Pneumatiky :)
Re: Pneumatiky :)
Schvalne sa pozrite na com jazdia kurieri ... minuly tyzden SPS, na pravej prednej pneumatike uz bolo vidno svetlosivu hmotu, po dezene ani stopy. Kurier len dvihol obocie ze uz to asi bude na vymenu Dnes dosiel DPD, tak som len tak zo zvedavosti pozrel na predne koleso a dezen vyzeral ako keby ho niekto iba fixkou nakreslil... musi byt radost na vode. A vy tu riesite 1,6mm
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
mozno za symbolicku cenu.
typek obul nove-10r a takmer rozbil auto. real story. potom aj tak kupil nove, ale tentokrat uz naozaj. a to se vyplati.
6 rokov a 10 rokov sú ale že veľmi vzdialené čísla a tie 4 roky spravia rozdiel. 6r sú použiteľné úplne napohodu, zatiaľ čo 10r sú hodné akurát tak do zberných surovín.
ITX >>> ATX
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Uz prisli a dost cerstve. DOT 1122
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Dnes som sa stretol s clovekom, co robi pre jeden gumarensky koncern. Objednavate gumy, kludne aj zimne. Ak bude, tak bude drahsie a prva uprava ceny vzhladom na okoonosti uz bola aplikovana.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Nah. To ti povie aj typek od kablov, aj od svetiel, aj z autovyroby...
Myslim ze uplne kazdy. Kazdopadne sadu pilotiek som sledoval od zaciatku "teplych dni" a postupne pekne zdrazovali..
Ked ste to tu zacali rozoberat uz bolo aj neskoro na "lacnejsiu" kupu. Aj ked drahsie mozno len bude. Nemam aktualne kristalovu gulu.
Ked ste to tu zacali rozoberat uz bolo aj neskoro na "lacnejsiu" kupu. Aj ked drahsie mozno len bude. Nemam aktualne kristalovu gulu.
.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Drahsie este len bude... resp. bude malo, preto stupne cena.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
"dobre uz bolo" je heslo poslednych 2rokov, a este nejaky ten cas bude
GoodYear-y otestovane, prezili aj Slovakia Ring ktovie, ako by dopadli nejake lacne ludove pneu
ITX >>> ATX
Ja viem ako by dopadli.. v strede by si mal len vytrhane kusy gumy.
Myslim ze som mal niekde fotku ako nejaka lacna china bola bez dezenu.
Myslim ze som mal niekde fotku ako nejaka lacna china bola bez dezenu.
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Ja som bol na slovakiaringu minulý týždeň. Pneu Nokian Powerproof. No do zákrut to drží fajn ale sú málo lepivé takže každý výjazd bol šmykom predných kolies či už na 3st ale dokonca aj na 4st.
Čiže za mňa tie pneu sú tak na úplne bežné ani nie svižne jazdenie.
Ďalšie pneu budem chceť buď Michelin PS5 alebo niečo podobné od iného výrobcu. (hlavne aby boli tichšie).
@Miso122 Na akom aute ich máš obuté ? Chodíš na slovakiaring častejšie ?? Kľudne aj do SS.
Čiže za mňa tie pneu sú tak na úplne bežné ani nie svižne jazdenie.
Ďalšie pneu budem chceť buď Michelin PS5 alebo niečo podobné od iného výrobcu. (hlavne aby boli tichšie).
@Miso122 Na akom aute ich máš obuté ? Chodíš na slovakiaring častejšie ?? Kľudne aj do SS.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
misko povozis ma?alebo stiv?chcel by som zazit tu nutnost drahsich gum.seriozne myslim.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Nutnosť nikdy neni mať drahé pneu. Medzi UHP pneu sú aj modely, ktoré vzhľadom na cenu ponúknu len o trochu horšie jazdné vlastnosti ako tie TOP pneu ako sú napr. Michelin PS5, Bridgestone T005, Pirelli P-ZERO a podobne.
Z osobnej skúsenosti viem, že napr taká pneu SAVA mňa osobne prekvapila svojími vlstnosťami, keďže som ich vedel porovnať voči PS4, CSC5.
Na bežné jazdenie za sucha musia stačiť všetky pneu čo sa predávajú za mokra je to iná pesnička. (mali by sme prisposobit jazdný štýl).
Z osobnej skúsenosti viem, že napr taká pneu SAVA mňa osobne prekvapila svojími vlstnosťami, keďže som ich vedel porovnať voči PS4, CSC5.
Na bežné jazdenie za sucha musia stačiť všetky pneu čo sa predávajú za mokra je to iná pesnička. (mali by sme prisposobit jazdný štýl).
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
Zimné? Lebo premýšľam na najbližšiu sezónu, že by som Savy (model Eskimo HP2) v rozmere 205/55 R16. Celkom dobré recenzie sú na ne a nevyzerajú vôbec zle.