Všeobecná diskusia II
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: Všeobecná diskusia II
Skilex: 75 kWh baterie zvladaju bez problemov 300-500km trasy (podla typu cesty), to nie su kratke jazdy po meste. S takym autom by som vedel robit s prstom v nose celorocne dochadzanie do prace (150km), ako aj navstevu obidvoch rodin. Aj na dovolenku smer Taliansko/Chorvatsko by som s tym siel (ale uz to chce vediet, kde sa da nabit na dialnici). Ak pojdeme vyssie, tak EQS uz dava 600+ km trasu na jedno nabitie (https://teslamag.de/news/muenchen-berli ... eite-38575). Pred 3 rokmi sme boli vo faze fanusikov, dnes je to uz bezne prakticke auto (s chybajucou infrastrukturou na SK, to nechcem opominat), o 3-5 rokov to moze byt uplne v pohode volba pre velku cast populacie (ak pominieme cenu a zalezi od rozvoja infrastruktury).
FVE 12.45 kWp V/Z
Cize ledva dojdem do ruzomberka a domov... Ak teda nebude prilis zima alebo prilis teplo a nepojdem 160
Hotovy korab na cesty mimo mesta
Hotovy korab na cesty mimo mesta
Jn, s taycanom pri hovadskej jazde dojdes niekde do okolia popradu alebo rimavskej soboty. ale tak v 2035 uz to bude snad 1500 na “nadrz”.
.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
ked budu stale zmensovat normalne nadrze tak to elektricke bude big deal ibazeby nie
Pokiaľ nebudú lepšie baterky vždy to bude o kompromisoch, ale tak chcú nám dávať do nových áut obmedzovače tak možno aj tieto budú dobre
Môj život s osobným autom je taký že ledva nabehame 15K ročne na výmenu oleja, asi by sa u nás uživil elektromobil ako jediné auto do rodiny, horšie je že žiadne auto čo by vyhovovalo nieje za pár kacek a trištvrte tých áut vyzerá ako hnoj alebo sú drahé jak sviňa.
Môj život s osobným autom je taký že ledva nabehame 15K ročne na výmenu oleja, asi by sa u nás uživil elektromobil ako jediné auto do rodiny, horšie je že žiadne auto čo by vyhovovalo nieje za pár kacek a trištvrte tých áut vyzerá ako hnoj alebo sú drahé jak sviňa.
Vsak na chodenie do kanclu to je paradicka, lacne, vo velkych mestach vyhody, vsade mozne nabijacky. A potom na dlhe trasy A8 s 12 valcovym dizlom.
Eko eko
Eko eko
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ono infrastruktura pre ropne produkty bola tiez 100r dozadu nepredstavitelna a dnes kym ti ujo tankne za dvacku sa k tomu vykakas a das teplu baketku s kavou.
Inak nepochopim... x-krat tento pripad...
https://drive.google.com/file/d/1dqgZPp ... p=drivesdk
Inak nepochopim... x-krat tento pripad...
https://drive.google.com/file/d/1dqgZPp ... p=drivesdk
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
ved posli prislusnikom, urcite bude potrestany len najhorsi priestupok jednotlivca
Keby toto patrilo medzi najhoršie priestupky na slovenských cestách tak žijeme v raji, však keď ťa zbadal tak aj začal uhýbať
Ľudia jazdia jak blázni a tebe hento vadí fakt dakedy nechápem
Ľudia jazdia jak blázni a tebe hento vadí fakt dakedy nechápem
Spoiler: ukázať
Je pravda ze ludia jazdia jak blazni. Neuhybaju, zamerne blokuju, nepouzivaju zrkadla. Potom mu das ochutnat jeho medicinku a uz sa mu to moc nepaci.
.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ochutnat medicinku boze kazdym takymto prispevkom v mojich ociach mladnes, pomaly budes potrebovat plienku.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ehm... Tento priklad odzrkadluje mentalitu soferov na cestach hlavne posledny rok a nahodou som mal kameru. Prazda cesta, da sa tam ist 130+, ziadna potreba skracovat si zakrutu ale pojdem v lavom pruhu jak dement 85... Este aj ja som sa preradil z praveho...
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Ja tiež chodím v ľavom keď môžem. Samozrejme sledujem okolie auta nech neobmedzujem. Ľavý je lepší a rýchlejší. Skoro ako keď máš červenú farbu auta.
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
lavy je lepsi a rychlejsi aj ked v pravom nikto nie je? hm, to mi nevychadza.
Spoiler: ukázať