automaty sa budu opravovat este 15 rokov oddnes, tam problem nebude. Navyse, ked nie si blazon, menis oleje [!!!] podla moznosti za spravny typ a mnozstvo
nedajboze pred intervalom (ked firma povie ze 120.000km tak to vymenim kazdych 50.000km alebo tri roky, ved nejde o milion) a nedajboze nejazdis ako nebetycne howado na podlahe, tak by ten automat statisticky mal vydrzat hodne vela.
Taka tretinka miliona by nemal byt vaznejsi problem pre normalnu konstrukciu (nie vsetky CVT vymysly mimo Toyoty).
>> Ja sa priznám ideme to zo ženou skúsiť požičať na dva týždne chceme Model Y od Tesly a skúsiť pobehať Slovensko-Česko-Polsko
na elektromodebilitu najlepsie fakt barak s 20kWp solarom a ajtak v zime z toho bude houno. Pozri, Ypsilonka ti hadam dojde 300km po okresnych cestach alebo dialnici aj ked pojdes normalne a nebudes sa plazit 91.4km/h, nabija sa to rychlo atd. Je to sice na spodnej hranici realnej pouzitelnosti v zivote cloveka ak nechodis okolo komina alebo maximalne do vedlajsieho okresu, ale da sa to. Tam je tazko nieco skusat pokial nejdes volakde uplne doriti na lazy - a aj tam sa prakticky otocis na obycajnej 240V zasuvke. Za jednu noc dokazes natrieskat 12 hodin x 3kW cize okolo 32-35kWh do baterky, s tym uz v CeskoSlovenskoPolsku dojdes na najblizsiu verejnu rýchlovyondievačku.
Nedajboze stojis cely den...
Zase na druhu stranu, stoji to taky ranec penazi ze mne osobne by to vadilo. Prilis male auticko (ano) za prilis dlhe peniaze, ten STROHÝ interier mi pride ako absolutny des hadam pod urovnou Dacie - mna to fakt uráža, doslova uráža take auto a moze tam byt napisane aj Maserati a furt ma bude urážať. Teba zjavne nie, inak by si o tom nerozmyslal, mne to proste pride ako strasna chudoba. A furt hmatkat ten debilny displejicek... cojaviem...
Tydlenctotok sa pisal rok 2003 :
https://www.pieseauto.ro/poze/interior- ... -0-0-0.jpg
https://img.drivemag.net/jato_car_photo ... otos-1.jpg
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.