Presmerovanie z fora
Presmerovanie z fora
Caute,
neviem, ci je problem len u mna, ale presmerovanie z fora zo sekcie priamo pod spravami pre/od adminov po kliku na "Hlavná stránka PC.sk" nefunguje, podla popisu by som ocakaval, ze ma to hodi na pc.zoznam.sk, miesto toho som presmerovany na https://pretaktovanie.zoznam.sk/viewforum.php?f=58 s errorom Nemáte oprávenenia na zobrazenie tohoto fóra.
podobne aj pre "E-mail pretaktovanie.sk"
OT: web pc.zoznam.sk nespravujete vy, ale priamo zoznam, ze? tam by som mal tiez 1 komentar
diky
neviem, ci je problem len u mna, ale presmerovanie z fora zo sekcie priamo pod spravami pre/od adminov po kliku na "Hlavná stránka PC.sk" nefunguje, podla popisu by som ocakaval, ze ma to hodi na pc.zoznam.sk, miesto toho som presmerovany na https://pretaktovanie.zoznam.sk/viewforum.php?f=58 s errorom Nemáte oprávenenia na zobrazenie tohoto fóra.
podobne aj pre "E-mail pretaktovanie.sk"
OT: web pc.zoznam.sk nespravujete vy, ale priamo zoznam, ze? tam by som mal tiez 1 komentar
diky
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Re: Presmerovanie z fora
Presmerovanie na pc.zoznam.sk aj Email funguje normalne. Problem je niekde u teba.
Co sa tyka hlavnej stranky tam mas aky problem?
Co sa tyka hlavnej stranky tam mas aky problem?
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
skusal si to aj pre non-admin usera?
moznym dovodom moze byt i neexistencia uctu s rovnakym username na fore a webe, ale testovat sa mi to nechce
na webe nie su potvrdzovane komentare, vo vsetkych clankoch za poslednych par mesiacov su len 2 (slovom dva) komentare, to sa mi nezda ako realna hodnota
moznym dovodom moze byt i neexistencia uctu s rovnakym username na fore a webe, ale testovat sa mi to nechce
na webe nie su potvrdzovane komentare, vo vsetkych clankoch za poslednych par mesiacov su len 2 (slovom dva) komentare, to sa mi nezda ako realna hodnota
nefunguje to. prosim o fix ASAP, velmi dolezite tlacidla
- gammaray
- Administrátor
Presmerovanie som skusal ako neprihlaseny uzivatel cez Edge. Primarne pouzivam Chrome a tam to ide tiez. Schvalovanie je zavedene aj na hlavnej stranke. Tvoj komentar som schvalil.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
ako prihlaseneho ma to nepresmeruje, ako neprihlaseneho ano, zaujimave
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Mne ten redirect na hlavu stranku hodi toto: Nemáte oprávenenia na zobrazenie tohoto fóra.
Spoiler: ukázať
- gammaray
- Administrátor
Mame vytvoreneho testovacieho uzivatela s pravami obycajneho bezneho uzivatela. Na tom konte tiez presmerovanie funguje normalne. Skuste si premazat cookies a vyskusajte to v rozlicnych browseroch s takymi istymi podmienkami. Potom sem napiste. Aj na mobile skuste.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
gammaray, mne to nefunguje a nebude to zalezitost cookies. nevyuzivam to, kedze pouzivam moj newsticker a tam mam aj link, no pisem, aby ste vedeli, nie je to 1 pripad
Spoiler: ukázať
Ja som skúšal aj, aj, aj .. všetko funguje
Niečo som tam napriek tomu pobastrngoval, skúste teraz či to funguje ...
Niečo som tam napriek tomu pobastrngoval, skúste teraz či to funguje ...
U mňa stále rovnako
Skúšal si aj na inom pc? Nevidím tam žiadny zadrhel ...
notas:
prihlaseny v chrome - nejde
neprihlaseny v chrome - ide
neprihlaseny v FF - ide
desktop:
prihlaseny v Opere - nejde
neprihlaseny v Opere - ide
mobil:
ako konkretny priklad uvediem, ze som prihlaseny v chrome, skusim preklik a vyhodi error, odhlasim sa, skusim rovnaky preklik a presmeruje ma spravne
tldr: ako prihlaseneho ma nepresmeruje, ako neprihlaseneho presmeruje => asi chyba v pravach non-admin usera
znova podotykam, ze na hlavnom webe ucet nemam
neprihlaseny v FF - ide
desktop:
prihlaseny v Opere - nejde
neprihlaseny v Opere - ide
mobil:
ako konkretny priklad uvediem, ze som prihlaseny v chrome, skusim preklik a vyhodi error, odhlasim sa, skusim rovnaky preklik a presmeruje ma spravne
tldr: ako prihlaseneho ma nepresmeruje, ako neprihlaseneho presmeruje => asi chyba v pravach non-admin usera
znova podotykam, ze na hlavnom webe ucet nemam
z dobroty celeho mojho srdca (a kedze je streda a mam v praci menej prace) skusam zaregistrovat ucet na hlavnom webe, cakam na potvrdzovaci email, potom budem pokracovat v testovani
- gammaray
- Administrátor
Ok, musime sa na to pozriet pretoze ked prenesem prava tvojho uctu na moj robi to tu chybu. Nieco mas s kontom. Neregistruj iny ucte zbytocne.