Splinter Cell : Double Agent

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 995
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)

Splinter Cell : Double Agent

Príspevok od používateľa CrakeN »

Datum vydania je uz onedlho, to jest 19. októbra 2006, a podla vsetkeho sa mame na co tesit.

Obrazky - klik pre zvacsenie :

ObrázokObrázok
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
Obrázok
Zdroj - Sector.sk - pribeh napísal:Nove pokracovanie oblubenej spionaznej serie Splinter Cell bolo tesne pred vydanim odsunute az na september, tak si poDme si aspon zhrnut, co noveho hra prinesie a ake dobrodruzstvo v nom zazije Sam Fisher, neohrozeny agent supertajnej organizacie Third Echelon patriacej pod NSA. Ak hru sledujete od ohlasenia, urcite uz viete, ze nebude vsetko tak, ako byvalo a pribeh hry sa uz nebude tykat len bezpecnosti sveta, ale bude uzsie prepojeny aj na samotneho Fishera.

Pribeh sa odohrava v roku 2008 a zacina smutnou spravou, Fisherovi zomrela dcera pod kolesami auta opiteho vodica. Je zlomeny, smuti, utapa sa v alkohole a nedokaze sa cez to dostat. Preto poprosi svojho sefa Lamberta o novu misiu. Lambert zhodnoti jeho situaciu a prideli mu najvyssie zaradenie, ake moze agent tajnej sluzby dostat a to NOC (Non Official Cover) a posle ho do vazenia. Echelon mu vytvori kriminalnu minulost, oficialne ho odsudia a strcia za mreze na 20 rokov. Nieze by ho tam chceli nechat, ale situacia si to vyzaduje. Fisher musi infiltrovat teroristicku organizaciu John Brown Army, a preto si musi vo vazeni ziskat priazen cez Jaimeho Washingtona, zatknuteho clena organizacie. Odvtedy to uz bude na vas, budete si musiet ziskat Jaimeho doveru, dostat sa s nim von z vazenia a zaistit, aby vas doviedol do centra organizacie.

Nebude to take jednoduche. Na utek z vazenia budete musiet vyvolat vzburu, oklamat strazcov, preplizit sa vazenim a dostat sa az za plot. Samemu by sa to robilo tazko. Vyuzijete pomoc Jaimeho, ktory vam bude odlakavat straze, alebo odputavat ich pozornost, aby ste ich mohli likvidovat. Pomocou neho sa dostanete na nedostupne miesta. Ak to zvladnete, mozete zacat hlavnu cast vasho poslania a to krtkovanie v teroristickej organizacii, do ktorej vas Jaime za odmenu vovedie. Nalady ku vam nebudu velmi priatelske a doveryhodne, no po prvych uspesnych misiach, keD si ziskate doveru nepriatelov, sa ich postoje zmenia a zacnu vas brat medzi seba. Budu vam spristupnovat Dalsie priestory rozlahleho hlavneho sidla a vy sa budete moct zacat vàtat v ich pocitacoch, papieroch, trezoroch, napichavat im telefónne linky a to vsetko, aby NSA mala co najviac informacii o Dalsich misiach teroristov. Pri tomto vas samozrejme nesmu prichytit. Nakoniec, ak by sa aj nieco zvrtlo, hra tym nekonci, ale da vam poslednu misiu a to utiect prec zo sidla nepriatelov. Samozrejme radsej sa snazte, aby vas neodhalili, ak budu v okoli vasho potrebneho miesta, porozpravate sa s nimi, pokusite sa ich poslat prec. Okrem toho Sam urcite odhalenie nebude chciet, pretoze sa zamiluje do Enrici Villablancy, clenky teroristickej skupiny, pre ktoru sa v pribehu aj par veci zvrtne.

Rovnako ako v predoslych hrach aj v teroristickej organizacii sa Sam bude pohybovat po svete a prejdete s nim Island, cinu, Afriku, vazenie a samozrejme teroristicku zakladnu atD. Hra sa uz bude odohravat aj pocas dni (to znamena, ze uz nebude stale nasukani v svojom stealth obleku s okuliami), no stale to bude prisne stealth orientovane, kde ak sa nebudete moct skryvat v tieni, budete musiet hladat ine sposoby, ako nepriatelov odlakat. Rozsiria sa aj vase moznosti pri utokoch na telo a do hry sa vrati aj noz. Z Dalsieho vybavenia uz budete dostavat roznu vyzbroj podla vyvoja pribehu a podla dovery, aku si ziskate k JBA organizacii. Napriklad, ak sa rozhodnete zostat na strane NSA (plnit hlavne ich ulohy), dostanete od nich hi-tech vybavenie, ale priatelia v JBA armade zacnu byt podpozieravi, ako ste sa k vybaveniu dostali. Ak si budete chciet upevnit ich doveru, musite si poradit s menej kvalitnym vybavenim z cierneho trhu. Tym vzdy ziskate aj viac priestoru na pohybovanie sa v HQ teroristov. Najidealnejsim pripadom je plnit vzdy misie pre obe strany, ale to sa nebude dat stale a budete si musiet vyberat. Dolezite je aj to, ze v misiach povacsine nebudete sam, a ak budete chciet poriesit nieco pre NSA, budete sa musiet zbavit svoho partaka, respektive ho niecim zabavit, kym zariadite, co musite. Spolu s tymto do hry pribudnu aj moralne rozhodnutia, kde sa budete rozhodovat, ci niekoho zabijete alebo nie, urobite nieco zle alebo nie. Napriklad dostanete rozkaz zabit nevinneho cloveka, ktory bol len v nespravnom case na nespravnom mieste. Ale musite to spravit, aby ste neodkryli svoje krytie a neodsudili tisice ludi na smrt.

AI bude teraz vylepsena a napriklad uz vojaci budu zapinat svetlo, ak bude zhasnute, budu vymienat ziarovky atD. Teda nebude to uz take lahke, nachytat ich v tme. Tentoraz bude vyrazna aj AI spolocnikov, kde budu mat mnoho cinnosti. Vedia, co maju robit, vy im mozete rozkazovat a pouzivat ich ako navnadu na straze, cim ich nasledne mozete jednoducho odstranit, zobrat im zbrane, alebo prekåznut. Rovnako budu vasi kolegovia vediet spravit aj rozne koopercne tahy a pomoct vam niekam vyliezt. Autori slubili znacne rozsirenie moznosti AI postav, tak uvidime, ako to cele dopracuju.

Z grafickeho hladiska sa mozeme tesit na viac ako 180 roznych modelov postav, teda uz v misiach nebudete stretavat stale rovnakych nepriatelov. Tentoraz dostane Samova tvar viac polygónov ako jeho cele telo v predoslych dieloch, rozsiria sa aj animacie a moznosti, kde bude Sam moct aj plavat. Sama budete moct ovladat aj pocas prestrihovych scen, napriklad scena s padakom z TV traileru je ovladatelna (len na PC a next-gene, nie na old-gen konzolach, ktore by to nestihali). Mimochodom PC a next-gen verzie vyvija Ubisoft Shanghai na novej multithread verzii SCX enginu, zatial co Ubisoft Montreal pracuje na old-gen konzolovych verziach beziacich na povodnom SCX engine z Chaos Theory.

Xbox360, PC - dostanu dve alternativne misie (Shanghai), 9 novych versus a co-op map a nove moznosti boja a pohybu vo vode a v piesocnej burke, interaktivne prestrihove sceny.

Annency rovnako ako pri predoslych castiach vyvija multiplayerovu stranku hry a tentoraz ju znovu zmeni. Old-gen verzia dostane Spy vs Spy multiplayer, zatial co next-gen Spies VS Upsilion Forces, kde teraz Upsilion vojaci vystriedaju Mercsov a hru rozsiria na 6 hracov. Novy Spy vs Spy mód bude zalozeny na boji dvoch spionaznych skupin, ktore si navzajom hackuju terminaly, pribudne tu aj boj z blizka, ktory bude rozsiahly a kazdy vypad nepriatela sa bude dat ubranit.

Versus mód bude zalozeny na Spy vs Upsilion Forces, ktory bude rovnako obsahovat boj na blizko, no tu dostane kazda strana rozlicne vybavenie a vylepsenia oproti staremu multiplayeru v SC. Napriklad Upsilioni budu moct posielat drony do vetracich sacht. Autori od minuleho multiplayeru zmenili takmer vsetko, ostal len zaklad, a to ze spióni budu mat pohlad z tretej osoby a Upsilioni z prvej.

Nakoniec mozme dodat len to, ze fanusikovia serie sa maju na co tesit. Potesi mnozstvo novych pridavkov, nove typy misii, pridanie moralneho rozhodovania, zaujimave budu dvojite ulohy v misiach a hlavne odlisne orientovany pribeh ako v prvych troch dieloch. Tentoraz by vsak hra vDaka novym pridavkom mohla chytit aj hracov, ktorych stare casti serie nezaujali.
Trailery :

Kamerovany trailer (21.48MB)
Blizsi pohlad na hru (47.66MB)
Gameplay (35.16MB)
Gameplay 1 (205MB)
Backstage (83.98MB)


Ja som velmi zvedavy, ake to bude.

// Este edit :
crux2005 napísal::)

Mno , tato Gamsa sa chysta na trh 19. októbra 2006
uvidime ju teda zachvilu v plnej parade .... :o

273MB CAM-Video: http://www.gamershell.com/download_13704.shtml

HD-Video : http://www.gamershell.com/download_13690.shtml


Oficialna stranka : http://splintercell.uk.ubi.com/

/ja sa uprimne povedane tesim.... :) snaD splni ocakavania
Naposledy upravil/-a CrakeN v Ut 19. Sep, 2006, 15:34, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
guess2k6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 438
Dátum registrácie: Št 28. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov (23)

Príspevok od používateľa guess2k6 »

ja sa na to velmi tesim, ale dufam ze to pojde ako tak na notebooku A64 Turion ML34 1,8 ghz, 1 gb ram, x200......
inac tie prve linky ti nejak nefunguju........
8)
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M
Používateľov profilový obrázok
crux2005
VIP
VIP
Príspevky: 10030
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od používateľa crux2005 »

poziadavky :
System Requirements:
Supported OS: Windows® XP (only)
Processor: 3 Ghz Pentium® 4 or AMD Athlon™ 3000 (3.5 Ghz Pentium 4 or Athlon 3500 recommended). Game optimized for Dual-processor-enabled computers.
RAM: 1 GB
Video Card: DirectX® 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled 128 MB video card (256 MB recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX® 9.0c-compatible (EAX" recommended) - PC audio solution containing Dolby® Digital Live required for Dolby Digital audio.
DirectX Version: 9.0c or higher (9.0c included on disc)
DVD-ROM: 4x DVD-ROM or faster
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Mouse, keyboard
Multiplay: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster


*Supported Video Cards at Time of Release

ATI® X1600/X1800/X1900 NVidia® 6600 /6800/7300/7600/7800/7900
:D majitelia Xx00 sa mozu tesit ...
s pozdravom, crux.
Používateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1915
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá

Príspevok od používateľa MichiGen »

:) Tak co uz vysla tato hra? Nemam trochu prehlad
Používateľov profilový obrázok
rastamax
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 244
Dátum registrácie: Po 30. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: PRESOV ghetto3

Príspevok od používateľa rastamax »

nemate niekto save na agenta ani za fras nemozem oprejst jednu misiiu stale nestihnem s casom a nemozem sa dostat dalej tak som sa zasekol us tyzden stojim v jednej misii v tej mafianskej budove part 2
manika hodim dole do kotolne,otvorim trezor,nestihnem nastrielat body a este jedno sa nemozem dostat tak neviem jak do dalsej misiie :?
CPU: C2D E8200 @ 4GHz 1,355v AC Freezer Extreme MB: Gigabyte EP35-DS4 OC VGA: GAINWARD GTX 560 Ti @ 955/1910/2250 DDRII: A*DATA EE 2x2GB 800+EE @ 1000mhz 2,2v HDD: SATAII 80GB,320GBSeagate ZDROJ: CORSAIR TX650W LCD: HP LP2475w Notebook: Lenovo S12, Fon: SE Satio "Under a pale grey sky,we shall Arise Again"
"byke CUBE LTD PRO"
Používateľov profilový obrázok
matej21
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 878
Dátum registrácie: Št 09. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Stropkov (kraj PO) - 18

Príspevok od používateľa matej21 »

je to fajn hra,ta grafika je prekrasna a asi aj good engine to ma,ani na FULL mi to neseka :D
MB:Biostar TForce 965PT ; CPU:Core2Duo E6300@3GHz; VGA: Inno3D 7950 GT + VF700-ALcu 550/1400@600/1900 ; RAM:Kingmax DDR2 1gb 800MHz(5-5-5-18 )@880MHz(4-5-5-12 )-2V ; HDD: WD 250gb ; LG DWD-RW ; zvuk: Creative P5800 (5.1) + Creative SB AUDIGY ; moòas:Hyundai 17" ; klav. a hlodavec - klasika ;Powered BY:Enermax liberty 400W; 3Dmark05/06/SuperPI: 10700 / 6500 / 18s
Používateľov profilový obrázok
doCHtor
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 198
Dátum registrácie: St 16. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava/Sered

Príspevok od používateľa doCHtor »

Engine to ma Unreal 2.5, samozrejme upraveny.
Core i7 4500Mhz, 16GBRam, GTX570, x64 win7 pro
Používateľov profilový obrázok
MarekT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 228
Dátum registrácie: St 25. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Trstená

Príspevok od používateľa MarekT »

caute, nemohli by ste tu niekto hodit nejake in-game screenshoty PLS :red: :D

Návrat na "Hry a problémy s nimi"