mal by som mierne specificke poziadavky ohladom riesenie pozerania TV
Potrebujem vyriesit sekundarnu TV pre domacnost. Otvorilo sa mi az prilis vela moznosti a nejako som sa zasekol.
Mam monitor LG 32" , ktory momentalne nevyuzity. Velkost by stacila len prichadza otazka ci by s Android boxom fungoval. (ked tak premyslam neviem ci vobec ma repkraky

Poziadavka je pustit si nieco pred spanim ... VOYO , MAGIO GO , ... a realne ak by to malo casovac bolo by to idealne.
Musi to ist relativne rychlo - ziadne spustanie 2 minuty lebo na taketo veci nemam nervy ...
Nechcem tahat ziadne kable cize musi to solidne fungovat na wifine. Super by bolo keby sa dalo vdaka tomuto zariadeniu zrkadlit telefon tak aby to netrhalo a slo vsetko plynule.
Ak by box vedel pracovat v ramci "mudrej" domacnosti s google home bol by to prinos (ak to je vobec mozne)
Nepacia sa mi ako funguju lacne starsie telky v ramci svojich smart funkcii , ratam nejako ze nove krabicky by mali byt na tom lepsie co sa tyka sviznosti pracovania a ked by som uz aj viac priplatil tak realne to viem prehodit aj k inej TV. Alebo su to zbytocne predsudky a aj lacne TV dnes v pohode zvladaju veci vyssie popisane ?
Toto je v podstate dalsia mozna verzia , kaslat na monitor a kupit lacnu TV ?
Totalny overkill co ma napada je postavit obyvackovy PC , pasivne chladeny a na tom by sa dalo robit vsetko - len ten start aby bol rychly ... ale aj male ssd by podla mna toto vyriesilo + predstava toho ze si napojim bezdrotovu klavesnicu , mys , addblock je vcelku fajn - nehovoriac ze aj nejake hry ... alebo to nejako prepojit s velkym pc ktory bude v inej izbe bezdrotovo (to mi ale celkom nejako nesedi uz teraz

Je to proste taky otvoreny problem ktory by som chcel nejako vyriesit a ako som nad tym premyslal nasiel som vela moznych rieseni len neviem ktore a hlavne ako su na tom tie nove android boxy.
Dakujem za kazdu konstruktivnu radu