pustenu dolava po X km dana osoba ignorovala naschval(najskor od fabci potom odomna)... avsak bolo to este o dost horsie ako si clovek myslel... ona o mne vobec nevedela ta by bola schopna prejst ludi a ani by si to nalepena na volante nevsimla
pamatovku som nasiel na zemi na parkovisku, a netusim z kade zaznam pochadza ani kto je jeho autorom