dlha zaruka je aj negativum, lebo aby platila musis tam chodit.
cize ta podoja na servise...a stratu € dozenu takto..
ak poznas dobreho servisaka, tak.. (realne, co sa pokazi na mladom aute...)
dlha zaruka je aj negativum, lebo aby platila musis tam chodit.
Urcite, hlavne ked olej stoji 200e a prehliadka asi 100vku. Pokazi sa ti napr. svetlo a bude to 1900,- + praca, demontaz, kalibracia, nastavenie radaru... alebo nejaka ina vec, co nie je v tychto korejskych autach vobec rarita.
Pozerajme sa na to vseobecnycm vnutornym priestorom, ktoreho nafuknuta 500 ponuka podla mna viac ako ceed, ale tak treba to vyskusat. ta vyska interieru je pre niekoho dolezitejsia ako vacsi kufor v kombi.
pozri zrejme si mlady a sam nevies xo chces. chod do suzuki scross. tam sa ti nema co pokazit. a ked tak mozno vitaru. maju pohode automaty a stake rucne brzdy(co mna sere).a v servise menia akurat olej. su to tanky. 20tis pohode aj ok vybava.z azie pre mna jedina volba pre teba. ak chces silou mocou eu auto tak si zvaz ze preco. auto je sluha/otrok a musi sluzit tvojim potrebam. spis si na papier xo potrebujes. ja som si vyberal podla toho. ziadna automobilka mi nevedela.ponunut v mojom rozpoctetie veci co som aj chcel. na koreu nepoznam dobre slovo. 7r zaruka je len odrb ze 7r pekne u nas cvakate olej za xy eur. stake su ziskovi sikmaci. echo od policajtov je ze nikto ceed z fizlov nechxe ale.za golfom.firemny pri odkupe je cakacka ak ich vyraduju.
este ked nebol covid tak som behal na autosalony, pochopil som ze korea e-e.stiv napísal: ↑Št 07. Okt, 2021, 18:11Urcite, hlavne ked olej stoji 200e a prehliadka asi 100vku. Pokazi sa ti napr. svetlo a bude to 1900,- + praca, demontaz, kalibracia, nastavenie radaru... alebo nejaka ina vec, co nie je v tychto korejskych autach vobec rarita.
A nie ze nie, po roku na proceedke neslo zaradit Rko na automate. Vrm vrm.