65" android tv
Re: 65" android tv
Certifikovanych som mal asi 10. 7 som vratil "z fleku" Inakustik je zatial bezproblemovy, ale mam len metrovy. Ugreen som neskusal, ale 3 metrovemu za ten peniaz by som neveril, treba skusit
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Dosť dlho som študoval výrobcov a káble a vyšlo mi ak nechcem samozrejme kábel 1m = 20 Eur, tak Inakustik, alebo ten UGREEN, ktorý má veľmi dobré recenzie po internete, keďže ma "zradil" PremiumCord 2.1 so špecifikáciou 4k/120hz o dĺžke 3m. (čo je pre mňa minimum), ktorý slúžil donedávna len na FULL HD TV a po kúpe novej TV mi preblikáva obraz na 4k/120Hz pri hraní.
Inakustik má Star II radu, ale len do 2 m., potom Premium do 3m. a tam to vychádza po zľave cez Datart 3m. za cca 45 Eur, ugreen v akcií 5m. dĺžka 40 Eur (bežná cena 50 Eur vyššie) asi skúsim najprv UGREEN a dám vedieť pre zaujímavosť. Potom by som už jedine siahol po Inakustik Premium.
Inakustik má Star II radu, ale len do 2 m., potom Premium do 3m. a tam to vychádza po zľave cez Datart 3m. za cca 45 Eur, ugreen v akcií 5m. dĺžka 40 Eur (bežná cena 50 Eur vyššie) asi skúsim najprv UGREEN a dám vedieť pre zaujímavosť. Potom by som už jedine siahol po Inakustik Premium.
Problém je v dĺžke... Pri 2m variante skoro vždy držia špecifikáciu, pri 3m už väčšinou nie...
Dúfať pri budget cene v 4K/120 na 5m je veľký optimizmus
Dúfať pri budget cene v 4K/120 na 5m je veľký optimizmus
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Potrebujem dĺžku 3m. a UGREEN v tej dĺžke odkiaľ som objednával nebol. UGREEN nestojí 10 Eur ako PremiumCord, ale 5x toľko. Ak nepôjde, nevadí, pôjdem do Inakustik. Nerozumiem načo robia potom veľkosti s uvedenou špecifikáciou keď na 90% to nefunguje.
Papier znesie vela... Dalsia vec je citlivost vstupu, ultm rastie priamoumerne dlzke
Spoiler: ukázať