COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia2
https://www.aktuality.sk/clanok/5e31sbd ... ntu-delta/
dajte sa pichnut, aby neboli varianty krucinal
dajte sa pichnut, aby neboli varianty krucinal
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ked budes zdochinat, tak zdochni ako chlap na chodbe vo svojom byte, alebo u rodicov. neposer si svoju hrdost a neotravuj zachranarov a usetri im benzin na vyjazd. vies aj ten zdrazel tak pri zdochinani sa bi do hrude sak som vravel to a to...
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
Nové varianty sú len a pre očkovaných!
stefan na čom fičíš alkohol alebo drogy čo vás tak vystrašilo...
stefan na čom fičíš alkohol alebo drogy čo vás tak vystrašilo...
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Tomuto nechapem. Ak su nové varianty pre ockovanych, ako je mozne, ze stale na ne ovela viac chorlaveju neockovany a umieraju neockovany?
FVE 12.45 kWp V/Z
- DesRe
- Používateľ
@maniak lebo to čo píšeš nie je realita ,mmnt naša realita (alebo pravda ako chceš je to jedno)
vráť sa späť k rtpcr testom a pôvodu patogenu
Lepšie to neviem:
//odstránený HOAX
//prestaň sem postovať dávno vyvrátené hoaxy z facebooku - wingo
vráť sa späť k rtpcr testom a pôvodu patogenu
Lepšie to neviem:
//odstránený HOAX
//prestaň sem postovať dávno vyvrátené hoaxy z facebooku - wingo
Naposledy upravil/-a DesRe v St 20. Okt, 2021, 22:13, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
pripomenulo mi to episodu z good doctor(kukam na netflixe, asi s2e3 kde maju pacienta , co je anti vsetko a tvrdi, ze tie masakrebna skolach kde sa strieka tak to len herci su . ale aj tak takeho retarda liecia. ale dobre to tam zahral herec kde tvrdil ze on bude zatlkat a zatlkat, lebo uz inej cesty niet. vie, ze priznanim si len potvrdi aky hlupak bol. Ta tam , ze aj takych liecime no.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- DesRe
- Používateľ
mne to čoraz viac pripomína world war Z
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ze na neho reagujete
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
//ina tema
Povedal by som ze toto je uz aj posledna vlna opatreni co zazijeme, ruskam v obchode a mhd davam este tak rok, tie odidu ako posledne
Povedal by som ze toto je uz aj posledna vlna opatreni co zazijeme, ruskam v obchode a mhd davam este tak rok, tie odidu ako posledne
-
- Pokročilý používateľ
ludia budu mat toho plne zuby a zjavne im prepne. Ako to dopadne ? Street fight-om ? Civil war-om ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Hlavne ludia sa uz neboja... Ved nie tak davno som len cakal kedy sa do mna niekto pusti na ulici lebo nemam rusko, tie pohlady ani nehovorim alebo siel oproti tebe po chodniku clovek, a ked uvidel ze nemas rusko tak ta obisiel 5m oblukom cez mokru travu a blato
Zakaz ist do vlastneho objektu o 15km dalej lebo okres, skoly, mesto, restiky zavrete atd atd.
Teraz ani nie po roku?
Myslim ze uz ani smrkajuci clovek vacsinu nevyvedie z miery. Respik tak v MHD po meste a obchodoch... Cez vikend koncert v klube v interieri. Hranice otvorene. Skoly tiez
Popritom sa mi nezda aby sme na tom co sa pandemie tyka boli nejak ovela lepsie ako za hore spominanych casov
Zakaz ist do vlastneho objektu o 15km dalej lebo okres, skoly, mesto, restiky zavrete atd atd.
Teraz ani nie po roku?
Myslim ze uz ani smrkajuci clovek vacsinu nevyvedie z miery. Respik tak v MHD po meste a obchodoch... Cez vikend koncert v klube v interieri. Hranice otvorene. Skoly tiez
Popritom sa mi nezda aby sme na tom co sa pandemie tyka boli nejak ovela lepsie ako za hore spominanych casov
Naposledy upravil/-a SKiLEX v St 20. Okt, 2021, 23:57, upravené celkom 1 krát.
Je to tak, čísla síce stúpajú raketovo ale 10 rôznych ľudí sa stretne v miestnosti bez respiratorov a bavia sa pol dna, nič neriešia a podobne. Zaočkovaná tak 1/3.
A ako vravím, netreba to moc hrotit. Zaočkovať sa mal možnosť úplne každý, chrániť sa môže tiež každý a ten zvyšok prijme akceptovateľné riziko.
A áno, viem že sa o nich treba starať a viem že všetko ostatné sa presúva na jar a ďalej (deja vu), ale to sa deje už teraz.
A ako vravím, netreba to moc hrotit. Zaočkovať sa mal možnosť úplne každý, chrániť sa môže tiež každý a ten zvyšok prijme akceptovateľné riziko.
A áno, viem že sa o nich treba starať a viem že všetko ostatné sa presúva na jar a ďalej (deja vu), ale to sa deje už teraz.
.
-
- Pokročilý používateľ
ten zvysok nic neprijme - ten zvysok nema kriticke myslenie. Uplne presne ako s financnym planovanim (mam styroch kamaratov co minuly rok predavali spekulativne kupene byty - lebo ved 30 rocnu hypoteku mi zaplati v plnej miere chichichichachacha prenajom), rodicovstvom (potom sa polovica manzelstiev rozpada - co boh spojil nech nikto neroztrha) atd,
slovami klasika : lidé jsou rúzní, nejvíce však hovada.
Nic sme nevydrzali. Ani pi.u. Jeden blby rok a ideme sa posrat, nikto nie je schopny ziadny system dodrzat v jeho vlastnom zaujme. Tak si predstavujem co by bolo v pripade nejakych "vaznejsich" udalosti a'la sest rokov vojna. Alebo radsej nepredstavujem.
slovami klasika : lidé jsou rúzní, nejvíce však hovada.
Nic sme nevydrzali. Ani pi.u. Jeden blby rok a ideme sa posrat, nikto nie je schopny ziadny system dodrzat v jeho vlastnom zaujme. Tak si predstavujem co by bolo v pripade nejakych "vaznejsich" udalosti a'la sest rokov vojna. Alebo radsej nepredstavujem.
ja som za nové mutácie. čím viac, tým lepšie
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....