newmi napísal: ↑So 06. Nov, 2021, 23:44
Covid tema je zivna poda pre flame. Nezmyselne spekulacie, dezinformacie a dokola o tom istom. Malo toho mate z tv a zo vsetkych medii? Tato tema na taketo forum absolutne nepatri aj ked je to tema Debata o vsetkom. Osobne velmi kvitujem jej zamknutie.
sice to moze byt zivna poda pre flame, ale ak niektori pouzivatelia porusuju pravidla, mali by byt po zasluhe potrestani a kazdy dalsi trest moze byt prisnejsi, ich to prestane po mesacnom bane bavit, neboj
ze ty mas covidu okolo seba privela este neznamena, ze by o tejto teme ostatni nemohli diskutovat, slusne s faktami, konspiracne teorie je mozne mazat aj s userom, ktory ich prinasa, viz vyssie a na konci tohto postu
Ale ako ste si iste vsimli, s ostatnymi temami v DoV nie su ziadne problemy a nezamykaju sa. Preco? Lebo su to normalne a nie kontroverzne flame temy kde sa ludia hadaju, podpichuju, provokuju, siria dezinformiacie atd.
ked tema o covide tvori polovicu vsetkych dennych prispevkoch na fore, je jasne, ze problemy mozu potencialne vzniknut
gammaray napísal: ↑Ne 07. Nov, 2021, 00:08Ja som rad ze som odfajcil aspon v mobile ze mi nikde nevyskakuje covid a politika, pridem sem a bum, take nahlasenie, hentake, jednemu sa nepaci toto, druhemu tamto......
nic v zlom, ale mas povinne SLAcko na vyriesenie reportu s moznymi penalizaciami?
znova zopakujem, ze ak niekto reportuje nezmysly, staci mu to zakazat a po zasluhe ho obdarovat
cela sekcia DoV moze byt napriklad pristupna len pre registrovanych nad povedzme 100 prispevkov a 6 mesiacoch na fore
ked chcete nejake zaujimave fakty o covide tak to davajte sem
viewtopic.php?t=125579 .....a nie ze sa tam rozbehne diskusia lebo to pojde tiez prec.
"nie, ze sa rozbehne diskusia na diskusnom fore, lebo no-no-no"
newmi napísal: ↑Ne 07. Nov, 2021, 00:11Ludia napr normalne slusne diskutuju
dokial nepride daky blb a nezacne trollit, a po nom dalsi a dalsi a cela slusna debata sa zvrhne na flame, osocovanie hadky atd. To je fenomen dnesnej doby.
identifikoval si root cause, jej mitigacia snad nemoze byt problem