Huawei P40 Lite FRP
Huawei P40 Lite FRP
Caute, hladam free sposob ako obist / odomknut Huawei P40 Lite, na ktorom je zabudnute heslo do Google uctu aj heslo do zariadenia. Udaje vyzaduje aj po resete, preto som napisal FRP.
Re: Huawei P40 Lite FRP
Pomôže podľa mňa len nejaký servis mobilných telefónov, aj to som si nie istý, že to pomôže. Ešte by pomohol originál servis asi, ale treba dokázať, že zariadenie je naozaj tvoje, máš ku nemu doklady atd ...
sorry je to P30 Lite, pomylil som sa. Viem o moznosti riesenia cez autorizovany servis, ale to nie je zrovna free
Free dnes ani kura nehrabe, čiže asi to inak nepôjde ...
Podľa informácií ktoré si zadal môže byť zariadenie "náhodne" nájdené, prípadne z iného zdroja ... Čo samozrejme ak majiteľ nahlásil odcudzenie, tak príslušné orgány nájdu ten telefón raz dva ...
Čo samozrejme nemusí byť tento prípad a naozaj sa jedná o záhadne zabudnuté heslo v duo podobe ...
Podľa informácií ktoré si zadal môže byť zariadenie "náhodne" nájdené, prípadne z iného zdroja ... Čo samozrejme ak majiteľ nahlásil odcudzenie, tak príslušné orgány nájdu ten telefón raz dva ...
Čo samozrejme nemusí byť tento prípad a naozaj sa jedná o záhadne zabudnuté heslo v duo podobe ...
zaujimave ako rychlo niekto sklzne k podozreniu z nekalosti. Na vine je "len" maly syn mojho znameho, ktory sa s tym "pohral"
PS: Ani mobil ani syn nie je moj
PS: Ani mobil ani syn nie je moj
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Zadal by som tvoj problem na youtube,uz som tak parkrát telefony odomkol,ale vsetko záleží aj od toho aky firmware tam je.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Este ma napadlo, nema huawei konto? Mozno by ho slo odomknut cez ich stranku za pomoci toho konta. Ak zlyha youtube, treba napisat na podporu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Čo ťa prvé napadne pri týchto anomáliach ktoré si popísal? Ber to z druhej strany ...
Na vine nie je syn, ale rodičia, že za prvé nemajú pod kontrolou účet svojho dieťaťa, za druhé že nemajú rodičia správne ošetrené obnovenie zabudnutého hesla. Čo k tomu dodať ...
Nabudúce si možno dajú pozor na tieto veci ...