Ahojte, zas a znovu potrebujem poradit

Viem, dalo by sa to vyfiltrovat do 20-25eur, a kupit viacmenej to bude asi to iste, precitat recenie, ale nejak mi to nejde do hlavy, a radsej z prvej ruky nejake skusenosti a podobne. Hladam sluchadla do usi, ale nie take stuple, tie "klasicke". Ma to byt darcek pre niekoho, kto ine nechce, takze preto taketo obmedzenie. Dotycna osoba pocuva aj mp3, aj hovorene slovo, cize nieco, aby to nebolo plechove a zaroven dotycna osoba nejak extra neviem ci pozna rozdiel medzi kvalitou alebo nie, ale sluch ma v poriadku. Za mna mne sa take velmi nepacia, pretoze neizoluju okolity hluk a tym padom je jedine riesenie zvysit hlasitost co je diskomfort. Napr. ja som mala PHONAK Audeo PFE 111 , ale zo zaciatku max spokojnost a potom sa kazia, slabnu, neviem preco.. Najskor sa mi pokazili po 2 rokoch, zaruka uz padla, a teraz sice idu, ale tak slabo, ze nic moc. Tieto druhe uz maju 8 rokov, ale hrali asi len 1 rok, potom boli odlozene v obale, vyberiem a su slabe. Cena cca 120eur, 2x, cize toto fakt nepotesi a odradza ma to od kvalitnych. Neviem cim to bolo.. chrastia, basu mizerne. Fakt som s nimi bola mega spokojna, ale pride mi uz "nerentabilne", preto takto nizky limit tentokrat.. Dakujem za kazdy tip