Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
mat po ruke nejaky mensi hangar tak uz tam parkuju Kto kupil auto 2-3r dozadu, tak pekne usetril aj ked auto celu zaruku prestalo v garazi... hlavne ak vystriehol vtedy konciace modely za podpultove ceny (octa 3, tuareg, golf 7, T6...)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> pretoze auta su kurevska investicia
samozrejme ze su - vzdialeny kamarat kupil za milion nemenovane auticko par rokov dozadu, minuly rok ho Sotheby predalo za osem. Milionov.
Skoda ze nie som v tej skupine... velka skoda.
samozrejme ze su - vzdialeny kamarat kupil za milion nemenovane auticko par rokov dozadu, minuly rok ho Sotheby predalo za osem. Milionov.
Skoda ze nie som v tej skupine... velka skoda.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
eur? riadna palka. tak tiez som mazdu3 predal so ziskom a mal som ju asi polroka sice ale zaklad je buy low sell high motto
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Priekupnici ale tak každý je na niečo. Ja osm tiež Swift sport predal drahšie ako som kúpil, ale to vďaka starostlivosti (a dobrým foto) v inzeráte.
Inak v Nemecku čo chodí priekupnik a točí na YT tak presne ukazoval štrkové parkovisko, na ňom komplet nové autá v cenovkách 50 až 150k a predáva to týpek z "parkovacej búdky"... Prosto týpek má kontakty a nikomu nevadí tie autá kúpiť "z bazoša" lebo oficiálne čakáš 2 roky. Niekto ma dobrý kontakt a zarába.
Inak v Nemecku čo chodí priekupnik a točí na YT tak presne ukazoval štrkové parkovisko, na ňom komplet nové autá v cenovkách 50 až 150k a predáva to týpek z "parkovacej búdky"... Prosto týpek má kontakty a nikomu nevadí tie autá kúpiť "z bazoša" lebo oficiálne čakáš 2 roky. Niekto ma dobrý kontakt a zarába.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
jj smerovky vpredu treba ignorovat, ibazeby nie
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Niektorý nepozerajú ani dopredu ani do spatných. Pozerajú na tachometer alebo na displej spotreby
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
na telefon ze kto vystupil z električky, komu sa vyšťal pes a nejakych tancujucich hipsterov s kšiltofkou naopak na TikTaku !
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
teraz vsetci nahanacka v meste. rychlo kym nenasnezi. a pripijeme si cestou
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
alkohol za volantom sa nejako rozmáha, v okolí PN zastavený 3 ľudia pod vplyvom
-
- Pokročilý používateľ
dobre ze nevieme kolko nezastavenych. My sme minule kvakali so spolupachatelom u neho pred barakom, z krcmy sa vytackali - doslova a dopismena - dvaja, jeden k jednemu autu, druhy k druhemu. Jeden z nich bol v stave unavenosti "problem odomknut a otvorit dvere", ten druhy to dokazal a potom sa zjebal pred autom na zem.
v ten vecer sme niekomu zachranili zivot - kde skoncili dvoje kluce nepoviem, ale henti dvaja megakreteni sa k nim dostali na druhy den.
Bublina, Raca, kupalisko.
v ten vecer sme niekomu zachranili zivot - kde skoncili dvoje kluce nepoviem, ale henti dvaja megakreteni sa k nim dostali na druhy den.
Bublina, Raca, kupalisko.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No tu na vychode je to tragedia s alkoholom a soferovanim. Cez sviatky smer MI a okolie dobrovolne vynechavam.
Naposledy ma zaskocila flaska vinka vo vodicovych dverach na dodavke a to nebolo zdaleka to najhorsie, co som videl...
By male zaujimalo, kvoli comu zdrhal ten panko na videu s rodinou v aute, snad si nemyslel, ze utecie. Mozno len potreboval ziskat cas aby sa zbavil kontrabandu.
Naposledy ma zaskocila flaska vinka vo vodicovych dverach na dodavke a to nebolo zdaleka to najhorsie, co som videl...
By male zaujimalo, kvoli comu zdrhal ten panko na videu s rodinou v aute, snad si nemyslel, ze utecie. Mozno len potreboval ziskat cas aby sa zbavil kontrabandu.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
No co s takym clovekom, snad len zastavit v lese a vypnut kamery. Tam logicke uvazovanie neexistuje. Utekal, lebo proste mu tak preblikla kontrolka.Orientační test na drogy byl však pozitivní na amfetamin a metanfetamin. Lékařské vyšetření spojené s odběrem biologického materiálu muž odmítl. Policisté z evidencí zjistili, že 35letý muž není držitelem žádného řidičského průkazu a ani nikdy nebyl a na svém kontě má již dva zákazy řízení všech motorových vozidel. U vozidla má propadlou technickou kontrolu a státní registrační značky patřící jinému vozidlu.
Co sa tyka alkoholu za volantom, tak je to zlo... Snad na kazdej vacsej dedinskej oslave najdes niekoho s klucami vo vrecku co pije. Furt ten isty scenar.
"Ja dnes si len pripijem, idem domov autom" (uz tu to je chore)
Prejde pár hodin a dotycny ledva vie o svete. Na jeho plane ist domov autom sa ale nic nezmenilo. Policiu nan samozrejme nikto volat nechce... Lebo rodina nebude, a mimo rodiny sa do toho zase nechcu miesat.
Nakoniec ho bud niekto viac ci menej násilne spacifikuje a zbavi kľúčov, alebo soferuje domov...
Niektorym to takto prechadza kludne 20r, aj viac. 3ciferny počet jazd pod vplyvom
Neznasam ludi s ktorými sa treba bit o kľúče ked vypiju.
-
- Používateľ
V robote mame typka, ktory opytý havaroval zobrali mu vodicak, teraz si ho spravil a minule znova naliaty isiel na aute. Nepoucitelny clovek. Inak pri tom ako prebiehal ten proces ziskavania vodicaku tak bol aj u psychológa ze ci je normalny. Nemohol tri mesiace chlastat samozrejme po tom ako ukoncil sedenia u neho sa zchlastal tak ze dva tyzdne nebol v robote a tyzden nikto z roboty nevedel ci este je na tomto svete.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
No ved musel dobehnut tie 3 mesiace ne ?