Ahojte. znamy sa ma pytal na skusenosti s touto firmou no vy ste ma napadli ako take miesto, kde mozno mate skusenosti alebo poznate niekoho , kto tu pracoval/pracuje.
Dikicko
Poznate Fiserv-skusenosti
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Poznate Fiserv-skusenosti
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Poznate Fiserv-skusenosti
Ja som tam robil ked sa to este volalo FirstData, moj najhorsi pracovny rok v zivote. Rano o 10 uz som mal precitane vsetko co nebolo na nete zablokovane zpredu aj zozadu, pracu realnu mi nic nedali, a ostatni kolegovci na tom boli podobne, akurat ich to uz nesralo. Ale medzitym sa firma rozdelila a co som pocul, tak v casti ktora presla do fiserv to celkom zije a robia tam na zaujimavych projektoch.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
a nemas tam este kolegov/znamych?first data hej som pocul ze sa kedysi volali
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Ako každá väčšia firma v BA. Nájdu sa tam aj zaujímavejšie a slušne platené pozície a aj nejaký všakovaký support za 900€-1000€ v čistom kde keď budeš mať šťastie, tak budeš poberať plat za nič.
Riešili sme projekty ešte keď som pracoval v banke. Najprv s FDS a potom keď sa rozdelili, tak Sia. Priamo Fiserv nemám skúsenosti.
Riešili sme projekty ešte keď som pracoval v banke. Najprv s FDS a potom keď sa rozdelili, tak Sia. Priamo Fiserv nemám skúsenosti.