Kodi + Stream služby
Kodi + Stream služby
Ahojte, mám Vero 4K+ chcel by som si zaplatiť dáku stream službu hlavne hľadám CZ/SK dabing ktorá služba je asi najlepšia?
Našiel som tri služby:
StramCinema
StreamujTV
Sosač
Našiel som tri služby:
StramCinema
StreamujTV
Sosač
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Kodi + Stream služby
Uz roky pouzivam vylucne Streamcinema (momentalne verzia SCcommunity na webshare). Nic ti nebrani si hociktoru sluzbu vyskusat na mesiac napriklad
To máš pravdu skúsiť môžem všetky, ja som len chcel vedieť takú že čo funguje a nevypadava stále. Robia u nás teraz optiku tak konečne sú pre mňa takéto služby aj dostupné
Webshare alebo kra
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
Skús čo ti bude vyhovovať, aj obsahovo, neviem ako je to napr. na Sosači s obsahom, ale na StreamCineme je tam toho veeeľa. Zároveň niekedy sa dá Webshare premium získať okolo 20€ na rok a to je skvelý deal, plus rovno na webshare máš 50GB miesta na svoje súbory (pri ročnom VIP) a zároveň sťahuješ neobmedzenou rýchlosťou, neobmedzené GB a zároveň využívaš StreamCinemu.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
toto vyskusam aj ja, diky za radu - prepacte blbu otazku ak sa mozem ftírknuť : nejaky doporuceny settopbox ? Som chcel kupit H96 Max v cenovke okolo 60,- eur ale vypredane.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Ja fungujem na streamcinema, predplatne kra.sk. obsahovo asi najlepsia sluzba
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
turbo: cez leto som kupoval Mecool KM2, ma to Android TV a licenciu na Netflix, HBO a pod. Cenovo sa da okolo tych 60 kupit.
Za mna spokojnost.
Za mna spokojnost.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
po KM2 pokukujem aj ja, ale stale sa lakomim na shield TV, len ta cena... da sa nejako overit obsah na streamcinema? na webe som toho nic nenasiel, ide mi hlavne o obsah pre deti s dabingom, napr. my little pony 8. a 9. seria apod.
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Mne sa v poslednej verzii Kodi nepodarilo rozchodit ani YouTube - ja nechapem, co s tym celym dorobili. To iste Twitch.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ok, to by som mal. chapem spravne ze pokial pred nazvom nie je SK/CZ tak to dabing nema?
rozhranie kodi mi stale pride dost tragicke, plex je oproti tomu uplny luxus v kombinacii s radarr/sonarr/lidarr funguje uplne krasne. na prvu supu ma tato "sluzba" teda nepresvedcila aby som za nu platil. kvalita vyzera byt tiez nevalna, ked pozeram tie bitraty. platim si aj netflix, ale zo zvyku vzdy filmy hladam "inde".
rozhranie kodi mi stale pride dost tragicke, plex je oproti tomu uplny luxus v kombinacii s radarr/sonarr/lidarr funguje uplne krasne. na prvu supu ma tato "sluzba" teda nepresvedcila aby som za nu platil. kvalita vyzera byt tiez nevalna, ked pozeram tie bitraty. platim si aj netflix, ale zo zvyku vzdy filmy hladam "inde".
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Pozor, kodi je operacny system, ty si predplacujes len nejaku sluzbu,napriklad Stream Cinema, ktoru si do kodi nainstalujes. Ja prevadzkujem KODI a SC na Rpi3 a facha to v pohode,akurat 4K stteamy nejdu a to iste ak je to robene cez HEVC kodek. Na PC s W10 mam naonstalovane KODI priamo z win Marketu a v nom spustene SC
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Nie je to uplne tak, vsetky pluginy (ako je StreamCinema a pod.) na kodi boli, su a budu vzdy zadarmo. Ty si platis len sluzbu na ktoru sa dany plugin pripaja, to je rozdiel
Kodi tiez nie je uplne OS, ale je to nadstavba na OS, resp. GUI/aplikacia, ktora je tiez zadarmo.