Ahojte, Ktorý z týchto shopoch je overený (tj aj RMA atď)
Extremecomp.sk
VVtech.sk
Compy.sk
Itcomplet.sk
Resp u ktorého bude najmenej problémov?
Skúsenosti s menej známymi obchodmi.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Skúsenosti s menej známymi obchodmi.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: Skúsenosti s menej známymi obchodmi.
Síce trošku neskoro ale
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... vfz1pxmEk/
Itcomplet+
Vvtech+
Compy+
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... vfz1pxmEk/
Itcomplet+
Vvtech+
Compy+
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
lol
ale sak dobra robota
ale sak dobra robota
Ten extremecomputers co je v Namestove aj kamenna predajna je ok shop? Nemate skusenosti niekto z miestnych?
Dikes.
Dikes.
Čo som tam kupoval veci tak zatiaľ všetko bolo oke. Aj osobne. Reklamáciu som tam však riešiť nemusel. Fungujú už dosť dlho.
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
Mám s nimi podobnú skúsenosť. Nákup v poho, nebol zatiaľ dôvod nič reklamovať tak netuším ako sa k tomu stavajú, ale dôležité pre mňa bolo že uvádzajú plnú záruku výrobcu a nie iba 2 roky ako veľa e-shopov.
Aj keď teraz pozerám že dačo majú so zárukami, pamätám si že na zdroj bolo 120 mesiacov, teraz tam píšu 24mesiacov fyzická osoba a 120mesiacov IČO. Asi majú chybu v systéme a majú to prehodené, ale radšej by som tam zavolal alebo napísal.
Aj keď teraz pozerám že dačo majú so zárukami, pamätám si že na zdroj bolo 120 mesiacov, teraz tam píšu 24mesiacov fyzická osoba a 120mesiacov IČO. Asi majú chybu v systéme a majú to prehodené, ale radšej by som tam zavolal alebo napísal.
Spoiler: ukázať
Kumunikujú celkom rýchlo aspoň keď som tam volal alebo písal tak som nečakal dlho na odpoveď. A že som otravný keď niečo potrebujem
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
- Fanthomass
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 18. Sep, 2006, 02:00
Nakupoval som tam párkrát, zatiaľ nikdy nič nereklamoval.
Čo sa týka vybavenia objednávky, vždy to zatiaľ bolo veľmi rýchle.
Raz som vracal grafiku (rozmyslel som si nákup) a aj proces vrátenia peňazí prebehol korektne a celkom rýchlo.
Sú v pohode.
CPU: Intel i7-13900K, CPU cooler: Corsair iCUE H150i Elite Capellix White, MB: ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4, RAM: G.SKILL 64 GB KIT DDR4 4000 CL18 RipjawsV, GPU: Gainward GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, SSD: Samsung 980 PRO 1TB + Corsair MP510 960GB + Samsung EVO 960 250 GB + Apacer AS340 SSD 960 GB + HDD 2TB Seagate BarraCuda 256MB SATAIII 7200rpm, PSU: Corsair HX1200 Platinum, CASE: SilentiumPC Signum SG7V EVO TG ARGB, Klávesnica + Myš: YENKEE YKB 3400 PANZER + HyperX Pulsefire Surge RGB//// Monitor: 32" Odyssey OLED G8 (G80SD) //// NOTEBOOK: Lenovo Legion 7 (5800H + 32 GB RAM + 1TB + 2TB SSD + RTX 3070 8GB)
Diky pekne... Tiez tam bola celkom dobra cena gpu...tak preto som sa pytal.. Dakujem vsetkym za echo...