Akcie/Zľavy/Výpredaje
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Akcie/Zľavy/Výpredaje
Furt kukam temu, ci daka nova zlava a furt len pokec okolo jednej. Nechcete si spravit druhu temu?
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
no ja tam mám pár vecí čo potrebujem do štvrtka mať a obávam sa že to príde naschvál v piatok mne to nejako nehnevá, len ten systém informácií tiež nemajú najlepší
dneska co dosiel kurier tak 1/2auta mal len zalando, len kym nasiel moj tak vymenoval 5 adries kam ich ma odviest
jo a s timberlandami som sa obabral, vsetky co prisli tak velke, a vymenit sa nedaju, len vratit peniaze, takze nic moc
jo a s timberlandami som sa obabral, vsetky co prisli tak velke, a vymenit sa nedaju, len vratit peniaze, takze nic moc
-
- Pokročilý používateľ
no a z toho tak 2/3 balíkov z topánok budú ľudia vraciať lebo veľkosť, snáď mne sadnú, išiel som podľa tabuliek a zmeral chodidlo.. ako to robím neustále pri objednávaní cez internet a do dnes som 4/4 topánok objednal všetky správne, ale už končím s OT.. medzitým mi prišlo, že už to podali na pošte + zajtra by mala ísť ďalšia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
no to chcem vidiet kto si kupi 49tky timberland na bazosi...
Kedze velmi nerad objednavam oblecenie / obuv cez net, tak som bral len 2 pary, dnes prisli a nastastie obe sedia(Rieker a Bullboxer)... a za tie prachy by mi to bolo asi uplne jedno
Za mna spokojnost. Priatelka ma vlastnu objednavku a zatial nic..
Za mna spokojnost. Priatelka ma vlastnu objednavku a zatial nic..
SFF1 - Ryzen 9 5900X + NH-U12A, MSI B550i, 32GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, NR200P, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF2 - Ryzen 7 2700, MSI GTX970, Raijintek OPHION EVO SFF3 - Intel i7 8700k, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF2 - Ryzen 7 2700, MSI GTX970, Raijintek OPHION EVO SFF3 - Intel i7 8700k, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
https://www.alza.sk/alzapower-battery-c ... 154187.htm
Nabijacka na 8x aaa/aa/lion za 26 s dph
Zrejme len preznacena tato https://lygte-info.dk/review/Review%20C ... %20UK.html
Nabijacka na 8x aaa/aa/lion za 26 s dph
Zrejme len preznacena tato https://lygte-info.dk/review/Review%20C ... %20UK.html
nic extra co sa tyka kvality, ma velmi slabe spony na pritlacanie baterii, osobna skusenost - vratil som
Spoiler: ukázať
teraz som po nu bol, a bud ju upgradovali alebo si mal vadny kus... tie spony su vsetko len nie slabe, som tam teraz strcil AAA bateriu, a mozem nabijacku otocit naopak a celou silou s nou mavat bez toho aby sa baterka pohla
-
- Pokročilý používateľ
chýba tam funkcia vybíjania ako píšu v recenziách?
Je to tak, nevie ich vybijat
druha vec je ale ze neexistuje dovod preco by si mal baterky vybijat... nieco ako pamatovy efekt teoreticky existovalo u NiCd clankov, ktore sa uz 15r nepouzivaju, a z tadial sa tato fama preniesla aj k Ni-MH clankom kde je to uplny nezmysel
druha vec je ale ze neexistuje dovod preco by si mal baterky vybijat... nieco ako pamatovy efekt teoreticky existovalo u NiCd clankov, ktore sa uz 15r nepouzivaju, a z tadial sa tato fama preniesla aj k Ni-MH clankom kde je to uplny nezmysel
podla mna som nemal vadny kus, kedze som skusal dve, oproti liitokale (500s) maju tie spony proste slaby pritlak pre AA + AAA...
Spoiler: ukázať
no neviem, do mojej mozes dat aaa baterky a hrat s nou ping pong bez toho aby sa pohli