Sluchadla do usi, ale nie stuple.
Sluchadla do usi, ale nie stuple.
Ahojte, zas a znovu potrebujem poradit Viem, dalo by sa to vyfiltrovat do 20-25eur, a kupit viacmenej to bude asi to iste, precitat recenie, ale nejak mi to nejde do hlavy, a radsej z prvej ruky nejake skusenosti a podobne. Hladam sluchadla do usi, ale nie take stuple, tie "klasicke". Ma to byt darcek pre niekoho, kto ine nechce, takze preto taketo obmedzenie. Dotycna osoba pocuva aj mp3, aj hovorene slovo, cize nieco, aby to nebolo plechove a zaroven dotycna osoba nejak extra neviem ci pozna rozdiel medzi kvalitou alebo nie, ale sluch ma v poriadku. Za mna mne sa take velmi nepacia, pretoze neizoluju okolity hluk a tym padom je jedine riesenie zvysit hlasitost co je diskomfort. Napr. ja som mala PHONAK Audeo PFE 111 , ale zo zaciatku max spokojnost a potom sa kazia, slabnu, neviem preco.. Najskor sa mi pokazili po 2 rokoch, zaruka uz padla, a teraz sice idu, ale tak slabo, ze nic moc. Tieto druhe uz maju 8 rokov, ale hrali asi len 1 rok, potom boli odlozene v obale, vyberiem a su slabe. Cena cca 120eur, 2x, cize toto fakt nepotesi a odradza ma to od kvalitnych. Neviem cim to bolo.. chrastia, basu mizerne. Fakt som s nimi bola mega spokojna, ale pride mi uz "nerentabilne", preto takto nizky limit tentokrat.. Dakujem za kazdy tip
Re: Sluchadla do usi, ale nie stuple.
Co znamena u tych Phonakov ze slabnu? Sluchadla neslabnu, bud idu alebo nie. Jedine co sa moze diat ak hraju tak divne ticho (ak toto znamena ze slabnu) je bud ze su zanese usnym mazom, alebo, je problem s pinmy. Neviem k comu vsetkemu si to teraz pripajala.
Ale... Phonaky maju ak sa nemylim 4pin konektor a ak si spominam, tak piny su osadene v OMTP protokole. No a dnesne zariadenia (mobily atd) uz maju v 99% pripadov CTIA osadenie. No a ked pichnes ctia do omtp (resp. vice versa) tak sa to prejavuje takym tichym, plechovym zvukom. Skus vyhrabat niekde alebo u niekoho nejaky stary prehravac/mobil/vezu atd. kde je natuti este stare osadenie. To su 2 mozne dovody.
Ak sa bavime o "kostkach" resp. cesky "peckach", tak super su VE Monk, Ty Hi-Z pripadne Qian69. Stoji to par eur, ale na nasom trhu nenajdes zvukovo ani zdaleka nic co by sa kvalitou co i len priblizilo. A to bezohladu na cenu.
Kludne ich mozes kupit vsetky 3 keby sa niektore pokazili (alebo viacc kusov z jednych). A nebude to drahsie ako 30 eur.
Ale... Phonaky maju ak sa nemylim 4pin konektor a ak si spominam, tak piny su osadene v OMTP protokole. No a dnesne zariadenia (mobily atd) uz maju v 99% pripadov CTIA osadenie. No a ked pichnes ctia do omtp (resp. vice versa) tak sa to prejavuje takym tichym, plechovym zvukom. Skus vyhrabat niekde alebo u niekoho nejaky stary prehravac/mobil/vezu atd. kde je natuti este stare osadenie. To su 2 mozne dovody.
Ak sa bavime o "kostkach" resp. cesky "peckach", tak super su VE Monk, Ty Hi-Z pripadne Qian69. Stoji to par eur, ale na nasom trhu nenajdes zvukovo ani zdaleka nic co by sa kvalitou co i len priblizilo. A to bezohladu na cenu.
Kludne ich mozes kupit vsetky 3 keby sa niektore pokazili (alebo viacc kusov z jednych). A nebude to drahsie ako 30 eur.