Všeobecná diskusia II
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
Re: Všeobecná diskusia II
hej, lenze im chodia teraz auta z pred pol roka kde bolo dodanie 3-4? povedat ze necakju zmenu je dost odvazne, zalezi aj ci vezmes predokolku alebo 4x4
nedaju ti ziadnu kompenzaciu ani nic, proste budes len cakat
nedaju ti ziadnu kompenzaciu ani nic, proste budes len cakat
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
skus matko aj novy kodiaq. mne sa lubi len ma mrzi ze tam dali tu velku dsg jak mam ja a nedali tu mini z octavie. seat ma najhorsie zlavy z zveleho koncernu. tam ledva kamos na ztp otca daco uhral.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- d3Xter
- Používateľ
ty mas suchu ale nie? neviem co davaju do 1.5ky ale 2.0 urcite bude mokra zrejme dq500
octavia je novy model nemozes to porovnavat so starym kodiaqom ktory ma len fl. a tiez uplne ine segmenty a vaha
octavia je novy model nemozes to porovnavat so starym kodiaqom ktory ma len fl. a tiez uplne ine segmenty a vaha
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Myslim ze stefab komentuje packu na radenie nie typ.
Neviem ci nie iba dq380 ale urcite mokru davaju.
Stefan Kodiaq sa mne paci menej a je drahsi. Seriozne dumem ze o 4 roky uz to bude nieco elektricke tak si uzit "normalny" motor.
Az o 2 tyzdne im dojde predvadzacka ma to cas
Neviem ci nie iba dq380 ale urcite mokru davaju.
Stefan Kodiaq sa mne paci menej a je drahsi. Seriozne dumem ze o 4 roky uz to bude nieco elektricke tak si uzit "normalny" motor.
Az o 2 tyzdne im dojde predvadzacka ma to cas
- d3Xter
- Používateľ
moze byt len je rozdiel prevodovka a volic a aj tak je blbost porovnavat novy model so starym, museli by to cele prekopat konstrukcne a o tom fl. nie je, ziaden fl. to nema ani arteon, tiguan, passat, ateca lebo sa to neda
myslim ze pri shift by wire uz ani nie je M mode co je skoda, nepomozu ani padla lebo po chvilke to zas radi podla seba
myslim ze pri shift by wire uz ani nie je M mode co je skoda, nepomozu ani padla lebo po chvilke to zas radi podla seba
-
- Pokročilý používateľ
jj tu velku packu myslim. mne to taraco pride mega uzke ale ako na oko je to pekne auto. kazdopadne novy katoq sa neda uz konfigurovwt asi toe cipy alebo prichod noveho FL
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
No to je fakt skoda, hlavne ked dsg radila v tych autach vzdy podla seba.
Ostava uz len jediny pouzitelny - S mode.
.
- d3Xter
- Používateľ
mohol si v manuale jazdit, kym si nelizol obmedzovac formentor s pat valcom to uz ale nerobi
edit: Jednoduska kamos na novu Atecu nedostal ziadnu zlavu a uz teraz po pol roku sa stazuje ze mu vrzgaju madla
edit: Jednoduska kamos na novu Atecu nedostal ziadnu zlavu a uz teraz po pol roku sa stazuje ze mu vrzgaju madla
uz si nepamatam kto tu minule tvrdil ze rozvodna siet v pohode zvladne elektromobily, ale dneska som sa nad tym pousmial
na to ma vplyv hlavne politika Putina
-
- Pokročilý používateľ
skor ukrajiny. inac ma niekto skusenoat s kupou auta v rusku/ukrajine a prihlasenim ho u nas?cesi mali clanok kde kodiaq tam mali v rusku dost lacnejsie
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Mali by sme nakupit elektricke auta (kto este nema) a odstavit nezelene elektrarne.
.
samozrejme
bez jeho politiky stavby plynovodov, ktore by obisli UA, resp Polsko, by ziadna plynova kriza byt nemohla
a ze Merkelovej sisi v hlave a nechala zatvorit najbezpecnejsi sposob vyroby energie je tiez vplyvom
uz sme tu cosi mali... https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek ... y-40347491
ale tupe green hlavy budu busit do jadra. a teraz v spravach, ze kvoli rastu cien energii sa mozu "montovne" zbalit a ist niekam do lacnejsieho...
tento eko kktizmus nas vyjde este draho. tolko humbuku kvoli 0,04%.
mali ich nechat drbnut dolu, nech si uziju do sytosti zeleneho..Evropě hrozil v pátek masivní výpadek v dodávkách elektrické energie, takzvaný blackout, uvedl server Der Standard. Důvodem byl silný pokles frekvence v elektrické přenosové soustavě, což narušilo synchronizované evropské vysokonapěťové rozvodné sítě. Díky jednotné ochraně a okamžitým dodávkám elektřiny ze sousedních zemí byl během hodiny obnoven normální provoz pro celou Evropu, píše server.
Rakousku pomohla zvládnout situaci i elektřina dodaná z jaderných a uhelných elektráren v sousedních zemích.
ale tupe green hlavy budu busit do jadra. a teraz v spravach, ze kvoli rastu cien energii sa mozu "montovne" zbalit a ist niekam do lacnejsieho...
tento eko kktizmus nas vyjde este draho. tolko humbuku kvoli 0,04%.