COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia2
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia2
U nas sa skenuje. Neziada sa ale overenie totoznosti. Vo vacsine ale staci ukazat QR kod a ide saveselo dalej. Ani si ho neoskenuju
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Lebo vo vacsine nemaju cim, okrem oci. Ale meno by som mu neukazoval. Bud nech to naskenuje alebo nech neobtazuje.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Ako neni cim? Dnes ma hadak kazdy mobil a aplikacia existuju,dokona funguje online. Nevidim problem v pripade chybajuceho firemneho telefonu niekde na prevadze ho kupit. Staci hocijaky ksunt, len musi mat fotoaparat a podporovany android system.
No neni, lebo mi snad nikdy nikto v restikach neskenoval pass, a to tam som velmi casto.
A to, co som pisal ze nestacil kod ale sa chcel hrabat aj v datumoch narodenia v kine tak to co je. Ked tam pojdem tak si vytlacim len QR na papier.
A to, co som pisal ze nestacil kod ale sa chcel hrabat aj v datumoch narodenia v kine tak to co je. Ked tam pojdem tak si vytlacim len QR na papier.
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Ideálne skenovať a ukazovať aj totožnosť, to aby sa odselektovali očkovaný od tých čo ho majú okopčený
V aquaparku v TT nám 2x skenovali, v Tescu vo fastfoodoch ak chce človek najesť priamo platí OTP, ale nikto nepýtal preukázať sa a to tam majú na to extra SBSkára
V aquaparku v TT nám 2x skenovali, v Tescu vo fastfoodoch ak chce človek najesť priamo platí OTP, ale nikto nepýtal preukázať sa a to tam majú na to extra SBSkára
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
je niekde neaka statistika ci sa nakazim v aquaparku?konci mi gopass ta premyslam besenovu tatralandiu ci nedam na vikend ale dost ludstva tam bolo naposledy
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
@stefan222
Majú kvôli opatreniam povinne obmedzenú kapacitu takže by tam malo byť výrazne menej ľudí ako v lete. Tak čo som googlil tak bazény sú vo všeobecnosti považované za relatívne bezpečné, horšie je to s interiérom. Môj úplne laický takmer ničím nepodložený predpoklad je že ak sa držíš ďalej od ľudí je tam možno paradoxne nižšie riziko ako napr. v reštike. Voda je chlórovaná a podľa štúdií by mala COVID neutralizovať do 30s a je považované za bezpečné sa kúpať, ideálne vo vonkajších bazénoch. Horšie je to so samotným interiérom, bežne cez víkendy je tam "tlačenka" a aj 50% kapacita bude asi stále dosť veľa ľudí ktorým sa len ťažko vyhneš v spoločných uzavretých priestoroch, veľa ľudí pokope a viac sa to "melie" medzi sebou, aj keď podľa mňa niečo pomôže vysoká vlhkosť vzduchu takže nehrozia aerosóly (najvyššie riziko šírenia) a aj kvapôčky budú veľké a ďaleko "nezaletia". Ak chceš ísť choď ideálne v strede týždňa doobedu, bude najmenej ľudí.
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc ... enues.html
https://www.goodhousekeeping.com/life/t ... afe-covid/
@DesRe
Prestaň to tu tapetovať náhodnými spolu nesúvisiacimi článkami z ktorých niektoré tu už linkované boli, príspevok má mať ucelenú myšlienku.
Majú kvôli opatreniam povinne obmedzenú kapacitu takže by tam malo byť výrazne menej ľudí ako v lete. Tak čo som googlil tak bazény sú vo všeobecnosti považované za relatívne bezpečné, horšie je to s interiérom. Môj úplne laický takmer ničím nepodložený predpoklad je že ak sa držíš ďalej od ľudí je tam možno paradoxne nižšie riziko ako napr. v reštike. Voda je chlórovaná a podľa štúdií by mala COVID neutralizovať do 30s a je považované za bezpečné sa kúpať, ideálne vo vonkajších bazénoch. Horšie je to so samotným interiérom, bežne cez víkendy je tam "tlačenka" a aj 50% kapacita bude asi stále dosť veľa ľudí ktorým sa len ťažko vyhneš v spoločných uzavretých priestoroch, veľa ľudí pokope a viac sa to "melie" medzi sebou, aj keď podľa mňa niečo pomôže vysoká vlhkosť vzduchu takže nehrozia aerosóly (najvyššie riziko šírenia) a aj kvapôčky budú veľké a ďaleko "nezaletia". Ak chceš ísť choď ideálne v strede týždňa doobedu, bude najmenej ľudí.
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc ... enues.html
https://www.goodhousekeeping.com/life/t ... afe-covid/
@DesRe
Prestaň to tu tapetovať náhodnými spolu nesúvisiacimi článkami z ktorých niektoré tu už linkované boli, príspevok má mať ucelenú myšlienku.
Celkový pokles hospitalizácií práveže krásne ukazuje ako boli kvôli COVIDu bohužiaľ odložené mnohé neakútne hospitalizácie a operácie.DesRe napísal: ↑Po 11. Okt, 2021, 17:46 žiadna pandémia tabuľka T2_1 Štatistika hospitalizovaných v Slovenskej republike 2020
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
A kto vam bude v restikach prosim vas skenovat COVIDPASSY? Nebodaj ti casnici a kuchari bez rusok? ...o respiratoroch nehovoriac
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
ja sa nechcem opakovať @wingo tapetovať je to však nutne k pochopeniu zdanlivo nesúvisiaceho a teda je to tam s dátumom myšlienka bola taká ,aspoň snaha bola nech si to dáte dokopy ti ktorí chcú ,že pandémia je umelo nafúknutá testovaním zdravých ľudí a vôbec sa netreba báť že sa človek nedostane k neodkladne zdravotníckej pomoci - čo je častí argument tu na fóre - odpoveď na toto nie je covid19 ale nedostatok personálu - u personálu to nie je o plate ako sa často onanuje ale o pracovných podmienkach na pracovisku to zahŕňa všetko okrem platu ,lúdia študujúci medicínu chcú pomáhať berú to ako poslanie a nie ,nie je to smiešne!
z domova: známa sa liečila na rakovinu pľúc už bola stabilizovaná (prežila by to) jej dcéra sa tak bála covidu že mamu prehovorila na očkovanie i keď jej to onkológ neodporúčal ,po 13 dňoch po prvej dávke zomrela ,to má súvis aj s tabuľkov T2_1
ja ukazujem prstom na nezodpovedných (vo funkcii) a naivných ludi ,že nejakému karieristickému hovädu zaleží na vašom alebo mojom živote a zdraví (prekrytie horných dýchacích ciest = nárast respiračných chorôb)
tiež nadávanie* na protestujúcich proti opatreniam (covidpass) ja to beriem ako problém celej EU ,vo francúzsku (atď.) sa protestuje v inom merítku a všetci títo lúdia po Európe sú podľa fórum hujerov dezoláti WTF! ak to tak nieje opravte ma... covid svedkovia
@wingo najskôr tu bol covid19 a potom pandemické/hygienické opatrenia čo presne ukazuje na vinníka: UVZ a ich celonárodné celoplošne testovanie-zatváranie-očkovanie (Ubla) a ďalšie testovania až do dnes o testoch sa nebudem opakovať: je to podvod. Očkovanie na slovensku nie je potrebné nijak to nepomáha (Carnival Vista) (Island) Keď v Israel nepomôže ani tretia dávka tak slovensku áno? Vôbec sa nehovorí o ADECelkový pokles hospitalizácií práveže krásne ukazuje ako boli kvôli COVIDu bohužiaľ odložené mnohé neakútne hospitalizácie a operácie.
z domova: známa sa liečila na rakovinu pľúc už bola stabilizovaná (prežila by to) jej dcéra sa tak bála covidu že mamu prehovorila na očkovanie i keď jej to onkológ neodporúčal ,po 13 dňoch po prvej dávke zomrela ,to má súvis aj s tabuľkov T2_1
ja ukazujem prstom na nezodpovedných (vo funkcii) a naivných ludi ,že nejakému karieristickému hovädu zaleží na vašom alebo mojom živote a zdraví (prekrytie horných dýchacích ciest = nárast respiračných chorôb)
tiež nadávanie* na protestujúcich proti opatreniam (covidpass) ja to beriem ako problém celej EU ,vo francúzsku (atď.) sa protestuje v inom merítku a všetci títo lúdia po Európe sú podľa fórum hujerov dezoláti WTF! ak to tak nieje opravte ma... covid svedkovia
Spoiler: ukázať
No niekde je to dost benevolentne. Dojdes s teamom ludi z jednej domacnosti bez rusok a pohoda. Stoly rovnako ako pred pandemiou, max pocet ludi.. to co je. Personal tiez tak rozne. Bez respikov, pod nosom alebo niekto aj nasadeny. (som pocul)
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ja tjez uz vsade vidim pod nosom a nevidim kontroly nikde. napisu ze su otp a maju na salame secii
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Zatial som vsade zazil vacsinou benevolentne chovanie. Clovek im ukaze PDF z mobilu s QR kodom a oni to nijak necekuju, co sa ani nedivim. Chcu prezit.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
to je asi ten hlavny dovod, chcu prezit. Uz tak dost osekanu navstevnost restauracie by osekali este viac, mozno niekde aj na uroven, ze by dalej restiku/kaviaren... nemal dovod dalej prevadzkovat. Vela ludi sa tvari, ze im je Covid u zadnice, ale nie je, lebo im ide o prezitie
modi: ako je to tu stym tapetovanim nezmyslov? dookola tu niekto pridava canky bohvie odkial a stare, vymysla tu fabulacie a nic. Jedna vec je si obhajovat svoj nazor, druha tu zasierkat vlakno blbostami
modi: ako je to tu stym tapetovanim nezmyslov? dookola tu niekto pridava canky bohvie odkial a stare, vymysla tu fabulacie a nic. Jedna vec je si obhajovat svoj nazor, druha tu zasierkat vlakno blbostami
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Problém reštaurácii je poskytnutá kvalita za to čo človek zaplatí...
A za mna to to ide len dolu vodou a nie odkedy je covid, ale dlho predtým..
Za mna môže 3/4 reštík zakapať
A za mna to to ide len dolu vodou a nie odkedy je covid, ale dlho predtým..
Za mna môže 3/4 reštík zakapať
Len aby nezakapala ta lepsia 1/4 a ten zvysok ti ostane.
.