Čo ste si kúpili?
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Re: Čo ste si kúpili?
A teraz mi ostatne zanovny 130 edge plus + drziak na bajk na predaj
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
preco si nezobral normal fenix 6 pro ? co chces za e130+ ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
Chcel som vacsiu odolnost a hlavne klasicke sa mi velmo nepacia. Tieto su viac take ploche, proste mam lotuse, festiny a chcel som nieco co bude podobne klas. hodinkam. Samozrejme je tu marq, ale cena je inde a vydrz zasa mensia.
edit: cisto z principu ak ide o fukcie tak to nema vyznam, minimalne nie tie vojenske funkcie. Design je ale pre mna dolezity
edit: cisto z principu ak ide o fukcie tak to nema vyznam, minimalne nie tie vojenske funkcie. Design je ale pre mna dolezity
radost z auta +100
nieco nove na zimu
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
@werwest daj nejake rychle impressions pls. to je oktavka? co to vie? vie to ovladat/zobrazovat system auta? kolko to stalo?
hlavne a prioritne mi islo o android auto/carplay, pozeral som aj na android radia ale android sam o sebe nevyzera ako vhodny os pre radio, niekto by musel spravit na to komplet nadstavbu, to co sa predava je taky divny mackopes a vyzera to divne ked to bezi.
hej. je to plne integrovane s autom, vsetko funguje out of the box, ci ovladanie volantu, ci zobrazovanie na displeji medzi budikmi atd. konecne mi idu nazvy pesniciek v displeji
predtym som mal ciernobiely swing, a tam id3 tagy fungovat nechceli ani za svet. inak komplet nastavenia auta su dostupne a daju sa menit. a aj default repro hraju lepsie.
najviac sa mi paci na tom to, ze sa to snazi tvarit uickom ako vw grup radia, druha alternativa ktoru som nasiel je od alpine, a tam to ufo ui sa mi vobec nepozdavalo, hlavne ak to stoji 1200 euro a vyzera to ako random cina android radio za 100.
vymena bola jednoducha, akurat treba vymenit OEM mikrofon za ich a natiahnut kabel (vidim to ako plus ze to je integrovane, kazdopadne aka je kvalita este neviem, nechcelo sa mi to takto v zime tahat), potom som vymienal usb port za ich s kablom, neskor som ale zistil ze tam je pribalena redukcia z oem portu cize som mohol usetrit polhodinku opatrneho rozoberania plastov
kupoval som ho z amazonu, stoji 300 euro, za licenciu na AA/carplay chcu 100 euro, a za licenciu na offline navi chcu dalsiu 100vku, kazdopadne navi neplanujem pouzivat takze to ani nebudem kupovat.
komplet info maju na stranke, ked daco konkretne chces vediet, mozem skusit.
https://www.dynavin.de/en/products/carh ... ince-2013/
Vidim ale zatial 3 nevyhody:
-nema slovensky/cesky jazyk, cize sa cele auto zmeni do anglictiny /alebo nemciny, a ine svetove jazyky/
-na to, aby zobrazilo loga radii, treba stiahnut obrazky. ospravdlnuju to tym aby nemuseli platit za licencie a zvysovat cenu. pri DABe pisu ze to ide automaticky, ale DAB antenu som nemontoval, treba ju lepit na sklo, a nikdy to nevyuzijem
-AA/carplay je iba wired, co by nebol problem, keby max nabijanie nebolo na USB 2 standarde, cize telefon sa vybija. budem musiet najst nejaky splitter aby som mohol osobitne nabijat.
hej. je to plne integrovane s autom, vsetko funguje out of the box, ci ovladanie volantu, ci zobrazovanie na displeji medzi budikmi atd. konecne mi idu nazvy pesniciek v displeji
predtym som mal ciernobiely swing, a tam id3 tagy fungovat nechceli ani za svet. inak komplet nastavenia auta su dostupne a daju sa menit. a aj default repro hraju lepsie.
najviac sa mi paci na tom to, ze sa to snazi tvarit uickom ako vw grup radia, druha alternativa ktoru som nasiel je od alpine, a tam to ufo ui sa mi vobec nepozdavalo, hlavne ak to stoji 1200 euro a vyzera to ako random cina android radio za 100.
vymena bola jednoducha, akurat treba vymenit OEM mikrofon za ich a natiahnut kabel (vidim to ako plus ze to je integrovane, kazdopadne aka je kvalita este neviem, nechcelo sa mi to takto v zime tahat), potom som vymienal usb port za ich s kablom, neskor som ale zistil ze tam je pribalena redukcia z oem portu cize som mohol usetrit polhodinku opatrneho rozoberania plastov
kupoval som ho z amazonu, stoji 300 euro, za licenciu na AA/carplay chcu 100 euro, a za licenciu na offline navi chcu dalsiu 100vku, kazdopadne navi neplanujem pouzivat takze to ani nebudem kupovat.
komplet info maju na stranke, ked daco konkretne chces vediet, mozem skusit.
https://www.dynavin.de/en/products/carh ... ince-2013/
Vidim ale zatial 3 nevyhody:
-nema slovensky/cesky jazyk, cize sa cele auto zmeni do anglictiny /alebo nemciny, a ine svetove jazyky/
-na to, aby zobrazilo loga radii, treba stiahnut obrazky. ospravdlnuju to tym aby nemuseli platit za licencie a zvysovat cenu. pri DABe pisu ze to ide automaticky, ale DAB antenu som nemontoval, treba ju lepit na sklo, a nikdy to nevyuzijem
-AA/carplay je iba wired, co by nebol problem, keby max nabijanie nebolo na USB 2 standarde, cize telefon sa vybija. budem musiet najst nejaky splitter aby som mohol osobitne nabijat.
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Mam zopar otazok na to radio.
1. aka je intenzita podsvietenia v noci ked su zapnute svetla, nebije to velmi do oci?
2. da sa displej vypnut? ak sa da a je vypnuty displej a pridavas a uberas hlasitost na volante alebo radiu, zapne sa znova alebo ostava vypnuty?
3. ak si na radiu aktivujes dopravne spravy a mas pustene svoje MP3 alebo nieco ine na radiu, prepne sa automaticky na radio na dopravne spravy?
4. ma to volume by speed, teda vie to prisposobit hlasitost k aktualnej rychlosti, resp. kompenzuje vonkajsi aerodynamicky hluk pridanim hlasitosti?
1. aka je intenzita podsvietenia v noci ked su zapnute svetla, nebije to velmi do oci?
2. da sa displej vypnut? ak sa da a je vypnuty displej a pridavas a uberas hlasitost na volante alebo radiu, zapne sa znova alebo ostava vypnuty?
3. ak si na radiu aktivujes dopravne spravy a mas pustene svoje MP3 alebo nieco ine na radiu, prepne sa automaticky na radio na dopravne spravy?
4. ma to volume by speed, teda vie to prisposobit hlasitost k aktualnej rychlosti, resp. kompenzuje vonkajsi aerodynamicky hluk pridanim hlasitosti?
1) cca tak ako min jas na telefone, stredny displej mi pride jasnejsi
2) neda
3) musim skusit a dam vediet, ja dopravne spravy vypinam
4) musim skusit ale myslim si ze nie
Ako dalsi minus vidim ze nema senzor na jas
Studeny start bol od otocenia klucikom 23 sekund
2) neda
3) musim skusit a dam vediet, ja dopravne spravy vypinam
4) musim skusit ale myslim si ze nie
Ako dalsi minus vidim ze nema senzor na jas
Studeny start bol od otocenia klucikom 23 sekund
Frcal som 1000km, ani raz mi neprerusilo android auto s dopravnymi spravami. Pre mna zelany efekt.
Tiez neprisposobuje hlasitost rychlosti
Tiez neprisposobuje hlasitost rychlosti
Musim priznať ze toto v AMD vychytali... Jeden socket a podpora generácií na dlhe roky... Ja by tiez rád vymenil procak aby ma to nestalo obličku
Asus ROG STRIX X670E-A , AMD Ryzen 7 7800X3D + ROG STRIX RYUJIN II 360 argb , Gainward RTX 4090 Phantom, 32GB DDR5 6000MHz CL36 , Super Flower 1KW , Fractal R6 , LG OLED42C2 ,
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
Tak dx3pro+ je doma a hraje to lepsie ako som cakal
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Kedže doteraz bol výrazne zahnutý 1000R G5 tak stale mam pocit ze sa monitor zahyba do opačnej strany
Okrem toho celkom spoko.
Okrem toho celkom spoko.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Tak oprava, TA funguje, ja som len predchadzajucu cestu nemal naladene ziadne radio
Ked to na mna zrevalo druhy krat so spravami na exprese tak som to hned vypol