Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
To vyzerá ako 200 eurová spoluúčasť.
Včera večer som trochu jazdil po meste a dnes pozerám že či mi niekto oškrel auto a to len kúsky roztavenej pneu po laku.
Včera večer som trochu jazdil po meste a dnes pozerám že či mi niekto oškrel auto a to len kúsky roztavenej pneu po laku.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ja mam tri udery do lavej strany vozu - bol som dvakrat v meste a obidvakrat som zaparkoval na konci parkoviska, dobrych 10 metrov od ostatnych aby ma nejaky cct neodrel.
Okej.
Okej.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Odkedy parkujem cez 2 miesta alebo niekde mimo vyznacenych miest mam auto v poriadku. Je to dobra vec.
.
tiez tak parkujem, nech to vyzera hocjak pohorsujuco, ale ja si dvere od kriplov obijat nenecham
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No obuchane dvere uz su taka klasika... Ale ked vam niekto cestou k autu zobere nesklopeny elektricky spatak, ktory potom ani nejde vyklopit, tak to je vacsia zabava... Ako bonus som si este orypal naraznik od obrubnika.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
S RX lexusmi tu ma niekto realnu skusenost ?
CLS sa ti nepozdava? ta 450ka je celkom dobra, pripadne z predchadzajucej generacie ta CLS400
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
RX Luxusy len tie starsie okolo 2010-2011 takze to ta nezaujima, ale inak uplna pohoda, okolo 200.000km a usmev aj s baterkami.
Mne vadilo relativne male vnutri a velke cenovo na to co to je.
Mne vadilo relativne male vnutri a velke cenovo na to co to je.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Cls som mal a to uz nechcem, bud sedan/kombik/suv… ale viacmenej som rozhodnuty pre rx450h ‘22… ekonomika mi tam vychadza podla predstav atd. Naviac ziadna tuctovka za cenu noveho C mercu v slabsom diesli..
Co poznam ludi s lexusmi vacsina pri nich uz zostala dlhodobo
Co poznam ludi s lexusmi vacsina pri nich uz zostala dlhodobo
S lexusom rx450 chybu nespravis, par krat som sa v rx450kach vozil a super vozba. Kazdy si to chvalil ale aj ostatne modely od lexusu.
K obuchanym dveram…. Polamal bybsom ludom ruky a vzal vodicaky. Nova mazda mala po dvoch mesiacoch preliaceninu a Jeep mi uz po mesiaci vcera stihol niekto oskret na prednom narazniku, nastastie nic vazne a viditelne. Je to jeden aj z dovodov preco som siel do jeepu, tazko tam niekto obucha dvere
A uz automaticky berieme na nakupy a preplnene parkoviska jeep a mazda ostava doma.
K obuchanym dveram…. Polamal bybsom ludom ruky a vzal vodicaky. Nova mazda mala po dvoch mesiacoch preliaceninu a Jeep mi uz po mesiaci vcera stihol niekto oskret na prednom narazniku, nastastie nic vazne a viditelne. Je to jeden aj z dovodov preco som siel do jeepu, tazko tam niekto obucha dvere
A uz automaticky berieme na nakupy a preplnene parkoviska jeep a mazda ostava doma.
Asus Zenbook Duo Pro
To sa porovnáva s PS4S.
Ja už nemám moc chuť kupovať conti. Možno ďalšiu gene, možno vôbec. PS4 PSS PS4S / cup2 to istia.
Ja už nemám moc chuť kupovať conti. Možno ďalšiu gene, možno vôbec. PS4 PSS PS4S / cup2 to istia.
.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Na nasich cestach pri sportovom vyziti skapu pneu skor na kvalitu povrchu ako na svoje vlastnosti. Testovat na skringu alebo podobne kvalitnom koberci = laboratorne podmienky. Niekedy je hodnotenie extremne subjektivne pokial sa nemera lap time a prejazdova rychlost. V mojom rozmere pomer cena/vykon GY eagle F1. Zodral som predne za 7500km a beriem ich znova.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
logan mcv, 2009, 1.6 16V 77kw... Dneska emisna/STK... STK bez problemov, emisna "nevyhovuje"
Technik na STK odporucil vymenit sviecky(boli menene asi 50k km dozadu) a natankovat lepsi benzin... ale neznel velmi presvedcivo, skor by som povedal ze netusil o com hovori
otazka, co s tym? dat na jeho radu? alebo rovno vymenit kat?
Technik na STK odporucil vymenit sviecky(boli menene asi 50k km dozadu) a natankovat lepsi benzin... ale neznel velmi presvedcivo, skor by som povedal ze netusil o com hovori
otazka, co s tym? dat na jeho radu? alebo rovno vymenit kat?
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
no si len 10% mimo rozsah, to snad pojde dako zhypnotizovat drobnostami alebo sikovnostou merajuceho