prepac, ale ja na tejto urovni nefungujem
fakty > pocity
@HellAngel kludne moze davat tie tabulky sem viewtopic.php?t=125579, tam sa to hodi a aj tam to patri. A aktualizovat pripadne.HellAngel napísal: ↑Ne 07. Nov, 2021, 17:04 Musim dat za pravdu Beardimu. Aj ked v dotycnej teme som nesuhlasil s poniektorimy jeho vykladmi, neznamena ze nema pravdu a jeho tabulky boli dobre spravene, aspon vacsina. TOP prispevky boli od nasich zahranicno zijucich uzivatelov, kde pisali ako realne dopada Covid na zivot v zahranici
Prehovoril skuseny moderator co ma roky skusenosti a hravo si poradi aj s agresivnymi usermi. Howgh.beardie napísal: ↑Ne 07. Nov, 2021, 16:50 ich to prestane po mesacnom bane bavit, neboj
ze ty mas covidu okolo seba privela este neznamena, ze by o tejto teme ostatni nemohli diskutovat, slusne s faktami, konspiracne teorie je mozne mazat aj s userom, ktory ich prinasa, viz vyssie a na konci tohto postu
viacero rokov som robil moderátora na pctuningu, na lamkach a ešte na jednom už zaniknutom fore, chceš celý môj životopis alebo si ideme porovnávať pipiky inak?