velmi spravne - novy kompjuter dnes sotva rozbehas s Win7 pretoze ovladace. Najjednoduchsia cesta proste bude zvirtualizovat to co mas, a strasne strasne strasne dobre zalohovat, zalohovat a zalohovat.
Pred virtualizovanim aj po nom. Zalohovat na urovni disku, nie na urovni suborov.
Nechces nam nahodou vyzradit co to mas za superprogram ?
Spúšťanie Win7 pod Win11
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Spúšťanie Win7 pod Win11
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
V prvom príspevku ani nebola zmienka o novom PC a nakoniec aj program,ktorý je rozlezený na troch partíciách.
Nie že by som nechcel prezradiť, ale nepomôže to nikomu. Je to grafický/programovací program na tvorbu programu pre pletaciu mašinu.
To ,že je to na 3 partíciach som zistil, keď som odpojil staré disky a program nechcel nabehnúť.
Predpokladal som že nastanú nejaké problémy.
To ,že je to na 3 partíciach som zistil, keď som odpojil staré disky a program nechcel nabehnúť.
Predpokladal som že nastanú nejaké problémy.
Spoiler: ukázať
Partície, oddiely sú časti toho istého disku.Takže ten program vlastne nieje na jednom rozdelenom disku ale na troch diskoch?
program bol inštalovaný v dááávnej, pradávnej dobe.. na zostavu z podpisu..
čiže dva x 1Tb disky..
Céčko - win 7 + program
Déčko - časť programu - log súbory
Ěčko - log súbor
neskor som prešiel na 256SSD - tam som preklonoval céčko v domnení že keď odpojím dva staré disky program mi pojde. Ale nešiel.
až keď som ich dal spať, tak program bežal.
dnes som spravil nové dve partície na SSDčku a naklonoval som si déčko a éčko, a premenoval..
program ide ale staré disky som ešte neodpojil.. odpojím neskôr.
mám obavu že to pod tou 11tkou nerozbehám, a budem musieť mať dva PC.
čiže dva x 1Tb disky..
Céčko - win 7 + program
Déčko - časť programu - log súbory
Ěčko - log súbor
neskor som prešiel na 256SSD - tam som preklonoval céčko v domnení že keď odpojím dva staré disky program mi pojde. Ale nešiel.
až keď som ich dal spať, tak program bežal.
dnes som spravil nové dve partície na SSDčku a naklonoval som si déčko a éčko, a premenoval..
program ide ale staré disky som ešte neodpojil.. odpojím neskôr.
mám obavu že to pod tou 11tkou nerozbehám, a budem musieť mať dva PC.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ty z toho narobis kovbojku... disky alebo particie su programu absolutne jedno, ta hovadina proste len hlada pismenko s adresarmi a datami. Je uplne jedno ci mas sedem diskov alebo jeden, pokial existuje C: D: E: [ak je to vsetko co program potrebuje].
Len tak naverimboha prekopirovat nejaky adresar na Win11 zrejme nezvladnes, podla stylu vyjadrovania sa nezda ze by si za sebou mal kompletnu rozborku jadra a registrov Windowsu - myslim bez urazky. Absolutne najrychlejsou, najlepsou a najkompletnejsou cestou pre teba bude uplne sproste zobrat povodne disky a zvirtualizovat ich.
Dva PC rozhodne nehrozia kvoli takejto trivialnej veci, uz si mohol byt sedemkrat hotovy vratane tych zaloh. A ver mi ze ich budes potrebovat.
Keby si napisal nazov supertajneho pletacieho programu, mozno by volakto poradil novu verziu pod Win10/11 alebo by sme skusili najst / vyspekulovat instalacne medium, podla vyrobcu atd... lebo tu sa len pletieme dokolecka
Len tak naverimboha prekopirovat nejaky adresar na Win11 zrejme nezvladnes, podla stylu vyjadrovania sa nezda ze by si za sebou mal kompletnu rozborku jadra a registrov Windowsu - myslim bez urazky. Absolutne najrychlejsou, najlepsou a najkompletnejsou cestou pre teba bude uplne sproste zobrat povodne disky a zvirtualizovat ich.
Dva PC rozhodne nehrozia kvoli takejto trivialnej veci, uz si mohol byt sedemkrat hotovy vratane tych zaloh. A ver mi ze ich budes potrebovat.
Keby si napisal nazov supertajneho pletacieho programu, mozno by volakto poradil novu verziu pod Win10/11 alebo by sme skusili najst / vyspekulovat instalacne medium, podla vyrobcu atd... lebo tu sa len pletieme dokolecka
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.