Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)
Re: Akeho operatora? (neviazanost, ziadny pausal pokial sa da)
Ja mam v Orange go30 (neobmedzene sms/volania a 19gb dat) za 15.25e.
Ako si to dokazal?
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
Popravde si uz ani nepamatam kolko mi dali cez retencne, neskor mi mam pocit, pribudol dvojnasobok dat za vernost po dvoch rokoch. Inak kukam prave appku a 20GB dat mam presne, aj tak miniem vzdy max 4
Mam GO 40 za 25 eur. Bol som s tymto programom spokojny az do tvojho prispevku.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
Nie si v niekoho skupine Navzájom zadarmo, kto má balík LOVE (internet+TV+paušál) alebo ty sám nemáš ten LOVE balík? Lebo vtedy máš 2x viac dát, čo tiež dokašľali, bolo kedysi 3x viac dát a oni to znížili na 2x... taký je Orange, ani som sa tomu nevidivil, oni všetko zhoršujú iba.
Prípadne ešte máš vyššie dáta kvôli tomu, že čo neminieš sa ti prenesie do ďalšieho mesiaca, ale je tam limit, napr. ja mám mesačne stále 20GB lebo sa mi to prenáša, ale aj keď miniem menej a ostane mi aj 17GB tak aj tak budúci mesiac mám maximálne 20GB dát.
Inak u Orange mať ten nový Go Yoxo je skvelá voľba, kto má na to vek prípadne ak by vedel cez niekoho si vybaviť. Ja ososbne za 13€ mám neobmedzené volania, SMS, a mesačne 20GB dát, s tým, že 5GB je základ plus tie 2x viac pri LOVE, a ešte čo sa prenesú, a ešte vlastne predám 2GB dát za 1€/1GB čiže normálna cena je 15€, ale mne osobne stačí aj 18GB dát. Musím povedať, že aj keď sa neobmedzujem vôbec tak mesačne max. 4GB miniem, lebo aj tak keď je človek doma používa wifi, a možno dosť robí to, že appky ako Facebook, Whatsapp, Instagram a ešte nejaké sú v rámci paušálu také appky kde sa dáta neúčtujú a sú neobmedzené.
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Mam to tak isto a tym yoxo, s tym ze som zobral balik love, takze pausal ma stoji 11,5e.
Spoiler: ukázať
Mne končí o necelé 2 mesiace v Telekome Áno XL za 24€ (40% zľava). Čakám či ponúkne Telekom niečo použiteľné a ak nie, tak sa budem rozhodovať 4ka vs Radosť. Zdržiavam sa len Bratislava a okolie. Je nejaký problém aktuálne (signál atď.) na tieto potreby pri 4ke?
problem so signalom pri 4ke nie je, ale tragicka rychlost aj na ich 4G sieti s plnym signalom hej. ak sa budes rozhodovat medzi O2 (radost) a 4ka, urcite O2
ITX >>> ATX
Co je tragicka rychlost? Lebo Radost je tiez limitovana na 10Mbit, ale na mobil to celkom staci.
▌PC » Ryzen 5 7600 | Noctua NH-D15 G2 | Gigabyte B650 Gaming X AX V2 | 32GB Kingston Fury 6000MHz CL36 | Gigabyte RTX 3060Ti Gaming Pro | Samsung 970 EVO Plus 1TB & Crucial P3 1TB | EVGA G3 650W | Endorfy Arx 700 ▌27" Dell U2719D | Gamdias Hermes P3 | Logitech G300s
▌NTB » MBP 13" | Mid 2014
▌NTB » MBP 13" | Mid 2014
15mbit v centre BA. myslel som ze radost na tom bude lepsie
ITX >>> ATX
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Mne posledné obdobie ide 4ka neskutočne slabo.. a O2 radosť žiadna výhra s ich maximálnou rýchlosťou 10mbit.
15mbit reálna rýchlosť na mobile je tragická? I`m feeling really old
BTW tam kde bývam 4ka 20Mbit, Telekom 7Mbit
BTW tam kde bývam 4ka 20Mbit, Telekom 7Mbit
Spoiler: ukázať
7-15 mbit je super, preto idem orange.
.
Tam kde byvam ja mi ide Telekom na 5G okolo 350d/30u mbit. To by bol sakra rozdiel
Telekom je trápny, že nevie už konečne predstaviť VoWifi, eSim, VoLTE im riadne stagnuje