Všetko Alzaergo je nejaká čína, to platí aj pre ich stoly. Spracovanie bude top, až kým ti nezačne robiť problémy - rozpadne displej kontrolnej jednotky; bude mať problém so zarovnaním nožiek a prestane chodiť na minimum, resp. sa minimum navýši; antikolízna fičúra viacmenej neexistuje.
A taktiež, tvoj odkaz neexistuje a ten model "Abyss" som vôbec nenašiel.
Inak, potom aj Lara VIP/Game Šéf VIP sú v pohode, tie vydávajú zvuky pri práci s mechanikou
darklol napísal: Ne 21. Nov, 2021, 21:22
titanka vydali novy model cize museli ist s cenou hore.... ako vzdy ked pride novy model... aj tak ju budem asi brat... akurat rozzmyslam ci kozenku a pekny dizajn alebo latku
Látka, keď sa budeš na nej potiť, tak to (nepriaznivo) pomôže prezrietiu božky na tých miestach a keď príde na to, začne praskať a lúpať sa. Pokiaľ nesúťažíš v závodnom rozlievaní tekutín (telových a mimotelových), tak látka 100% času - je pravda, že nemajú normálnu čiernu ale všetko sú také tkané ale aj tak..
Mne sa nejako zazdalo, že aj tie aktuálne, resp. odchádzajúce modely nejako zdraželi, neviem prečo sa mi marilo, že to stálo tesne nad 400€ a látková nejakých 470€. Ale asi tak niekto musí zaplatiť marketing...mňa ale veľmi netešia tie ceny - jediná vec, čo majú a tie nové to majú o to lepšie je tá nastavovacia bedrová opierka ale tak to môže mať človek aj s Larou.