Stolicka k PC
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Stolicka k PC
ja mam Volmar(uz sa nevyraba), nieco ako starsia verzia
super spokojny, akurat sedak som vpredu podlozil maticami, aby bol v sklone, kedze operadlo mam v miernom sklone tiez
super spokojny, akurat sedak som vpredu podlozil maticami, aby bol v sklone, kedze operadlo mam v miernom sklone tiez
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
To je nevyhoda nieco konfigurovat. Byva to na konci drahe.
Ale ked nie si ako ja, ze som vybral vsetko, tak ta cena nie je taka hrozna za to co dostanes.
Ja ju mam uz 4 roky. Cely den sadam a vstavam, hojdam sa na nej a zatial je v rovnakom stave ako na zaciatku. Dufam ze este to tak ostane.
Ale ked nie si ako ja, ze som vybral vsetko, tak ta cena nie je taka hrozna za to co dostanes.
Ja ju mam uz 4 roky. Cely den sadam a vstavam, hojdam sa na nej a zatial je v rovnakom stave ako na zaciatku. Dufam ze este to tak ostane.
.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Hej, tá Hasselhofka..mhm, hej...určite, sedieť budeš na preglejke. Ic stadzi s takými kravinami. Toto je už cena ako Lara VIP alebo Game Šéf VIP, prípadne nejaká predskladanka od Multisedu.Papek napísal: ↑Ut 05. Apr, 2022, 23:28 Pozeral som tie LD seating ale ceny su celkom masaker, hlavne ked si tam nahadzem v konfiguratore dalsie funkcie ... Andre ako hodnotis tu Ikeu Hattefjael s odstupom casu, isiel by si do nej znova? Ma dobre hodnotenia, ma nastavitelne operadlo aj posuvny sedak. Ako celkovo je nabita funkciami, uz sa iba rozhodnut medzi latkou a kozou. Cenu este nejako prekusnem, ak je to fakt dobra stolicka.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
ikeu by som nepodcenoval. Hlavne za tie peniaze by to mohla byt celkom dobra stolicka aj podla recenzii. Ta Lara je strasne skareda, ja mam PC v obyvacke, tak chcem aj trochu dizajn nech to nejako zapadne do okolia. V AT maju tu Hattefjall za 200. Rozmyslam ze pojdem na slepo do latkovej verzie + kolieska na tvrde podlahy za 10€ a dorucenie v ramci AT za 6,90. Prinajhorsom to viem vratit.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
zas az taky tenky ten sedak nie je, a kedze je to studená pena s hustotou 65 kg/m3, tak by hrubsi moc rozdiel nespravil, mozno tak nad 100kgloleqboleq napísal: ↑St 06. Apr, 2022, 00:00 Hej, tá Hasselhofka..mhm, hej...určite, sedieť budeš na preglejke. Ic stadzi s takými kravinami. Toto je už cena ako Lara VIP alebo Game Šéf VIP, prípadne nejaká predskladanka od Multisedu.
pri skusani moze posobit tvrdo, ale ked na tom sedis dlho tak je to praveze pohodlnejsie nez makke
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
keby mal niekto zaujem za 150e posunem LD Seating STREAM SYS-285 - uz skoro rok nepouzita
ja uz mam na ceste ikeu. zobral som nakoniec kozenu hatefjall. ak by sa mi nepozdavala tak sa ozvem
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Naaaajss, to je vynikajúca cena. Aká je to konfigurácia? Kúpa asi len osobne, čo? Mám takého tušáka, že si asi nenechal krabicu, čo?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Ahojte, riešim nove sedenie do kancelárie, je to na cca +/-8 hodín sedenia denne.. niečo som si pozrel, najviac ma asi zaujal HM mirra, ale reálne by som bol ochotný ju kupil len keď by bola v akcii okolo 700€ (cca pred rokov v takej cene na alze chvilu bola), inak mi to príde vysoká cena. Ešte niečo iné čo som pozeral a zaujalo ma su napr. tieto kusky,
https://www.alza.sk/antares-dream-biele-d5716001.htm ak by bola ina farebna kombinácia, vyzerá celkom schopne aj ked nema moc vela nastavitelných prvkov
https://www.alza.sk/antares-bat-net-bla ... 823451.htm táto ma zaujala tvarom a popisom, škoda že nema žiadnu recenziu ako su s nou ludia spojokny
Reálne som na tom nesedel a ani nvm či sa dá niekde v Žiline niečo vskušať. Môj hlavný problem je že po chvili ako by sklzavam zo stoličky a mám pocit že práve tieto typy sedákov by ma vedeli držať v spravnej polohe.
Ďakujem za pomoc
https://www.alza.sk/antares-dream-biele-d5716001.htm ak by bola ina farebna kombinácia, vyzerá celkom schopne aj ked nema moc vela nastavitelných prvkov
https://www.alza.sk/antares-bat-net-bla ... 823451.htm táto ma zaujala tvarom a popisom, škoda že nema žiadnu recenziu ako su s nou ludia spojokny
Reálne som na tom nesedel a ani nvm či sa dá niekde v Žiline niečo vskušať. Môj hlavný problem je že po chvili ako by sklzavam zo stoličky a mám pocit že práve tieto typy sedákov by ma vedeli držať v spravnej polohe.
Ďakujem za pomoc
- Andre
- TV & Audio expert
ta lacnejsia je smejd, ani nekukaj
kolko vazis?
kolko vazis?
- kayman
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
Tie Atheny na alze už sú späť na pôvodných cenách.
Je tam aj jedna rozbalená - https://www.alza.sk/emagra-athena-siva-d6274402.htm . Neviem či je to tá čo som vrátil kedže mňa stála o 12€ menej. Asi tým vrátením stúpla cena lebo som ju zabalil do pevnejšej krabice ako mi prišla. Alebo je to iná stolička.
edit: inak tá farba sedáku je omnoho svetlejšia v skutočnosti ako je na obrázku
Je tam aj jedna rozbalená - https://www.alza.sk/emagra-athena-siva-d6274402.htm . Neviem či je to tá čo som vrátil kedže mňa stála o 12€ menej. Asi tým vrátením stúpla cena lebo som ju zabalil do pevnejšej krabice ako mi prišla. Alebo je to iná stolička.
edit: inak tá farba sedáku je omnoho svetlejšia v skutočnosti ako je na obrázku
MB: ASRock Fatal1ty H97 Performance | CPU: Xeon E3-1231 | RAM: 4*8GB Crucial DDR3 1600MHz CL8 | GPU: SAPPHIRE NITRO+ RADEON RX 580 8G | Sound: DAC Topping D50s | Repro: Mackie CR4 | Headphones: Audio Technica ATH-SR50BT + Audio Technica ATH-T500 + AKG K-240 MkII + diy O2 amp | Keyboard: Keychron K10 | Mouse: Steelseries Rival 110 | Case: NZXT Switch 810 | PSU: EVGA SuperNOVA 650 G2 80+ GOLD| OS: dualboot Debian / Windows 10
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Môj problém je, že linkuješ Alzu. Vy ľudia sa meníte na lajdákov, znovu musím každý príspevok písať o tom, že ako chcete mať 3, 5 a viac ročné záruky a obchody, kde v prípade akejkoľvek reklamácie nebudete nič platiť. Buď dostanete nový diel alebo predajca zaobstará dopravu na ich náklady.banana napísal: ↑Št 07. Apr, 2022, 10:52 Ahojte, riešim nove sedenie do kancelárie, je to na cca +/-8 hodín sedenia denne.. niečo som si pozrel, najviac ma asi zaujal HM mirra, ale reálne by som bol ochotný ju kupil len keď by bola v akcii okolo 700€ (cca pred rokov v takej cene na alze chvilu bola), inak mi to príde vysoká cena. Ešte niečo iné čo som pozeral a zaujalo ma su napr. tieto kusky,
Ďakujem za pomoc
Aktuálne najlepší deal je quicky-ho Streamka. Potom by mňa osobne zaujalo skúsiť Emagru X5M
http://zdravesedenie.eu/sk/stolicky-a-k ... _2215.html
https://www.kancelarskestolicky.com/sto ... ka-x5m.php
zo Zdravesedenie.eu je o trošku lacnejšia.
Novú Streamku by som neriešil už vôbec...neskutočne zdraželi. To nemá hodnotu tých 500€ za plne vybavenú verziu.
Ak by si sa cítil odvážny pre experimentovanie, tak mňa už dávnejšie zaujala táto
https://www.kancelarskestolicky.com/sto ... -s-pdh.php
nemyslím si ale, že ju tu niekto už kupoval, no dizajn operadla sa mi zahovára, môže to byť príjemne ergonomické.
- Andre
- TV & Audio expert
skus teda ten antares za 400 a rozbalenu emagru za 200 kym je, jednu potom vratis
- kayman
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Nov, 2005, 20:00
K tej Athene, ak je to môj kus, tak má úplne nový nepoužitý piest . To je presne príklad toho ako sa v alze veci reklamujú. Keď som ju skúšal tak ten piest nešiel úplne hore čo som si neuvedomil keďže sa zastavil vždy v tej istej výške a k môjmu ideálu chýbal možno pol cm, ale potom sa prestal hýbať úplne. Vtedy som si ešte myslel, že stoličku si nechám a Alza mala jediné riešenie, doniesť stoličku a vrátia peniaze. bol som skúpy im ju nechať za takú cenum tak som z Emagry kúpil nový piest za pár eur, stále super cena keď som si to zrátal.
Ale až po pár dňoch mi prestala vyhovovať a nový piest už na ceste. Priložil som ho k tej stoličke pri vrátení nech má niekto iný radosť .
Napríklad pre Antares má Alza uvedený autorizovaný servis takže budú chcieť aby ste reklamáciu a prípadné odoslanie riešili v Kolíne v ČR . Pôjde to aj cez alzu samozrejme, ale treba im celú stoličku doniesť, mesiac čakať a potom zase po ňu. Alzu by som v prípade stoličky riešil len pri naozaj dobrej cene.
Ale až po pár dňoch mi prestala vyhovovať a nový piest už na ceste. Priložil som ho k tej stoličke pri vrátení nech má niekto iný radosť .
Napríklad pre Antares má Alza uvedený autorizovaný servis takže budú chcieť aby ste reklamáciu a prípadné odoslanie riešili v Kolíne v ČR . Pôjde to aj cez alzu samozrejme, ale treba im celú stoličku doniesť, mesiac čakať a potom zase po ňu. Alzu by som v prípade stoličky riešil len pri naozaj dobrej cene.
MB: ASRock Fatal1ty H97 Performance | CPU: Xeon E3-1231 | RAM: 4*8GB Crucial DDR3 1600MHz CL8 | GPU: SAPPHIRE NITRO+ RADEON RX 580 8G | Sound: DAC Topping D50s | Repro: Mackie CR4 | Headphones: Audio Technica ATH-SR50BT + Audio Technica ATH-T500 + AKG K-240 MkII + diy O2 amp | Keyboard: Keychron K10 | Mouse: Steelseries Rival 110 | Case: NZXT Switch 810 | PSU: EVGA SuperNOVA 650 G2 80+ GOLD| OS: dualboot Debian / Windows 10