vsimol som si ze, minimalne crux, hrava GTL, tak by som sa chcel spytat ci neporadite, resp. nevysvetlite, nastavenia vozu v garazi, bo mam z toho gulas, jedine co som si zistil ze cim vyssie nastavenia diferencialu tym sa mi lepsie jazdi, ale co tieto nastavenia robia z vozom to neviem
keby ste mi niekto vedel poradit, alebo nasmerovat na neake zive forum o GTL, bo google mi nepomohol vobec
GT Legends - nastavenie automobilu
GT Legends - nastavenie automobilu
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
hravam GTR2 a tiez mam v tom pekny bordel.ono v reali by malo platit ze na kazdu trat ine nastavenie podvozku ale kto by zabijal cas hodinami testovania.ja som si nastavil tvrdost pruzin na takmer najvacsiu hodnotu,znizil som podvozok a zakruty prechadzam cca o 15% rychlejsie,nehovoriac o stabilite pri prudkom brzdeni.
GTR 2 nie je pokracovanim GT Legendsdexman napísal:hravam GTR2 a tiez mam v tom pekny bordel.ono v reali by malo platit ze na kazdu trat ine nastavenie podvozku ale kto by zabijal cas hodinami testovania.ja som si nastavil tvrdost pruzin na takmer najvacsiu hodnotu,znizil som podvozok a zakruty prechadzam cca o 15% rychlejsie,nehovoriac o stabilite pri prudkom brzdeni.
najlepsie je vyskusatGogi napísal:vsimol som si ze, minimalne crux, hrava GTL, tak by som sa chcel spytat ci neporadite, resp. nevysvetlite, nastavenia vozu v garazi, bo mam z toho gulas, jedine co som si zistil ze cim vyssie nastavenia diferencialu tym sa mi lepsie jazdi, ale co tieto nastavenia robia z vozom to neviem
zalezi aj od auta, ktore chces vyladit ...
ci nedi dobre na cest, potrebujes ho zrychlit, nedotaca ... atD atD
je toho ako si pisal vela
vsetko som neskusal ani ja
fórum ohlade GTL zatial nepoznam
keby ste mi niekto vedel poradit, alebo nasmerovat na neake zive forum o GTL, bo google mi nepomohol vobec
s pozdravom, crux.
priebezne skusam menit, len ked ja ten rozdiel "volnym okom" nevidimcrux2005 napísal:najlepsie je vyskusat
zalezi aj od auta, ktore chces vyladit ...
ci nedi dobre na cest, potrebujes ho zrychlit, nedotaca ... atD atD
a ece by som jednu otazku, cim to je AI dosahuju ovela lepsie casy v kvalifikacii ako v preteku?
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/