Všeobecná diskusia II
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Všeobecná diskusia II
Tak cx5 bude ine vozenie za 14 aj podla mna.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Opytaj sa v autorizaku co stoji repas prevodovky, mozno ta prejde chut na japonske CVT
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
co je dnes lacne? dsg je lacnejsie ked sa vysere? zotrvacnik, spojky, mechatronika a hned si na 5-6K? ked to zacne poskakovat aj tak nebudes menit naraz ale postupne co sa len navysi a zacnes od najlacnejsie - silenty na dsg a motore
- scream
- Pokročilý používateľ
Uprimne, nie som si 100% isty, ze tam je CVT ako v 2.5. Ale dovolim si povedat, ze servis DSG bude tak o polovicu lacnejsi aj pri aute s dvojnasobnym vykonom.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Mazda mala v tychto generaciach hydromenicovu prevodovku, ziadne CVT.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
na japonec fore si ju chvalil kazdy aj dlhodobo aj mechanici. ale pokazit sa moze secko v aute. tak s tym hadam rata kazdi zas. kazdopadne by som to nekupoval v aaa ale od dealera(kde ma zaruku) a veru ze sa v aute pokazi hocico. mne na 6tke odisiel neaky bm senzor ci co , krasnych 400e len suciastka(poistenie som si cvakol na rok na zaruku za 230e) a spravili an zaruku. mazda je velmi specificka vo vela veciach ale cx5tky benziny som nezaznamenal neake chyby. ale na 3jku sla zla povest ked stiahli vyrobu z japonska do mexika a tam zacala ta hrzda potom rapidne a develoepr zo zaciatku emnil sedadla a potom uz len brusil. vyhovorky typu kvasilo to v kojtajnery v slanom naleve z mexika
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Ak riešiť jazdenú každú, asi by som napísala mail ohľadom možných porúch sem: https://www.japanservis.sk/
Čo pozerám, tak každý týždeň tam riešia nejaké blbosti, čo v Mazde zle navrhli a teraz sa kazia.
Čo pozerám, tak každý týždeň tam riešia nejaké blbosti, čo v Mazde zle navrhli a teraz sa kazia.
ITX >>> ATX
To nie je chyba, ale vlastnost japonskych aut.
A diely stoja tiez rovnako nez na nejaponske. Sice aj kabinovy filter stoji jak do cayennu, ale je to vlastne podobne.
A diely stoja tiez rovnako nez na nejaponske. Sice aj kabinovy filter stoji jak do cayennu, ale je to vlastne podobne.
.
Chalani vdaka za feedback, este som zabudol spomenut ze automat je uplna nutnost. Pojdem na to este raz pozriet, velmi ma laka taky maly najazd. Prevodovka je tam hydro, z tych 5km co som na to siel by som DSG vyhodil do kosa (teraz jazdim passat kombi 2018 v automate). Ja som to pokukal spredu ,zozadu, zospodu, motor som pocuval pri starte, zobral som to na vedlajsiu cestu hrbolatu a nasiel som len defekt na dverach, krycia lista okna vzadu vpravo bola taka uvolnena a pocas jazdy ju akoby podfukovalo a bolo to pocut v interiery. Takze pozriem servisnu knizku, co s tymi dverami bolo (jazdilo bratislavu tak chapem ak boli prevalene ). Btw ideal som kukal seat arona ale je to 1.0 tsi, a stoji to 19k. A ak by ta mazda bola koser, tak 3.5roka, 34k najazdenych, s takym motorom, s takou prevodovkou, no laka ma to. Skoda ze to nema android auto
Project Fractal Define S Black & White http://zostavy.tichepc.sk/sk/#reference ... lack-white
CASE: Fractal Desing Define S PSU: Superflower Leadex 80 Plus Platinum 850W GPU: Gigabyte GTX980Ti MB: Asus X99-A CPU: Intel i5820K @4,5GHz/1,25V
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Sport SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: Seagate 1TB SCREEN: Dell U2515H Ultrasharp MOUSE: Mionix Naos 3200
MOUSEPAD: Razer Goliathus Speed KEYBOARD: Hľadám novú vysnívanú SOUND: Schiit Modi 2 Uber + Magni 2 Uber SPEAKERS: Mackie CR4
HEADPHONES: Beyerdynamic DT-150/AKG 712 PRO/Hifiman HE-400i PHONE: Moto Z Play
CASE: Fractal Desing Define S PSU: Superflower Leadex 80 Plus Platinum 850W GPU: Gigabyte GTX980Ti MB: Asus X99-A CPU: Intel i5820K @4,5GHz/1,25V
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Sport SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: Seagate 1TB SCREEN: Dell U2515H Ultrasharp MOUSE: Mionix Naos 3200
MOUSEPAD: Razer Goliathus Speed KEYBOARD: Hľadám novú vysnívanú SOUND: Schiit Modi 2 Uber + Magni 2 Uber SPEAKERS: Mackie CR4
HEADPHONES: Beyerdynamic DT-150/AKG 712 PRO/Hifiman HE-400i PHONE: Moto Z Play
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ale kukni mazdy 3 na tej mazdaihned.. na aaa by som neriesil. kolovali clanky ako auta rozoberaju a rozne diely si hadzu do roznych aut. automat ano chvali kazdy v mazde.benzin tiez. auto pekne je a tuhe a dnu je to tiez pohode na dotyk. ale i tak by som siel do scrossa radsej v tej cenovke
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Ak si ale vyšší jedinec tak mazda 3 je extrémne stiesnena vo vnútri.
antikorozna uprava vseobecne na mazdach uz je vyriesena, alebo to je stale jak kedysi.
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
Suhlasim, ze ci 3 alebo cx3 su extremne male auta. Pri nizkom najazde treba dat pozor, ci dovod nie je to, ze rok stalo v servise. Cize carevertical, cebia, autorizak + merac laku za 15e je vybava kupujuceho bez odborneho poradenstva. Ak aj nie je vazne burane, tak vela ludi sa pri vytiahnuti zrazu rozpamata na rozne "udalosti" .
XBOX series X
XBOX series X
Naposledy co som siel v cx3 tak som sa bal ze si kychnem a buchnem hlavu o predne aj zadne sklo naraz