Ako odstranit neidentifikovatelny virus?

Všetko o antivírových programoch, firewalloch, víroch, spyware, ostatných aktuálnych hrozbách, názoroch a skúsenostiach, ako sa im vyvarovať...
POZOR: žiadny WAREZ
Split
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00

Ako odstranit neidentifikovatelny virus?

Príspevok od používateľa Split »

Mam mensi problem.Raz som si spustil mozzilu reku ze idem na net.Jakmile som spustil mozillu tak mi zmizol start a vsetky ikony.Stlacim ctrl alt del a explorer.exe nikde.Mal som avast nasiel kopu virusov ale problem pretrvavl.Potom som natiahol NOD 32 chvilu mi vypisovalo ze subor ddabc.dll obsahuje naky neidentifikovatelny virus.Dal som zmazat ale zase vyskocilo okno.Tak som dal ze nech nevypisuje okno ale nech rovno maze.Problem sa restarte uz neobjavil a tak som surfoval.Na druhy den zapnem komp a co sa nestalo?Znova mi vypina explorer ked zapnem mozillu a navyse mi NOD 32 vypisuje ze explorer exe je infikovany trojanom.Trojan remover mi trojana na explorer .exe nenajde a NOD 32 mi ho nevie vyliecit.Mam aj Kerio firewall aj spywareguard aj Spybot search and DEstroy a furt.

:?
Co s tym?Da sa to vyliecit alebo pomoze len format C:?
CPU:Sempron 2600+ 64bit Palermo, RAM:512 MB
Kingston, GPU:ASUS Radeon X550 256 MB RAM, MB: MSI K8N Neo3-F, DVD RW:LG GSA 4167-B, HDD:Hitachi 80GB,Maxtor 10GB Case:Mercury KM87 350W
Používateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Patko19 »

skus si cez safe mode skopirovat z original CD explorer.exe a nahradit ten poskodeny. ale najprv si ho v safe mode vypni v procesoch lebo ho tam nenakopirujes
Jerry
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Jerry »

Skusal si robit kontrolu aj v safe mode? Taketo veci sa riesia iba cez safe mode ... Malo by to fungovat. pozeral si aj co sa vsetko spusta po starte?
Split
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 28. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Split »

pozeral.Ten trojan je nejaky IRC Bot.A nechapem co je GEAR security ani coj e IMAPI alebo wowexec.exe a ntvdm.exe.Skusim este ten safe mod.Kamos mi radil stiahnut opravy pre XP ze to mi pomoze.
CPU:Sempron 2600+ 64bit Palermo, RAM:512 MB
Kingston, GPU:ASUS Radeon X550 256 MB RAM, MB: MSI K8N Neo3-F, DVD RW:LG GSA 4167-B, HDD:Hitachi 80GB,Maxtor 10GB Case:Mercury KM87 350W
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa killswitch »

Návrat na "Bezpečnost a zabezpečenie PC"