Odar napísal: ↑So 10. Júl, 2021, 18:23
Ivko napísal: ↑So 10. Júl, 2021, 16:22
Znova sa pýtam - keby bola iná vláda, tak by sa u nás netestovalo a teraz ani neočkovalo?
Toto je typicky manipulativny drist. Vsetci velmi dobre vieme, ze sa testuje VSADE v Europe. A aj sa bude. Ide o to, ako je to predane ludom. U nas to bolo predane ludom ako jedine riesenie, ktore 100tne vyriesi situaciu, pritom normalne zmyslajuci clovek musi chapat, ze je to iba oddalovanie problemu. Testuje sa dlhodobo trebars aj v Rakusku. Ale nie stylom, ze kazdy tyzden musis ist ako chuj povinne na test, inak si viacmenej nesvojpravny. O to tu ide. A viem, o com hovorim. V praci som denne v kontakne s kolegami, ktori ziju v Rakusku, Nie su to vycucane informacie z prsta.
Ale skoda o tom dookola pisat. Dolezite je divat sa dopredu, nie dookola sa rypat v tom, co bolo. Chvalabohu za ministra zdravotnictva uz nemame samana zo sekty, ale cloveka z praxe.
Rozdiel je v prvom rade v tom že inde vo svete dezolatom asi viac klepli po prstoch ako u nás, kde ich dookola nechali šíriť bludy, nechali ich protestovať. A najhoršie že ten chaos tu podporovala opozícia za výdatnej pomoci hlavy štátu, Harabina... to kde sme do p<>.?
Ja som si všimol hlavne to že mnohé subjekty u nás cítili možnosť že by mohli položiť vládu a dostať sa k moci.
Niektorí z dôvodu že majú za ušami až-až, iný lebo sa nedostali do parlamentu, PS, Harabin...
Čo je na testovaní 1x týždenne zlé v situácii akej sme boli?
Zvlášť ked sa vie že po nakazení sa príznaky prejavia na 3-4den?
Aké oddalovanie problému testovaním keď si vakcínu nemal?
Chyba bola v prvom rade v tom že ten čo tomu velil si nevedel poriadne buchnúť po stole, že bude to takto a hotovo.
Včerajší protest...
To čo malo byť? Idioti protestujú proti očkovaniu, pričom sa sami rozhodujú či sa dajú alebo nie a kritizujú stopnutie referenda, kde je dopredu jasné že by bolo neúspešné a ešte k tomu tí čo to tam vykrikovali by sa v prípadných voľbách nedostali do parlamentu