No pouzita karta vzdy nesie iste riziko,predosly majitel s nou mohol barsco bastrngovat a ked ju budem musiet nahodou reklamovat,mozu tu manipulaciu pripisat mne (zlomeny kusok plastu pod chladicom) a reklamaciu zamietnu.30% nedaju dolu ani nahodou.
Nove kusy aktualne skladom nemaju (aspon teda nie na eshope)
100€ je pri 1940€ karte,tu mozno daju dole 50 a to neviem ci mi za ten risk stoji
Idealne by bolo sa s nimi dohodnut ze kartu vratim a jakmile naskladnia tuto grafu,ze mi ju hned odlozia/urobia objednavku + neaku malu kompenzaciu ze som sa zbytocne prehnal cez cele mesto a ze oni pochybili
Froster napísal: Št 29. Júl, 2021, 19:06
A to keď si ju preberal na pobočke si si nič nevšimol? Krabica nemala žiadne známky použitia?
Bola porusena nalepka na boku,ale dost som sa ponahlal,mal som este vybavovacky a tak som si hovoril ze ked aspon karta nebude otvorena,ze mi to az tak vadit nebude.
Aj tak predpokladam ze chalanisko za pultom by mi dal dve moznosti,bud si kartu necham,alebo objednavku stornuju/vratim kartu a tym padom by som nemal ani kartu a ani by som si ju znovu nemohol mesiac objednat (aktualne ju ani nemaju)
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 7 5800X3D & ARCTIC Liquid Freezer II 360 A-RGB;GAINWARD GeForce RTX 5090 Phantom GS 32G;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB & Seagate Exos 8 TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fortron Hydro Ti PRO 1000W;Fractal Design Define S2 White;Roccat Vulcan 120 AIMO Gaming Keyboard & Roccat Kone Pro Air;GIGABYTE AORUS FO32U2;WIN: 10