Všeobecná diskusia II
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
Re: Všeobecná diskusia II
asi by si sa mal naucit citat nedavas tu zdroj ale vsetko nasvedcuje tomu, ze to je klasika+vif co kupis za 7e?
este aj v grafe je ze benzin s prisadou VIF a nie premia benzin
este aj v grafe je ze benzin s prisadou VIF a nie premia benzin
Skor by si asi nemal mudrovat ked vies prd.
Svet motoru 2021/50Jde přitom o v základu stejné palivo, jaké se nabíralo před chvílí v rafinerii. Rozdíl je v přísadě od firmy VIF, kterou automatické aktivační zařízení na výdejním terminálu rafi nerií i vybraných skladů dávkuje pouze do paliva určeného pro síť čerpacích stanic, která se rozhodla nabídnout vyšší jakost
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Hlavne ze ty vies vsetko. A ku tomu co si napisal. Ty by ai sa tiez nemal vyjadrovat ku veciam o ktorych nic nevies. Ale v jednom mas pravdu. Nie 20 ale uz 30
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- d3Xter
- Používateľ
dalsi mudrosracSKiLEX napísal: ↑Ut 08. Feb, 2022, 23:26 Skor by si asi nemal mudrovat ked vies prd.
Svet motoru 2021/50Jde přitom o v základu stejné palivo, jaké se nabíralo před chvílí v rafinerii. Rozdíl je v přísadě od firmy VIF, kterou automatické aktivační zařízení na výdejním terminálu rafi nerií i vybraných skladů dávkuje pouze do paliva určeného pro síť čerpacích stanic, která se rozhodla nabídnout vyšší jakost
nic ine som nenapisal len to iste naco aj odkazuje ze ide o to iste palivo obohatene o VIF (o jeho ucinkoch nikto nespekuluje), ktore davkuju u vybranych skladov a vybranych CS, good point for you ibazeby nie
namiesto tvojho vecneho obsmrdania tu by si mal radsej hodit vsetky CS u nas co maju VIF, pouc nas, doraz pojdeme natankovat ci si mame ist k Vaculikovi po tu vzorku?
shell a este 1 ceska CS v minulosti verejne uviedli, ze pridavaju do paliva VIF. Konkretne verva. Myslim ze rovnake o je aj u nas.
U 95 oktanu je zname ze primiesavaju az 10% lacne biozlozky, lebo to unia pozaduje. Bez aditiva beziace na tuto sr..ku trpia vsetky motory. Aj karburatorove. Nejeden motorkar nadava, ze mu masina v zime po mesiaci nebrinkne na supu, ani na druhy ci treti pokus
U 95 oktanu je zname ze primiesavaju az 10% lacne biozlozky, lebo to unia pozaduje. Bez aditiva beziace na tuto sr..ku trpia vsetky motory. Aj karburatorove. Nejeden motorkar nadava, ze mu masina v zime po mesiaci nebrinkne na supu, ani na druhy ci treti pokus
Spoiler: ukázať
- d3Xter
- Používateľ
este raz, konkretne CS inak je to stale loteria
https://tn.nova.cz/auto/clanek/454123-t ... rGnJuPzv5Y
shell je hlbovo v zozname CS, ktore by som dobrovolne navstivil
https://tn.nova.cz/auto/clanek/454123-t ... rGnJuPzv5Y
shell je hlbovo v zozname CS, ktore by som dobrovolne navstivil
O E10 je velmi dobre video od topspeedu: https://youtu.be/nMrFaY1v7Ho
ITX >>> ATX
Ved a nieje to jedno ktora CS ? Ja si nosim stale so sebou svoje VIF, tankujem potom klasicku naftu a benzin akykolvek vyssi od 95. Ten capujem tak max do noveho sluzobneho auta, a v nom tiez vozim plechovku vif...
Pridavam teda vzzdy ci do dizla ci benzinu, a aj na moto ked jazdim, bud si cvrknem vifko uz v garazi pred tankovanim alebo si vezmem deci so sebou v plastovej flaske na dlhsie trasy. Premiove tankujem leda tak v nedelu a shell, a to len koli bodikom
Pridavam teda vzzdy ci do dizla ci benzinu, a aj na moto ked jazdim, bud si cvrknem vifko uz v garazi pred tankovanim alebo si vezmem deci so sebou v plastovej flaske na dlhsie trasy. Premiove tankujem leda tak v nedelu a shell, a to len koli bodikom
Spoiler: ukázať
Liat vlastne VIF je tak neprakticke, ze nie dakujem to uz radsej tych par centov naviac za aditivovane palivo priamo z pistole
ITX >>> ATX
Co chces riesit na kontkretnej CS ked sa to lisi den od dna. Pride cisterna s naftou v ktorej boli zbytky po benzine a uz to je na pokutu...
Pointa bola ze aditiva/premiove benziny nie su len marketingovy tah, ale realne maju zmysel. Nic viac nic menej. Nech s touto informaciou kazdy nalozi ako uzna za vhodne.
Pointa bola ze aditiva/premiove benziny nie su len marketingovy tah, ale realne maju zmysel. Nic viac nic menej. Nech s touto informaciou kazdy nalozi ako uzna za vhodne.
- d3Xter
- Používateľ
uzitocina info, asi tak ako ten tvoj prd vo vetre, hlavne ze tu vyskakujes jak kral zamku
kupis vifko za drobne a spravis si z toho premiru, magic alebo zeby marketing?
kupovat napr premiovu b7 naftu da fakt rozum
ci uz z plechovky alebo "naliaty" v rafinerii je fuk, ale hej my tu vieme prd, hlboko sa Ti ospravedlnujem...
kupis vifko za drobne a spravis si z toho premiru, magic alebo zeby marketing?
kupovat napr premiovu b7 naftu da fakt rozum
Tento bol poriadny, kde zobrali 1000litrov obycajneho naturalu 95, 1000litrov aditivovaneho benzinu, a odviezli ich do motorovej skusobne kde sa dialo nasledujuce
vsetko nasvedcuje tomu, ze to je klasika+vif
Rozdíl je v přísadě od firmy VIF
ci uz z plechovky alebo "naliaty" v rafinerii je fuk, ale hej my tu vieme prd, hlboko sa Ti ospravedlnujem...
Vrta mi hlavou jedna vec... Kolko prispevkov este bude nutne na to aby aj ten najvacsi primitiv pochopil ze ja, casopis aj ty piseme cely cas o jednom a tom istom istom...
- d3Xter
- Používateľ
ja myslim, ze uz len ten posledny atlet nerozumie, zeby tu nemal zbytocne vyskakovat
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
dodnes pametam jak som kvoli atletika nespravil magister titul. ale riesil niwkto aj tie aditiva ci davaju zmysel ak niekto to zacne pouzivat pri 100tis km?ze 100tia km na to sral?resp ja predam auto o kt ai myslim ze sa staram, ziadna podlaha, ziadne cwrvene cisla aj kedje zohriaty a predsa neriesim co capujem. a pktom si dakto kupi mojho krasavca dalsi rok s 130tis km a bude spokojny ci bude nadavat ze som nekupoval aditiva?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Vramci zachovania priatelskej atmosfery sa budem tvarit ze som ten posledny dexterov prispevok nevidel.
K teme: zobral som teda https://www.red-rider.cz/1973-vif-super ... escription a
https://www.red-rider.cz/1989-vif-super ... escription
Tie velke plechovky co tam boli vyzerali dost neprakticky na dolievanie... Toto sa vyleje do nadrze cele a hotovo. S TSI skocim pred prvym naliatim na diagnostiku, nech zmerame doby vstreku. Snad z toho vyjde nejake rozumne porovnanie pred a po par nadrziach s VIFkom
Podla toho co namerali to zmysel ma... "zaneseny" motor bol "vycisteny" na povodnu uroven po 8,5hodinach behu na aditivovane palivo...
K teme: zobral som teda https://www.red-rider.cz/1973-vif-super ... escription a
https://www.red-rider.cz/1989-vif-super ... escription
Tie velke plechovky co tam boli vyzerali dost neprakticky na dolievanie... Toto sa vyleje do nadrze cele a hotovo. S TSI skocim pred prvym naliatim na diagnostiku, nech zmerame doby vstreku. Snad z toho vyjde nejake rozumne porovnanie pred a po par nadrziach s VIFkom
Podla toho co namerali to zmysel ma... "zaneseny" motor bol "vycisteny" na povodnu uroven po 8,5hodinach behu na aditivovane palivo...