Tiez by ma zaujimalo co konkretne by robil, ked vsetky mitigacne opatrenia oznacuje z brucha za "neefektivne". Akurat je teraz solidny humbuk aj v UK, kde sa proti vladnemu planu (teda hlavne proti prehnanu optimizmu Sajida Javida) uvolnit uplne vsetky opatrenia a premorit mladsiu populaciu ktora este nie je zaoockovana (vratane masiek v public interieroch), postavil velky kolektiv respektovanych vedcov. Svoje memo akurat predvcerom publikovali v Lancetemaniak napísal: ↑Pi 09. Júl, 2021, 08:28 AmOK: a ake je teda podla teba riesenie? Lebo premorenie nie je veru riesenim, to je len nezelany vedlajsi ucinok nekontrolovaneho sirenia, ktore vedie k umrtiam a dlhodobym nasledkom (long covid). Vakcina je z tohoto pohladu riesenie ako vytvorit imunitu v populacii za najnizsiu cenu. Ake mas ty navrhy? Co by si ty robil?
Hlavne vlade vycitaju, ze zrazu akosi prehliadaju problem long-covidu (ked chcu masovo premorovat mladych), s ktorym maju problem aj mnohi mladi ludia do 40 rokov, Cudne mi to osobne pride ze sa to deje zvlast v UK, kde sa long-covidu venovalo asi najviac pozornosti (najviac vyskumov z tamojsich top univerzit, dokonca aj NHS sa k tomu dost vazne postavilo).
Na briefingu aj velmi uznavany epidemiolog z WHO, Dr. Mike Ryan nazval Johnsonov/Javidov plan - “Moral emptiness and epidemiological stupidity”
Kazdopadne bude "zaujimave" sledovat tento experiment. Osobne som zvedavy ako sa dalej budu vyvijat hospitalizacie, lebo to uplne nevyzera tak, zeby bol ten link medzi pripadmi a hospitalizaciami uplne "broken".