Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)
Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)
Mam GO Data 30 eur. V tom je 15 GB dat a 200 minut do vsetkych sieti. Neplatim 30e, ale "len" 22,5e, lebo som dostal zlavu, kedze som presiel od ineho operatora a ze som nevzal mobil. O mesiac mi tento pausal konci. Co vziat???
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Skús 4ku, prepnúť sa do Orange 3G a používať. Nieje tam viazanosť tak môžeš skúsiť. Vyber si paušál aký potrebuješ. Keď nebudeš spokojný odídeš inde kedykoľvek.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Nove pausaly nepredstavia?
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
jednoznačne radosť za 20€
Dáva nejaký operátor momentálne nejakú výhodnú retenčnú ponuku?
Orange este dava podpultove ponuky?
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Jan, 2010, 16:25
telekom ideal 32 za 17 cez retencne.
CPU: Intel Core i9-14900K COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB Black VGA: MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24G SSD SYSTEM: WD BLACK SN850X NVMe 1 TB SSD GAMES: WD BLACK SN850X NVMe 2 TB + Samsung 980 PRO 2TB PSU: ASUS ROG Thor 1200W KEYBOARD: Corsair K95 MOUSE: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed SCREEN 1: LG OLED42C21 SCREEN 2: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD CASE: PHANTEKS Enthoo Evolv X Matt White + 6x ARCTIC P14 PWM PST A-RGB OS: Windows 11 SPEAKERS: Mackie MR624 + Topping E50 HEADPHONES: Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3
NAS: Synology DS920+
NAS: Synology DS920+
Dáva Telekom špecialnu ponuku aj keď chcem k nim preniesť čislo?
Ja som chcel preniest z o2 a vziat go30 alebo go40, co bude vyhodnejsie. Telekom ma uz dost presiel, v o2 som stale v lokalitach, kde je napi signal a to mi uz tiez lezie na nerv.
4rka a tak ani zadarmo.
4rka a tak ani zadarmo.
.
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Stiv co tak študentský paušál od Orange? Staci ti na znameho kto ma kartu. Pausal bude pisany na teba.
Spoiler: ukázať