A znova zistia, že je to dlhodobo neudržateľné. Veď opakovanie matka múdrosti
UA konflikt
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Re: UA konflikt
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
vsak pre nich to bolo plne udrzatelne a funkcne, len prisiel najvacsi zloduch historie Gorbacov ktory to zrusil a urobil najvacsi zlocin na rusoch. aspon toto je ich interpretacia.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> lenze z tych 140 milionov obyvatelov kolko pozna slobodu?
presne tak, niekde nieco pisalo ze az celych 30% vlastni pasy.
To znamena ze 70% z nich jednoducho nema peniaze na to aby cestovalo.
A z tych 30tich percent nemozu byt vsetci normalni... a domenili sme.
Moje vnimanie je, ze Gorbi zachranil svet. Bol to zrovna on ktory furt - po vybuchu Cernobylu - vravel ze atomove zbrane nie a nie a nie za ziadnu cenu. Joooj keby ich hentie svine dneskaj nemali, hned by sa nam lahsie "riesilo". Za dva dni by bolo vyriesene co teraz bude trvat 10 rokov, mat dopady 40 rokov a bude stat nekonecne fakt nekonecne stovky miliard penazi ktore sme mali nasypat do zachrany planety, do vynajdenia liekov proti rakovine, skleroze na ktoru moja mamka umrela atd, atd.
No ale ono je lepsie dukatiky premenit na tanky a raketky, to je zdravsie.
presne tak, niekde nieco pisalo ze az celych 30% vlastni pasy.
To znamena ze 70% z nich jednoducho nema peniaze na to aby cestovalo.
A z tych 30tich percent nemozu byt vsetci normalni... a domenili sme.
Moje vnimanie je, ze Gorbi zachranil svet. Bol to zrovna on ktory furt - po vybuchu Cernobylu - vravel ze atomove zbrane nie a nie a nie za ziadnu cenu. Joooj keby ich hentie svine dneskaj nemali, hned by sa nam lahsie "riesilo". Za dva dni by bolo vyriesene co teraz bude trvat 10 rokov, mat dopady 40 rokov a bude stat nekonecne fakt nekonecne stovky miliard penazi ktore sme mali nasypat do zachrany planety, do vynajdenia liekov proti rakovine, skleroze na ktoru moja mamka umrela atd, atd.
No ale ono je lepsie dukatiky premenit na tanky a raketky, to je zdravsie.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a je to take klamstvo,ked niekto zo starsich rocnikov povie zemu bolo za komancov lepsie? Poznam XY ludi co to povie a veru im aj bolo lepsie. To ze ziliv nevedomosti je druha vec. Zlata pravda je, ze nevedomost je sladka. Cely problem nastane vtedy, ked sa ti otvoria oci a moznosti, ktore momentalne nemas. Dnes moderny clovek ti nepovie, ze by sa vratil do tej doby, lebo ked si das do stlpcaco mozes a mas dnes, stym co si mal v tej dobe, tak si povies radsej nie.molnart napísal: ↑Po 04. Apr, 2022, 10:21 lenze z tych 140 milionov obyvatelov kolko pozna slobodu? kolko pocuvas na slovensku ze vsak za komancov bolo lepsie, sice sme nemohli cestovat, ale aj tak nikam nechodim, vobec by mi nechybalo. zober si vcerajsie volby v madarsku, po treti krat ustavna vacsina pre orbana, on ma tych ludi zblbnutych dokonalo ze ani volebne podvody nemusi robit. v rusku je to este horsie a cim horsie sa budu mat ludia o to budu mat vacsi strach zo zmeny. taka severna korea za 60 rokov tiez neeokazala zvrhnut svoju vladu, pritom sa maju fakt zle. afganistan tiez zazil zablesk lepsieho zivota a predsa odovzdali vsetko talibanu. podla mna dobre zabetonivanu diktatutu nie je mozne zvnutra zosadit, bud sa diktatator alebo jeho nastupca spamata (myslim ze to urobili pinochet a franco) alebo ich treba zosadit zvonka
Afganistan a spol. Neviem ci zaili zablesk lepsieho zivota. Bol tam pokus o nasadenie demokracie a o ukazku, ze da sa zit lepsie. Lenze nie som si isty, ze prave tieto staty a narody su mentalne pripravene na takyto sposob zivot Si zober kolko to trva u nas a stale mame potrebu vzhiadat k diktatorskym vodcom
Inac vcera Sulik sposobil riadne halo, ze v pripade potreby, budeme platit aj v rubloch Zrejme povedal nieco, co sa este nemalo dostat von a je to protichodne, co vyhlasuje EU momentalne. Lenze je jasne, ze ten plyn sa brat bude ci sa nam to paci, alebo nie. Zatial z Ruska, len dufam, ze sa planuje aj funkcna alternativa a nie o moc drahsia
Skillex: ohladne toho oleja
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Tak hlavne robotníkom bolo lepšie, lebo nič viac ako istotu práce a pláce k životu prakticky nepotrebovali a ak držali "hubu a krok" aj to dostali. Cestovanie, štúdium či sloboda slova bolo pre nich "panské huncúctvo".
Bohužiaľ ak sa niekto odvážil povedať niečo oproti režimu, schytala to neraz aj celá rodina.
Bohužiaľ ak sa niekto odvážil povedať niečo oproti režimu, schytala to neraz aj celá rodina.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
tak prinajhorsom romovia budu musiet pracovat, bo tam bolo zakazane nemat pracu nie? ale hlavne nech as nezopakuje berlinsky mur na nasej hranici.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Článok z ruskej štátnej agentúry preložený do češtiny: Co by mělo Rusko provést s Ukrajinou?
https://www.facebook.com/luciesulovsk/p ... 4813795820
Ani som to nedočítal, posledné dni mi stačilo, keď som videl fotky/videá z Buče.
https://www.facebook.com/luciesulovsk/p ... 4813795820
Ani som to nedočítal, posledné dni mi stačilo, keď som videl fotky/videá z Buče.
Neskutocne,neuveritelne,zaujimalo by ma ci ten autor tomu skutocne veri?
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Uz skorsie som dnes zachytil ten clanok, ale este som nevidel kompletny preklad. Pekne svinstvo. Rusko je stratene.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
-
- Pokročilý používateľ
len aby sme "my", ktokolvek uz teda sme my, neboli strateni spolu s nim respektive "vdaka nemu". Teraz stara precitala volaco oficialne, nejaky blabol nejakej organizacie, ze Cina a Rusko su spolocne na "forefronte" noveho svetoveho poriadku. Stratene je Rusko, stratene je Magyarsko, dofrasa zacina byt nejako tesno.
No, neviem comu ti chlapci veria, neviem co fajcia, ale bude to hodne na okraji Mendelejevovej tabulky. Hodne hodne.
Ruska ekonomika o velkosti Talianska, ruskí mužíci v počte jednej pätiny Europy neratajuc Ameeerikuuu a nic v Azii... vojenske vydaje na urovni 10% ameriky a z toho co vynalozia je 80% rozkradnutych v hierarchii na uplatkoch...
jaaaaajmarha toto nam bolo treba. Sice pri inej prilezitosti 7 rokov dozadu ale... https://youtu.be/dWPxsVMaMys?t=48
No, neviem comu ti chlapci veria, neviem co fajcia, ale bude to hodne na okraji Mendelejevovej tabulky. Hodne hodne.
Ruska ekonomika o velkosti Talianska, ruskí mužíci v počte jednej pätiny Europy neratajuc Ameeerikuuu a nic v Azii... vojenske vydaje na urovni 10% ameriky a z toho co vynalozia je 80% rozkradnutych v hierarchii na uplatkoch...
jaaaaajmarha toto nam bolo treba. Sice pri inej prilezitosti 7 rokov dozadu ale... https://youtu.be/dWPxsVMaMys?t=48
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
https://www.youtube.com/watch?v=UvAnC8KLKII
Grcám, posledná to úplne zaklincovala s tými priateľskými národmi.
Stále sa objavujú ďalšie foto z Buče a to je niečo strašné, čoho sú oni schopní. A reči, že sú to platení herci alebo že si ich tam pozabíjali sami Ukrajinci. No nič oni sú stratení na dlhé roky. Rozdiel medzi nimi a hitlerovcami je 0,00%.
Grcám, posledná to úplne zaklincovala s tými priateľskými národmi.
Stále sa objavujú ďalšie foto z Buče a to je niečo strašné, čoho sú oni schopní. A reči, že sú to platení herci alebo že si ich tam pozabíjali sami Ukrajinci. No nič oni sú stratení na dlhé roky. Rozdiel medzi nimi a hitlerovcami je 0,00%.
-
- Pokročilý používateľ
hentam vraj bola nejaka "brigáda" sikmookych, volajake zvery spoza stepi volakde v riti...
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Ano, boli to vraj nejaki chlapci, co zvarali bez ochrannych okuliarov.
https://www.facebook.com/VadixShklyar/p ... =-UC%2CP-R
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
cim viac linko s fb trakerom sa bude zasierat po forach, tym to pojde antirusom tazsie
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Dvoch uz nasli pomocou socialnych sieti a jedneho uz aj telefonicky kontaktovali, tu je preklad:_Mato_ napísal: ↑Ut 05. Apr, 2022, 09:40 Ano, boli to vraj nejaki chlapci, co zvarali bez ochrannych okuliarov.