COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia2
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia2
Myslim ze sa tu celkom zabuda na fakt ze vakciny su zatial schvalene len docasne
Neviem ako velmi kompatibilne to je so zavedenim povinmeho očkovania...
Osobne by som povedal ze vynucovanie kontrol ma jediny zmysel - zneprijemnit neockovanym zivot do miery ze sa pôjdu zaockovat
Inak v tom pri fakte ze nakazit sa moze bez problémov aj ockovany a nespolahlivosti teatovania zmysel nedava
Neviem ako velmi kompatibilne to je so zavedenim povinmeho očkovania...
Osobne by som povedal ze vynucovanie kontrol ma jediny zmysel - zneprijemnit neockovanym zivot do miery ze sa pôjdu zaockovat
Inak v tom pri fakte ze nakazit sa moze bez problémov aj ockovany a nespolahlivosti teatovania zmysel nedava
Naposledy upravil/-a SKiLEX v Pi 24. Sep, 2021, 20:17, upravené celkom 1 krát.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Áno informácia o očkovaní spadá pod lekárske tajomstvo aspoň pokiaľ viem.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Čo má byť na tom tajné?
Čo to o tebe prezrádza?
K***a že musím tak napísať, keby si tam mal svoje rodné číslo, komplet adresu, tak nepoviem že by si mal námietky...
Vieš čo, rovno napíš že očkovanie nemáš a nemusíme behať okolo horúcej kaše...
Skilex : očkuje sa preto aby sa ti vytvorili protilátky, niekomu sa nevytvoria, ale vždy lepšie ked sa tie protilátky vytvoria keby len 50% aby mal u nich covid lahší priebeh
Čo to o tebe prezrádza?
K***a že musím tak napísať, keby si tam mal svoje rodné číslo, komplet adresu, tak nepoviem že by si mal námietky...
Vieš čo, rovno napíš že očkovanie nemáš a nemusíme behať okolo horúcej kaše...
Skilex : očkuje sa preto aby sa ti vytvorili protilátky, niekomu sa nevytvoria, ale vždy lepšie ked sa tie protilátky vytvoria keby len 50% aby mal u nich covid lahší priebeh
Naposledy upravil/-a Ivko v Pi 24. Sep, 2021, 20:34, upravené celkom 1 krát.
Neni len tak ukazat qr kod ktory casnik naskenuje ocami.
Na druhej strane nechce sa mi to ukazovat stale. Hlavne ked ti niekde bez toho nedaju ani jedlo a o 5m dalej ti netreba ani rusko
Na druhej strane nechce sa mi to ukazovat stale. Hlavne ked ti niekde bez toho nedaju ani jedlo a o 5m dalej ti netreba ani rusko
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Nejaky talian si qr kod dal vytetovat na ruku, praktickejsie by ale bolo celo
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
maniak
veď sa to deje smrť a aj vedľajšie účinky ja som napísal ,že nikoho to nezaujíma v prvom rade by sa tým mal zaoberať výrobca vo výskume a ak sa zistí jediná smrť tak to cele sa ma zastaviť! par strán dozadu je odomňa video 12r dievčatá 5:55
covidpass a lekárske tajomstvo ,toto všetko rieši druhá hlava - základné práva a slobody https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy ... lava-druha
veď sa to deje smrť a aj vedľajšie účinky ja som napísal ,že nikoho to nezaujíma v prvom rade by sa tým mal zaoberať výrobca vo výskume a ak sa zistí jediná smrť tak to cele sa ma zastaviť! par strán dozadu je odomňa video 12r dievčatá 5:55
Spoiler: ukázať
covidpass a lekárske tajomstvo ,toto všetko rieši druhá hlava - základné práva a slobody https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy ... lava-druha
Skor ako samotne ukazovanie by mi vadilo ze to nebezpecne posuva hranice toho čo su ludia ochotni zniest... Dneska to moze byt neškodná informacia o ockovani, zajtra...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
DesRe: nebudeš zastavovat očkovanie po jednom úmrtí. Vo fáze 3 sa po silnejších reakciách robia dôkladne skúmania, ale po vysvetlení sa pokračuje.
Dam ti príklad. Na polio sa dlho ockovalo živou vakcínou, ktorá bohužiaľ v priemere u 1 z 2.3miliona deti spustila ochorenie (slabsi imunitný systém, etc.). Polio je zákerné ochorenie. Dlho sa hľadala alternatívna vakcina (rozumnej neziva), ale očkovanie sa nezastavilo, lebo benefity výrazne prekračovali rizika. Tu je to také isté. Posúdenie benefitov a rizík ma na starosti expertný tím v EMA, nie ja, nie ty. Kontraindikácie su v príbalovom letáku. Ďalej sa musia radiť s lekárom. A môžeš robiť čokoľvek, vždy sa môže objaviť zlá reakcia, tak ako môžeš kedykoľvek z akéhokoľvek jedla dostať anafylakticky sok.
Dam ti príklad. Na polio sa dlho ockovalo živou vakcínou, ktorá bohužiaľ v priemere u 1 z 2.3miliona deti spustila ochorenie (slabsi imunitný systém, etc.). Polio je zákerné ochorenie. Dlho sa hľadala alternatívna vakcina (rozumnej neziva), ale očkovanie sa nezastavilo, lebo benefity výrazne prekračovali rizika. Tu je to také isté. Posúdenie benefitov a rizík ma na starosti expertný tím v EMA, nie ja, nie ty. Kontraindikácie su v príbalovom letáku. Ďalej sa musia radiť s lekárom. A môžeš robiť čokoľvek, vždy sa môže objaviť zlá reakcia, tak ako môžeš kedykoľvek z akéhokoľvek jedla dostať anafylakticky sok.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Používateľ
Existujú lieky, kde sú nežiaduce účinky v zmysle že máš problém s dýchaním, rôzne závrate...DesRe napísal: ↑Pi 24. Sep, 2021, 20:39 maniak
veď sa to deje smrť a aj vedľajšie účinky ja som napísal ,že nikoho to nezaujíma v prvom rade by sa tým mal zaoberať výrobca vo výskume a ak sa zistí jediná smrť tak to cele sa ma zastaviť! par strán dozadu je odomňa video 12r dievčatá 5:55Spoiler: ukázať
A čo ako? Stahol tie lieky niekto?
Pri určitých liekoch si upozornený priamo lekárom čo ti ich predpisuje (onkologický pacienti by ti vedeli porozprávať) že máš očakávať nežiaduce účinky
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Ivko, viem doplnit rozlicne vedlajsie ucinky od zopar menej znamych liekov, napr. Samovrazedne myslienky (vsetky lieky ovplyvňujúce cinnost mozgu, napr antiepileptika), anafylakticky sok (injekcie pouzivane pre liecbu alergii, asi sa im to vyskytlo), vznik rakoviny (imunosupresiva pouzivane po transplantácii), ...
FVE 12.45 kWp V/Z
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
pokiaľ viem fáza 3 stále prebieha prečo EMA nekoná neviem ale sú pod veľkým tlakom
ak v EMA pracujú podobný ľudia ako v FDA tak sa niet čomu čudovať!
https://www-projectveritas-com.translat ... o=nui,elem
ak v EMA pracujú podobný ľudia ako v FDA tak sa niet čomu čudovať!
https://www-projectveritas-com.translat ... o=nui,elem
-
- Používateľ
Ty nerieš kto koná či nekoná, daj sa zaočkovať...
Po svete je zaočkovaných miliony ludí a vy stále riešite a riešite niečo čomu beztak nerozumiete...
Po svete je zaočkovaných miliony ludí a vy stále riešite a riešite niečo čomu beztak nerozumiete...
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
.
Pokial vies - no nevies. Tretia faza klinickych skusok na momentalne pouzivane vakciny proti Covidu, skoncila minuly rok, inak by sa nepouzivali. Na zaklade vysledkov z tretej fazy sa tie vakciny posudzovali na EUA.
Do buducna si aspon over elementarne skutocnosti pred tym ako tu budes robit lzive zavery zalozene na KLAMSTVE.
keď zajtra prijmú nariadenie, že máš pri vstupe do reštaurácie ukázať vodičak, budeš to robiť bez pindov?
Lebo princíp je úplne rovnaký, je to informácia, ktorá nehovorí nič o tom, či si infekčný
Nemá sa skúmať práve to?