UA konflikt
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: UA konflikt
na Bielorusko sa tak trosku spolieham, tam uz armada trosku rebelovala a to este k nicomu vlastne nedoslo.
Nam by sa ako pacilo bojovat za Cechov proti Madarom ? Preco by sme to robili ?
Nam by sa ako pacilo bojovat za Cechov proti Madarom ? Preco by sme to robili ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Ďalší pohľad na Ukrajinskú krízu a prečo to bol (vraj) pre diplomatov EÚ taký šok:
Priznám sa netušil som že také dačo existuje a veľa by to vysvetľovalo.
Priznám sa netušil som že také dačo existuje a veľa by to vysvetľovalo.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
-
- Pokročilý používateľ
no dlho to netrvalo : https://www.autoforum.cz/predstaveni/ru ... ly-cokoli/
za plyn odzajtra [!] pozaduju rubliky, akekolvek kontrakty, zmluvy, dusevne vlastnictvo atd pre hentie skety absolutne nic neznamenaju.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ake su splatnosti na rusky plyn? ci pozaduju to na faktury splatne od zajtra, aj ked plyn bol dodany napr. v januari? ci ako to je, tusi niekto?
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ak si to budu konvertovat interne, ich problem. Ak to budu pozadovat od zahranicia, nuz, Rusi si prave vynulovali prijmovu stranu.
prečítaj si posledný odstavec.mp3turbo napísal: ↑Št 31. Mar, 2022, 22:51no dlho to netrvalo : https://www.autoforum.cz/predstaveni/ru ... ly-cokoli/
Nechcem byť voči tebe zlý, ale ty by si sa mal ísť poriadne vyvetrať na vzduch, lebo toto čo tu poslednú dobu vystrajaš ...
.
Vratte nam naspat naseho stareho turba, tento je nejaky pokazeny.
-
- Pokročilý používateľ
>> prečítaj si posledný odstavec.
precital. Ukazalo sa, ze bohuzial to s tymi sankciami nebude take jednoduche, ne? Aj ked nedovezu 100% objem nahradnych dielov BMW co doteraz, tak dovezu nejaku valnú časť z toho a to im umozni udrzat obrovsku cast masin v chode. Kto to vravel ze nebudu mat suciastky na lietadla... a co ked tymto sposobom budu ? Oni nepotrebuju sto milionov neviemcoho na tie lietadla, oni potrebuju jednotky az desiatky kusov.
No a hadaj ci to tymto sposobom dokazu. Do velkej miery ano.
>> Nechcem byť voči tebe zlý, ale ty by si sa mal ísť poriadne vyvetrať na vzduch, lebo toto čo tu poslednú dobu vystrajaš ...
nechapem preco ti vadi ze mam zlahka skepticky postoj voci veciam - ved aj v nasej krajine sa kopec veci riesi "na slovaka" a to za mierovych okolnosti, takze hentam vo vojenskom stave... to budu ine zveriny. Chcel by som verit ze tie sankcie budu mat taky dopad ako ocakavame, no tak nejak sa mi zda - aj ked si niekto nepripusta - ze tie hnusoby si spravia vlastny svet v ktorom poohybaju co sa bude dat a my s tym ajtak nebudeme vediet vyhupat.
Mam tancovat nadsenim ako teliatko ze jeeeej o pol roka nebudu jazdit na audi, bmw, mercedesoch a nebudu lietat ?
Blba sprava znie : nebude to take lahke draha... velmi si zelam aby to bolo, aby boli ucinne tie sankcie, ale oni nebudu len tak sediet so zalozenymi rukami.
precital. Ukazalo sa, ze bohuzial to s tymi sankciami nebude take jednoduche, ne? Aj ked nedovezu 100% objem nahradnych dielov BMW co doteraz, tak dovezu nejaku valnú časť z toho a to im umozni udrzat obrovsku cast masin v chode. Kto to vravel ze nebudu mat suciastky na lietadla... a co ked tymto sposobom budu ? Oni nepotrebuju sto milionov neviemcoho na tie lietadla, oni potrebuju jednotky az desiatky kusov.
No a hadaj ci to tymto sposobom dokazu. Do velkej miery ano.
>> Nechcem byť voči tebe zlý, ale ty by si sa mal ísť poriadne vyvetrať na vzduch, lebo toto čo tu poslednú dobu vystrajaš ...
nechapem preco ti vadi ze mam zlahka skepticky postoj voci veciam - ved aj v nasej krajine sa kopec veci riesi "na slovaka" a to za mierovych okolnosti, takze hentam vo vojenskom stave... to budu ine zveriny. Chcel by som verit ze tie sankcie budu mat taky dopad ako ocakavame, no tak nejak sa mi zda - aj ked si niekto nepripusta - ze tie hnusoby si spravia vlastny svet v ktorom poohybaju co sa bude dat a my s tym ajtak nebudeme vediet vyhupat.
Mam tancovat nadsenim ako teliatko ze jeeeej o pol roka nebudu jazdit na audi, bmw, mercedesoch a nebudu lietat ?
Blba sprava znie : nebude to take lahke draha... velmi si zelam aby to bolo, aby boli ucinne tie sankcie, ale oni nebudu len tak sediet so zalozenymi rukami.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
mam pocit ze to sa plati denne, cize zajtra ma nulu od nas a zajtra asi zavre kohutiky. je v kute zatlaceny a skusa kadeco. podla mna uz aj jadrove chcel vystrelit zufalec ale zistili ze ziadna nafunguje. a citam ze stahuje vojsko z gruzinska. tak som zvedavy ozaj na gruzinsko azerbajdzan.kazachstan a ajmozno bielorusko ci nevycitia sancu ist do EU aspon.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Tak snad to rozbehne dalsie kolo dotacii na FVE a pod trochu humoru....
Nevlastnemu bratovi sme sa skladali na kvalitnejsiu nepriestrelnu vestu, otec zo zenou mu to odnesu do UA. To je nonsens, co mna v zivote trapi a co ludi narodenich o 100km vpravo.
Nevlastnemu bratovi sme sa skladali na kvalitnejsiu nepriestrelnu vestu, otec zo zenou mu to odnesu do UA. To je nonsens, co mna v zivote trapi a co ludi narodenich o 100km vpravo.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
uz v telke ukazuju ako idu el sporaky/dvojplatnicky 3-4x viac dopyt je ako obvykle, zrejme ti co kuria plynom budu mat zaujimavu zimu a zvazil by som aspon 1 klima jednotku do domu/bytu ako zalohu na kurenie na dalsiu zimu. tipujem ze klimy pojdu kvalitne hore cez rok.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Švagor je v armáde a kupuje si sám všetko, lebo to čo ti dá naša armáda že sa nedá ani nosiť.Jednoduska napísal: ↑Pi 01. Apr, 2022, 10:38 Tak snad to rozbehne dalsie kolo dotacii na FVE a pod trochu humoru....
Štefan: Elektro kotol stojí do 1K prejdú všetci na Elektro ja už chystám drevo som tri roky v tom nekuril
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Cakam na vyuctovanie plynu, ale silno uvazujem nad nakupom elektrickeho kotla
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)