Balik z Ciny
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Balik z Ciny (zlate casy skoncili)
ale to nie je dobre, kolko krat sa objednavky y Ciny dostavia aj po niekolkych mesiacoch a ak mal niekto poobjednavany tovar za par stovak, tak moze byt velmi nemylo prekvapeny, ze zrazu sa mu to o dost predrazi. Aj ked v dobe ked sa tovar objednaval, bola ta cena tovaru v podstate definitivna
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Vsak mal s tym pocitat, ze sa nedorazi na SVK do 1. jula.. aj tak hento cely cirkus uz chceli zaviest pred pol rokom.. alebo dokonca skorsie ked niet corony, nie?
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Môžeš to stále odmietnuť. Prípadne úplne to ignorovať, neviem či tam nie je deadline nejaký a keď to dovtedy nevyriešiš, tak berú, že to odmietaš.HellAngel napísal: ↑Št 08. Júl, 2021, 11:02 ale to nie je dobre, kolko krat sa objednavky y Ciny dostavia aj po niekolkych mesiacoch a ak mal niekto poobjednavany tovar za par stovak, tak moze byt velmi nemylo prekvapeny, ze zrazu sa mu to o dost predrazi. Aj ked v dobe ked sa tovar objednaval, bola ta cena tovaru v podstate definitivna
Ja mám ešte jednu vec z Aliexpressu, objednával som 18.5., na trackingu vidím, že to prišlo pred pár dňami. Keď mi príde list, tak najprv napíšem Aliexpressu, že či mi preplatia colné a ak nie, tak to odmietnem, vytvorím dispute s tým, že nedodržali doručenie do 31 dní a budem dúfať, že mi to vrátia.
Naposledy upravil/-a loleqboleq v Št 08. Júl, 2021, 11:15, upravené celkom 1 krát.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ak si objednaval tovar v hodnote par stovak, tak ho nema co prekvapit, kedze clo/DPH mal platit aj predtym.HellAngel napísal: ↑Št 08. Júl, 2021, 11:02 ale to nie je dobre, kolko krat sa objednavky y Ciny dostavia aj po niekolkych mesiacoch a ak mal niekto poobjednavany tovar za par stovak, tak moze byt velmi nemylo prekvapeny, ze zrazu sa mu to o dost predrazi. Aj ked v dobe ked sa tovar objednaval, bola ta cena tovaru v podstate definitivna
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
nemusi to byt jeden kus, moze to byt xy mensich balickov, kludne aj do 23eur, ktore boli v dobe objednavania vynate aj z DPH aj cla
lele: tento cirkus uz planovali dlhsie to je pravda, ale tak ja nebudem rozmyslat pol roka dopredu, ci nepride nejaka Corona, neuviazne lod v prieplave a moja zasielka bude mat dost velke meskanie
loleq: akoze to mozes odmietnut a predajca ti vrati peniaze?
Ide mi len o to, ze ak bol tovar objednany za starych podmienok, tak mali platit aktualne podmienky v den nakupu a nie v den dodania. A dodat datum objednania pre celnu spravu mi nerobi problem. Cele je to o tom, ze sa spustilo na co nie sme realne pripraveny, ludsky a ani technicky
lele: tento cirkus uz planovali dlhsie to je pravda, ale tak ja nebudem rozmyslat pol roka dopredu, ci nepride nejaka Corona, neuviazne lod v prieplave a moja zasielka bude mat dost velke meskanie
loleq: akoze to mozes odmietnut a predajca ti vrati peniaze?
Ide mi len o to, ze ak bol tovar objednany za starych podmienok, tak mali platit aktualne podmienky v den nakupu a nie v den dodania. A dodat datum objednania pre celnu spravu mi nerobi problem. Cele je to o tom, ze sa spustilo na co nie sme realne pripraveny, ludsky a ani technicky
No to asi kazdy mohol mysliet/vediet dopredu, ze to bude bordel, preto som 3-4 mesiace uz neobjednal nic a cakam, ze ako vyvinie situacia, lebo nemam ani cip aktivovany na OP.. ale to ze Ali zaplati clo znie celkom dobre, hlavne nechcem tu ziadne (e)papierovacky robit..
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Pre colne konanie VZDY platil datum vstupu na uzemie EU.HellAngel napísal: ↑Št 08. Júl, 2021, 11:19Ide mi len o to, ze ak bol tovar objednany za starych podmienok, tak mali platit aktualne podmienky v den nakupu a nie v den dodania. A dodat datum objednania pre celnu spravu mi nerobi problem. Cele je to o tom, ze sa spustilo na co nie sme realne pripraveny, ludsky a ani technicky
Tak to som zvedavy lebo par dni pred 1.7. vstupila na slovensko moja posledna zasielka ktoru ocakavam z ciny no zatial sa este nedostala na rad. Dlhsie je bez pohybu co nieje nic nezvycajne u nas. Uvidime ci mi pride bez dane alebo vyrubia dan a vypalne.faugusztin napísal: ↑Št 08. Júl, 2021, 11:28Pre colne konanie VZDY platil datum vstupu na uzemie EU.HellAngel napísal: ↑Št 08. Júl, 2021, 11:19Ide mi len o to, ze ak bol tovar objednany za starych podmienok, tak mali platit aktualne podmienky v den nakupu a nie v den dodania. A dodat datum objednania pre celnu spravu mi nerobi problem. Cele je to o tom, ze sa spustilo na co nie sme realne pripraveny, ludsky a ani technicky
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
JOP, ak by to naozaj tak fungovalo, tak to by bolo superlele007 napísal: ↑Št 08. Júl, 2021, 11:25No to asi kazdy mohol mysliet/vediet dopredu, ze to bude bordel, preto som 3-4 mesiace uz neobjednal nic a cakam, ze ako vyvinie situacia, lebo nemam ani cip aktivovany na OP.. ale to ze Ali zaplati clo znie celkom dobre, hlavne nechcem tu ziadne (e)papierovacky robit..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
borci ake led lampy do bytu na wifi by ste odporucsli ideal z.eu skladov aby som sa vyhol.tomuto.cirkusu
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
som si celkom isty ze to je vec ktora sa oplati kupit na SVK so zarukou a so vsetkym co k tomu patri
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Na to máš nákupnú poradňu.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
mne slo o to aby som sa vyhol tym colnym nezmyskom ale jasne dik.ci nie je neaka odnoz rovno uz s eu skladmi
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Banggood geekbuying dhgate
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
https://zive.aktuality.sk/clanok/pftxfb ... ahaniciam/V krajnom prípade sa môže poplatok za doplnenie potrebných údajov vyšplhať až na 9 eur. Avšak až len od septembra – momentálne pošta dočasne účtuje poplatky s 50 % zľavou, v tomto konkrétnom prípade by teda bola reč o doplatku v sume 4 eurá.
Pozor na meškajúce zásielky
Pripomíname tiež, že e-shopy zapojené do schémy IOSS „vyberajú“ DPH len od 1. júla a len u zásielok objednaných po tomto termíne môžu nakupujúci očakávať plynulý priebeh.
Novinka sa netýka tovaru, ktorý ste si objednali pred 1. júlom, no doručený vám bude až teraz. V tomto prípade budete musieť zásielku precliť – či už sami alebo za pomoci prepravcu. Opäť preto dávame do pozornosti aj náš návod na „manuálne“ preclenie zásielky cez nový portál daniarov.