GoPro alternativa
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: GoPro alternativa
potrebujem snimat detail, t.j. asi priestor 10x10 cm ktore zakryvam telom, spajkovanie, kablovanie, tam mi kameraman nepomoze. neviem odkial beries mikrofon za 5 eur, mam tento https://www.rode.com/microphones/smartlav-plus asi to nebude ziadna profesionalna kvalita, ale ani 5 eur z aliexpresu.
Spoiler: ukázať
Ok, tak za mna gopro hero 4 black, pouzity kupis do stovky, je to uz kamera ktoru si budes chciet nechat. Ak nie, predas za tolko isto ako si kupil.
Ma to kvalitny zvuk aj dost pouzitelny obraz za sera.
Vstup na mikrofon NEPOTREBUJES Snimanie zvuku je na vrchnej strane kamery, ideal na snimanie na hrudi. Ak na celovke tak otocit hore nohami. Jedine ak chces stereo zvuk, alebo je ozaj ten tvoj mikrak lepsi, tak mozes cez redukciu. Ta by mala byt v baleni. Rovnako v baleni urcite najdes vsemozne nasaditelny popruh
Niektore z tych Akaso boli tiez pouzitelne, hladal som ktoru som chcel aj ja ale uz to nenajdem, zial je ich vela, ale myslim ze to bolo niektore brave.
Nove cca okolo stovky, pouzite neviem.
Ma to kvalitny zvuk aj dost pouzitelny obraz za sera.
Vstup na mikrofon NEPOTREBUJES Snimanie zvuku je na vrchnej strane kamery, ideal na snimanie na hrudi. Ak na celovke tak otocit hore nohami. Jedine ak chces stereo zvuk, alebo je ozaj ten tvoj mikrak lepsi, tak mozes cez redukciu. Ta by mala byt v baleni. Rovnako v baleni urcite najdes vsemozne nasaditelny popruh
Niektore z tych Akaso boli tiez pouzitelne, hladal som ktoru som chcel aj ja ale uz to nenajdem, zial je ich vela, ale myslim ze to bolo niektore brave.
Nove cca okolo stovky, pouzite neviem.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
diky za tip, pozrem, plus vidim potencial vyuzit to aj ako webkamerku
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
v baleni coho? gopro? tam nejades nic okrem kamery, k tomu este mizerna vydrz baterie, kadejake uchyty a popruhy si musis dokupit solo
bral by som uz len tie so stabilizaciou a vyhnut sa crop rozliseniam pri pouzivani
bral by som uz len tie so stabilizaciou a vyhnut sa crop rozliseniam pri pouzivani