Pokuty, pokuty, pokutky :D
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: Pokuty, pokuty, pokutky :D
superschopnosti by nebolo treba, keby sa u nas spravne pouzivali smerovky...
EDIT: k teme: najlepsia pokuta co som dostal je 20e za 56km/h na 50tke v dedine... aj to najprv povedali ze za 10e, potom vsak zistili, ze najmensi blok maju na 20e tak mi drbli 20e... o par dni neskor v inej dedine rovno 20e za 59 na 50tke. To boli take lazy, kde asi ani auta velmi nechodia, tak brali co prislo
EDIT: k teme: najlepsia pokuta co som dostal je 20e za 56km/h na 50tke v dedine... aj to najprv povedali ze za 10e, potom vsak zistili, ze najmensi blok maju na 20e tak mi drbli 20e... o par dni neskor v inej dedine rovno 20e za 59 na 50tke. To boli take lazy, kde asi ani auta velmi nechodia, tak brali co prislo
Naposledy upravil/-a mirjak v Ne 13. Sep, 2020, 00:47, upravené celkom 1 krát.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Chlapi rant je prijemny, mna tiez casto stiahne, ale vseobecnu diskusiu nezavreli pokial viem teraz uz len pockat na superschopnost nejakeho moda co to presunie, v lepsom rovno premaze
Nekonecnych 71km/h na 50tke za stovku. Vraj isli hore. Ako prostitutky.
Ked som platil a podpisoval blocky tak za mnou ten zememerac stal asi meter a daval na mna celu dobu pozor. Snad mal aj ruku na zbrani.
Ked som platil a podpisoval blocky tak za mnou ten zememerac stal asi meter a daval na mna celu dobu pozor. Snad mal aj ruku na zbrani.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
stiv isto si sa mracil? a takmer rok nikto tuna neprispel
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Mne pride vtipne, ako sa na obchvate v BA pred par tyzdnami trestalo 130kmh ako zavazny priestupok a dnes je 130kmh legalna. (podla situacie, ale fyzika sa nezmenila)
Čo to má s fyzikou? 90 tam bola hlavne kvôli premávke. Teraz je tam aj tak drvivú časť dňa 80 a dokonca aj v noci obmedzené na 110 väčšinu úseku
ITX >>> ATX
Naposledy co som tadial isla bola 120, tam aj spat.
S fyzikou to ma spolocne mnoho - meralo sa tam v drvivej vacsine pripadov prave v nedelu na obed za slnecna a sucha a prazdnej cesty. Nikto nemeria v kolonach predsa, logicky by nic nenameral.
Podobne ako s D1 medzi BA a SC, 150eur za 150kmh (40 nad limit), o mesiac neskor je tam (v noci) legalna 130 (za 20 nad limit by nezastavili pravdepodobne), asi sa zmenila fyzika, ale to sa vo svete politiky meni casto, velmi casto.
S fyzikou to ma spolocne mnoho - meralo sa tam v drvivej vacsine pripadov prave v nedelu na obed za slnecna a sucha a prazdnej cesty. Nikto nemeria v kolonach predsa, logicky by nic nenameral.
Podobne ako s D1 medzi BA a SC, 150eur za 150kmh (40 nad limit), o mesiac neskor je tam (v noci) legalna 130 (za 20 nad limit by nezastavili pravdepodobne), asi sa zmenila fyzika, ale to sa vo svete politiky meni casto, velmi casto.
A kedy inokedy tam majú merať keď nie čase keď môžu ľudia letieť? Majú generovať zisk, tak sa snažia ako najlepšie vedia
Ísť 40 cez limit a potom sa sťažovať na internete, to je super, také slovenské. Keď na pokuty nemáš, tak nechoď rýchlo
Ísť 40 cez limit a potom sa sťažovať na internete, to je super, také slovenské. Keď na pokuty nemáš, tak nechoď rýchlo
ITX >>> ATX
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
Ako možno trochu offtopic, ale aký má zmysel tá 110 km/h na BA - TT keď aj tak od 19-5 či v jakých časoch neplatí Zároveň to je tiež prípad tento úsek kde je "dočasná" trojprúdovka... akože som zvedavý či ako navždy takto bude najsmiešnejší je ten úsek v Senci kde je asi kilometrový úsek hotový
Užšie pruhy, žiadny odstavný pruh a vysoká premávka cez deň
ITX >>> ATX
Ucel 110 tam zistis az ked dostanes defekt
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
Tak to aký zmysel malo z toho robiť trojprúdovku keď to veľkostne je nevyhovujúce... a zjavne sa neznažia o rozšírenie aby to bola plnohodnotná trojprúdovka keď koľké roky je v takom istom stave.
Jamy sú tam teda poriadne ak myslíš, že kvôli ním
trojprudovka ma logicky vacsiu priepustnost aut ako dvojprudovka. par usekov je uz rozsirenych na plnohodnotnu dialnicu
a nie, skilex nema na mysli jamy, ktore tam nie su skoro ziadne
a nie, skilex nema na mysli jamy, ktore tam nie su skoro ziadne
ITX >>> ATX
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
to teraz az vlastne chapem o com tu pisete
https://e.dennikn.sk/2541911/nevedeli-c ... 1631300426
nezvykol som po obchvate chodit 90kou, vacsinou niekde okolo 100-110, nepatrim medzi soferov co by uzkostlivo dodrziavali rychlostne limity, ale 130 na obchvate mi pride fakt vela, vzhladom na velky pocet pripajacich a odbocovacich pruhov, obcas zmetenych vodicov a pod. v podstate jediny usek kde by som si to vedel predstavit je na einsteinovej medzi pristavnym mostom a inchebou ked je tam ta protihlukova stena
Spoiler: ukázať