Všeobecná diskusia II
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecná diskusia II
ano, ma poziciu guru na autobazarovskom slepičinci... zase aby sme sa rozumeli, ten pan skoro tri dekady natahoval karoserie a teraz mu taha cez druhu dekadu motoráriny... takeho frajera na osciloskop a TDI na Slovensku nenajdes len tak lahko, aj keby si s hodne silnou lampou hladal.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Ok dik, skúsim ho tam kontaktovať.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Len fyi, dodacia doba Citroenu sa posuva o 3-4 mesiace.
Tj. Auto objednane december 21, slubene maj 22, bude august/september 22...snad.
Aj som predajcovi hovoril ze by som to zrusil ale nema clovek co ine kupit (nove). Takze si pockame a na julovu dovolenku poziciam poriadne velke auto aspon, nebudeme sa tlacit.
Ak aj pozicovne nebudu prazdne, musim uz zajednat.
Tj. Auto objednane december 21, slubene maj 22, bude august/september 22...snad.
Aj som predajcovi hovoril ze by som to zrusil ale nema clovek co ine kupit (nove). Takze si pockame a na julovu dovolenku poziciam poriadne velke auto aspon, nebudeme sa tlacit.
Ak aj pozicovne nebudu prazdne, musim uz zajednat.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
juj tak uz by to bolo fajn kebyze neodlozia. nemaju teraz lepsie ceny akcie? zeby si zrusil a objednal nove ked uz leto nestihnes tak ci tak?len sa pytam no
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
no dufam, ze tam je aj cena zamluvnena, lebo medzi objednavkou a dodanim bol cenovy rozdiel cez 10K ( nie len jedno auto) u VW.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Prave ze to, ak to teraz zrusim a objednam to iste tak plus 2k, len tak. Nehovoriac o dodacej dobe.
Myslim ze v konecnom dosledku som este dobre dopadol ak to zmeska len leto, lebk realne vidim mozbost bicoho ineho.
To uz iba zrusit,prezut este rok s touranom a potom plug in ci elektro ale o rok imho ceny nizsie nebudu tiez
Myslim ze v konecnom dosledku som este dobre dopadol ak to zmeska len leto, lebk realne vidim mozbost bicoho ineho.
To uz iba zrusit,prezut este rok s touranom a potom plug in ci elektro ale o rok imho ceny nizsie nebudu tiez
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
vieš čo niečo si pogooglim ale nemám čas ani chuť sa za tým naháňať za hranice. možno CZ, pozrel by som kolegov ale nečakám že tam nájdem niečo o XY tisíc lacnejšie
-
- Pokročilý používateľ
daj presne model motor atd a ceknem ja narychlo tiez
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Co som cital tak s peugeotom rifter ludia dopadli este lepsie
Pri objednavani im slubili dodacie doby ze 4-5mesiacov. Niektori cakali rok a pol s tym ze este museli doplatit nejaku nizsiu 4cifernu sumu naviac, inak im zrusia objednavku. A zbytku po roku a pol zrusili objednavku rovno... Ze sorry jako, auto nebude.
Pri objednavani im slubili dodacie doby ze 4-5mesiacov. Niektori cakali rok a pol s tym ze este museli doplatit nejaku nizsiu 4cifernu sumu naviac, inak im zrusia objednavku. A zbytku po roku a pol zrusili objednavku rovno... Ze sorry jako, auto nebude.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ja som na rýchlo pozrel a v čechách majú 30 kusov, žiadne v kombe farba výbava ako mám ja ale prežil by som, cenovo to vychádza rovnako ako mám objednané. Sranda že u nás 0 kusov v ponuke, u nich 30.
Volal som do Citroenu, dušovali sa že majú potvrdenú výrobu. reku oficiálne ju končia v Júni oznámili to, tak ale potvrdil že to vyrobia určite takže si počkám, no stress
A v CZ sa dá objednať Staria, u nás nie, ale je to príliš drahé a čakať donekonečna sa mi nechce, ale páči sa mi spaceship bude Citrón bude dobre.
Volal som do Citroenu, dušovali sa že majú potvrdenú výrobu. reku oficiálne ju končia v Júni oznámili to, tak ale potvrdil že to vyrobia určite takže si počkám, no stress
A v CZ sa dá objednať Staria, u nás nie, ale je to príliš drahé a čakať donekonečna sa mi nechce, ale páči sa mi spaceship bude Citrón bude dobre.
Ta staria mi príde dost meh. A hlavne vsade jazdit s 2200kg dodavkou ti po chvili pride otravne.
Odpor vzduchu na dialnici, a celkovo je to nemotorne, siroke, tazke, hojda sa to, pred nakupakom musis parkovat cez 2 miesta inak ti ho vzdy obiju, v podzemke si ako slon v porcelane atd atd... Uz to ma dost nevyhod oproti normalnemu mpv
A hlavne nevidim dovod preco by to niekto uprednostnil napr. Pred peugeotom traveller
Odpor vzduchu na dialnici, a celkovo je to nemotorne, siroke, tazke, hojda sa to, pred nakupakom musis parkovat cez 2 miesta inak ti ho vzdy obiju, v podzemke si ako slon v porcelane atd atd... Uz to ma dost nevyhod oproti normalnemu mpv
A hlavne nevidim dovod preco by to niekto uprednostnil napr. Pred peugeotom traveller
-
- Pokročilý používateľ
tipujem ze asistentov to budebmat viac a tiez sedadla budu asi lepsie. ine ma nenapada
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook