Este som si docital ine prispevky, nebol som tu, musel som zit aj v tom skutocnom svete
@HellAngel "Vakcina prave posilni imunitu voci tejto chorobe a spravne ju nastavi"
Nie nie, to asi zartujes, toto urobi zdrava strava a vyvazena imunita, (silna imunita, nie silna imunitna reakcia, nechytajme sa za slovick,a prosim)
@Ivko
Posilnit imunitu naroda tak, ako to robim ja, nekupuj cigarety, nekupuj cukor, nekupuj nadmerne alkohol, papaj zeleninu, obcas aj ovocie, dbaj na spravny pohyb, vyries to co ta tazi (nie lekom ktory ma X velajsich ucinkov), a budes fit a ok aj proti korone 2020xyz. Pouzi jednoducho zdravy rozum a nenic si telo (imunitu) nespravnou obsluhou. A skus odpovedat na moju otazku - co robi zle ten clovek, ktory ma zubny kaz?
" Alebo daj príklad krajiny kde to tak robia."
nikde, kazdy je zodpovednuy za svoje zdravie, tak ako kazdy je zodpovedny za svoj elektromer. (nedoplatok zaplati kazdy sam sebe).
Vela krat spominam, pekar ti nezakaze kupit chlieb, kedze ho to zivi, logicky.
Nemocnice nestaci postavit,ale musis mat obsluhu, ktoru slovak nezpalati, dam ti priklad s tou zeleninou. Slovak vypestuje 1kg zeleniny, preda to nemcom, vies preco? Lebo nemec da smahom ruky 2x viac, ako slovak, ale preco? Dalsia vec su dotacie a lancejsie spanielske paradajky ako tie nase (a ine ovocie). Pritm slovaci vedia sakra kvalitne pestovat (boli tu prisnejsie normy nez v EU)
Neviem kto je tu na mudro, ked pisem, ze treba silnu imunitu a vy tu tahate dristy "silna reakcia je zla". Kto nechape, silna imunita znamena imunita, ktora vie co robi a nie autoimunita (nie je to nahodou z tych ockovani mladeze? ortut a hlinik v zile, pche, pockat ,sval zilu nema)
Tu sa pise ze mentalne kognitivne neviem co, ale neviem - vzdy sa tu spomina ze poliu bububu vakciny polio by zabilo 2-5% deti. Lenze, zabudate na vitamin C/tiamin. Vsetko sa da dohladat. Aj oficialne studie. Nemozete ocakavat, ze sa telo postara o virus (akykolvek) ked je extremen podvyzivene (kuk jedalnicek priemerneho cloveka)
Ved nie je problem, ako som pisal, ockujte sa, aj 1x mesacne (v IT je to uz 9mes, u nas 12mes, to vam stiahnu na 9mes potom na 6mes, potom na 3mes, atd), a potom budem inkasovat viac dividend
Mne sa to paci, preto pisem, ockujte sa a radujte sa.
Porovnam to s rally v aute, ktore nema kvalitny servis, malo oleju, malo chladiacej kvapaliny, to je clovek, ktory dostane koronu. Dbaj na zdravie, a korony sa bat nemusis. Ale ako pisem, ockujte sa, veselo sa ockujte a propagujte ockovanie, ja v tom nikdy nikomu nebranim. Ved ockovani chrani, tak o co ide? Snad sa nebudete bat neockovaneho?
Ozaj a v tych grafoch, aky trest postihol uradnika, ktory 2-3tyzdne zle zadaval cisla do EU centra cisiel? A vdaka nemu bolo Slovensko cervena zona pre EU a boli hranice prisne, aj pre turizmus? Tie miliony z turizmu boli fuc, to nikoho netrapilo ani trapit asi nebude, vsakze. Tolko k tym grafom. Ja som sa nikdy netestoval, a takych ludi poznam. Cize o com su statistiky, ak su data neuplne? Kam sa podela chripka?
Intel i5 760 2.8GHz, 12GB RAM, ATI5550, SSD+HDD.