kryty
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
skus napisat na www.talkive.sk alebo potom v hocijakom sony ericsson shope MUSIA ti predat origo kryt
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
ospravedlnujem sa, teraz mi trklo ... marek ma pravdu na SE K750i a D750i a podobne si nemozes sam vymenit kryt lebo na to treba taky debilny srobovak servisacky, ktory sa tazko zhana... takze sup suo do najblizsieho autorizovaneho SE shopu a poziadat o vymenu...debily ti facnu cenu tak 1000sk a dakujem
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- EightBall
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Tak kryty sa daju kupit napriklad http://www.shopcenter.sk/search.asp
Osobne odporucam tie drahsie lebo neznackove sa strasne rychlo olupu a po namontovani nemusia presno dosadnut...Kryt vam vymenia v kazdom MOBIL servise (znackovy je vacsinou drahsi).
Osobne odporucam tie drahsie lebo neznackove sa strasne rychlo olupu a po namontovani nemusia presno dosadnut...Kryt vam vymenia v kazdom MOBIL servise (znackovy je vacsinou drahsi).
Intel E2180@3000Mhz (Freezer 7 Pro) Asus P5K/EPU 3x1GB A-Data Vitesta EE 4-4-4-12 at 900mhz Gainward 9600GT 512MB (Zelman VF900) Samsung 225MW LC Silent Giant 550W + Asus Eee PC 1000H
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
No treba pracovat opatrne a pomaly. Ja som uz mal rozobrate asi 4 telefony a vzdy som ich aj poskladal. Displej byva dost nachylny na prasknutie, ale pokial donho nebudes tlacit a nebudes ho vyberat z plosneho spoja tak u neublizis. A bacha aj na staticku elektrinu, ktorou by si tiez mohol ten telefon znicit.
Inak najlepsie bude, ked si pozres foto rozobrateho telefonu ktory ides robit a na niektory fony su aj postupy ako ich rozobrat. Skus pozres ta www.semania.cz.
Inak najlepsie bude, ked si pozres foto rozobrateho telefonu ktory ides robit a na niektory fony su aj postupy ako ich rozobrat. Skus pozres ta www.semania.cz.