Galo Erik napísal: ↑Št 22. Júl, 2021, 18:08
A este jedna vec, preco mam rypat do niecoho, co mi funguje? Moja imunita funguje, tak aky zmysel ma do toho rypat ?
Lol, to tvrdis na zaklade coho? Ze si par rokov nemal chripku, alebo ine bezne sezonne ochorenie? Smahom ruky by som ti zo svojho okolia vedel povedat o ludoch, ktori si to tiez mysleli a mali po miernom prekonani covidu celkom vazny post-viral syndrom - otrasne bolesti hlavy 4 mesiace po prekonani, na ktore nezaberali bezne "tlmice", brain fog.
Chcel by som vidiet, ci by si rovnako huste reci o svojej imunite mal, keby nam tu nedajboze cirkulovala (uz vakcinaciou potlacena) choroba ako polio.
Okrem toho, kazdy kredibilny imunolog a klinicky infektolog ti dnes povie, ako je Covid nevyspitatelna choroba a je to castokrat loteria aj pre vitalnych ludi.
Svet nie je ciernobiely, ako vam v TV hovoria.
Presne. Prave preto je lepsie verit vedeckemu konsenzu a kompetentnym instituciam, ako nejakemu Erikovi Galovi, ktory ani nie je schopny podlozit svoje smiesne tvrdenie o vakcine "s pochybnou efektivitou", aj ked mu na to x-ludi zakontruje faktami PRESNYM OPAKOM.
Juj a zabudol som, mal som krvnu zrazeninu po jednej z tych vakcin, ktora mi zmrzacila koncatinu
Mam silne podozrenie, ze si tu len teraz z prsta cucas "historku". Ale aj keby - napriek extremne vzacnym pripadom vedlajsich ucinkov pri ockovani to nijako nekontruje celkovy benefit, ktory z toho spolocnost ma. Ale predpokladam ze ludom ako ty cost-benefit analyza nic nehovori, a radsej by si vo svete neockoval vobec, lebo sa u niekoho prejavili vaznejsie vedlajsie ucinky. Tam ta extremne raritne problemy (detekovane v stovkach/tisicinach jedneho percentualneho bodu) trapia, ale potencionalne long-term nasledky a priame umrtia sposobene danou chorobou uz nejako neriesis a naivne sa spoliehas, ze teba ochrani tvoja rambovska imunita sama