PC zostava hry cena/výkon +-1500€
- 4D4M
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 15:50
Re: PC zostava hry cena/výkon +-1500€
Fungel nova jj z eshopu.
EDIT:
Takze karta ako posledny komponent objednana, uz len dufat, ze to vsetko dorazi v poriadku. Som rad, ze sa s tym nemusim stresovat dalsich 10 dni ci daco bude alebo nebude
https://tvojpc.sk/produkt/asus-tuf-rtx3 ... 1a-m0na00/ 641€
Spolu cela zostava rovnych 2020€ aj s postovnym.
EDIT:
Takze karta ako posledny komponent objednana, uz len dufat, ze to vsetko dorazi v poriadku. Som rad, ze sa s tym nemusim stresovat dalsich 10 dni ci daco bude alebo nebude
https://tvojpc.sk/produkt/asus-tuf-rtx3 ... 1a-m0na00/ 641€
Spolu cela zostava rovnych 2020€ aj s postovnym.
Jj asi najlepšia voľba a aj cena je fajn. Inak sranda, zrejme dodali všade do skladov, ešte ráno tá TUFka na datacompe nebola.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Jasné, cena zato taká lebo aj taký eshop.. podvodníčkovia už jeden eshop u nich skončil tak založili nový. Cena je bez DPH (nie sú platcovia DPH).
Nejak nerozumiem, ze to je cena bez DPH, ked nieje platcom. To by sa aj mne pacilo vsetko kupovat bez dph a nezobrat stale nieco od kolegov platcov (bez akejkolvek zaruky samozrejme)
Teraz beriem 3090 suprim za 2200 z CZ, keby bola moznost mat ju za 1800 tak mi je asi aj jedno ci piska
Teraz beriem 3090 suprim za 2200 z CZ, keby bola moznost mat ju za 1800 tak mi je asi aj jedno ci piska
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
Predchodca comp4u nakupoval v Alze bez DPH (možno, aj inde) ako firma a následne predával ako koncovému a teda iba fyzickej osobne, nie firme (nemožnosť odpočítať DPH). Niekde v tomto systéme vďaka tomu dokáže ponúknuť také ceny aké má. Reálne by ma zaujímalo či naďalej, aj tvojpc funguje na tento obdobný spôsob. Preto ja osobne neberiem obchody ako GS, tvojpc (com4u) ako relevantné pri výbere a teda ani neodkazujem na ich produkty.
Naposledy upravil/-a castelL v Ut 29. Mar, 2022, 00:26, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
takto ako to bolo popisane to fungovat nemoze, to ale neriesime. Obchodny model nech ma kazda firma aky chce.
GS je realny obchod, realne odpocitatelna DPH vsetko v poriadku z tejto stranky ; co nie je tak to bude zakaznicky servis, reklamacie, rychle dodanie tovaru (uplne bezne cakas 2 tyzdne na kraviny typu SSD, RAM, procesor, proste nic nemaju v realite). Strasne.
GS je realny obchod, realne odpocitatelna DPH vsetko v poriadku z tejto stranky ; co nie je tak to bude zakaznicky servis, reklamacie, rychle dodanie tovaru (uplne bezne cakas 2 tyzdne na kraviny typu SSD, RAM, procesor, proste nic nemaju v realite). Strasne.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
Je to OT, nebudem tu ďalej rozvíjať tieto témy a tu na fóre už nie raz sme sa bavili o týchto veciach.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Tichepc má TUF o cca 50 EUR drahšiu, akurát si treba overiť dostupnosť. Pri cene celého PC je 50 EUR zanedbateľná suma a máš to z normálneho obchodu bez problému s reklamáciou v prípade potreby.
- 4D4M
- Používateľ
Aj ediscomp to ma len o 15€ drahsiu tu kartu cize az tak uzasna cena mi to nepride teraz. Navyse som z tade objednaval dalsie 4 komponenty takze uvidim Smola je, ze som to objednal vcera ako som pisal ale tak uvidime. To by sa mi dokopy predrazilo kvalitne keby vsetko idem zhanat cez ine eshopy a musel by som niekde zase dat slabsie komponenty. Keby to je len karta tak to zrusim.
Podobne som mal naposledy problem s eshopom Bonusko (neodporucam) kde proste vsetko prebehlo OK ale ked som chcel reklamovat tak sa mi to celkom predrazilo kvoli ich nepricetnosti (i ked nakoniec sa podarilo opravit navela len proste podla mojho nazoru mna to nemalo stat vobec nic ako doprava do ich ofiko servisu atd.). Dufam teda, ze nebudem musiet riesit ziadne reklamacie. Tito tvojpc maju nejaku historiu 2+ rokov na finstat pozeram a tvaria sa s tym obratom do 50k€ ze maju tak asi za to ta DPH Ono vsetky tieto eshopy s lepsimi cenami vyzeraju ako shit Potom jedine alza tam je ten zakacnicky servis uplne bezproblemovy.
Dam vediet kazdopadne, ze co a ako aj keby som daco musel riesit.
Podobne som mal naposledy problem s eshopom Bonusko (neodporucam) kde proste vsetko prebehlo OK ale ked som chcel reklamovat tak sa mi to celkom predrazilo kvoli ich nepricetnosti (i ked nakoniec sa podarilo opravit navela len proste podla mojho nazoru mna to nemalo stat vobec nic ako doprava do ich ofiko servisu atd.). Dufam teda, ze nebudem musiet riesit ziadne reklamacie. Tito tvojpc maju nejaku historiu 2+ rokov na finstat pozeram a tvaria sa s tym obratom do 50k€ ze maju tak asi za to ta DPH Ono vsetky tieto eshopy s lepsimi cenami vyzeraju ako shit Potom jedine alza tam je ten zakacnicky servis uplne bezproblemovy.
Dam vediet kazdopadne, ze co a ako aj keby som daco musel riesit.
Až tak by som tvojpc.sk neodpisoval. Možno to je rovnaká sebranka ako comp4u, každopádne pár rokov už fungujú a ešte to nezabalili, recenzie na heuréke nie sú zlé ani v prípade reklamácie. Ja som tam pred pár týždňami vzal CPU, komunikácia na úrovni a prišlo to tiež celkom rýchlo. Mali najlepšiu cenu a faktom je, že CPU až tak neodchádzajú, tak som to riskol. Ja osobne by som tam viac komponentov skôr neobjednával, ak sú ale recenzie pravdivé, myslím, že sa nie je čoho obávať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> Potom jedine alza tam je ten zakacnicky servis uplne bezproblemovy.
to by som tiez netvrdil tak neochvejne... by som vedel rozpravat veci, aj z firemnych reklamacii aj zo sukromnych. Hento urcite platilo par rokov dozadu ale teraz sa snazia znizovat naklady aj oni ako sa len da, naposledy som tam niesom posratu mys za 60,-eur vcera tak uvidime. Na firmu nam nechali tri tyzdne stat veci na policke a tak.
to by som tiez netvrdil tak neochvejne... by som vedel rozpravat veci, aj z firemnych reklamacii aj zo sukromnych. Hento urcite platilo par rokov dozadu ale teraz sa snazia znizovat naklady aj oni ako sa len da, naposledy som tam niesom posratu mys za 60,-eur vcera tak uvidime. Na firmu nam nechali tri tyzdne stat veci na policke a tak.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- 4D4M
- Používateľ
Ano ta komunikacia bola uplne najpromptnejsia takze to ma nejako utvrdilo, ze je to asi v pohode. Tiez som si to porovnal na heureke s Bonuskom a tych negativnych recenzii tam bolo radovo ovela menej (%-ualne). I ked jasne presne viem ako heureka recenzie funguju, ze je to taky ciastocny ofajc.
Takze alza tiez takto hej? Ja som tam menil asi 3 krat notebook normalne som doniesol a bola to taka blbost, ze som myslel, ze urcite mi to nevyreklamuju (jeden som dokonca opatrne otvaral takze skor amatercina?) a na moje prekvapenie uplne bez zavahania to zobrali a ihned poslali peniaze na ucet. Ale to bolo takmer 10 rokov dozadu to je pravda, teraz som skor vracal tie vyrobky v ramci tych 14 dni.
Takze alza tiez takto hej? Ja som tam menil asi 3 krat notebook normalne som doniesol a bola to taka blbost, ze som myslel, ze urcite mi to nevyreklamuju (jeden som dokonca opatrne otvaral takze skor amatercina?) a na moje prekvapenie uplne bez zavahania to zobrali a ihned poslali peniaze na ucet. Ale to bolo takmer 10 rokov dozadu to je pravda, teraz som skor vracal tie vyrobky v ramci tych 14 dni.
-
- Pokročilý používateľ
alza žiadny problém či firma či fyzická osoba.. ono záleží od ľudí na pobočke, alza je všeobecne hodne zhovievavá
ediscomp je normálny lokálny obchod s eshopom a určite lepšia možnosť ako tvojpc
ediscomp je normálny lokálny obchod s eshopom a určite lepšia možnosť ako tvojpc
Potvrdzujem. Ja som vracal nieco z 2 objednavok naraz, bohuzial vela ludi tu ich zhovievavost zneuziva tak maju toho vela, obcas sa nieco prehliadne. Za 10 dni pouzivanu grafiku som mal € na druhy den. Ale na pouzitu hlinikovu podlozku v ktorej som nasiel dieru po niecom ostrom, som si pockal. Moze byt ze objavia nejaky nedostatok a caka sa na rozhodnutie "velitelstva" v cz
Spoiler: ukázať