Naj auto s bubnami vzadu
Re: Naj auto s bubnami vzadu
Najefektivnejsia v com? Ked mi minule prasklo lanko necitil som sa prilis efektivne.
Taktiez ked ju tahas hore dole.
Taktiez ked ju zabudnes zatiahnut a nezaradis rychlost a najdes si auto na parkovisku.. v inom aute.
Takto o nej aspon nemusis vediet. Kym funguje.
Taktiez ked ju tahas hore dole.
Taktiez ked ju zabudnes zatiahnut a nezaradis rychlost a najdes si auto na parkovisku.. v inom aute.
Takto o nej aspon nemusis vediet. Kym funguje.
.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
jj na elektronickej mrzne lanko pripadne sa trha a uvolnuje
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Pokazit sa moze vsetko. Ovela viac mi pride poruchovejsi nejaky motorcek + elektronika + este co ja viem co tam je, ako jednoducha mechanika s lankom. Cim zlozitejsi mechanizmus, tym horsie.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
povedal by som ze kazda "verzia", teda manualna aj eklektricka, ma svoje pre aj proti...
kazdopadne mne sa na starom aute stalo s "manualnou" rucnou to, ze na jednom zadnom strmeni (kotuce) sa zasekol ten mechanizmus pre rucnu (v polohe stale povolena) a ani som o tom nevedel, kedze neparkujem nikde v kopci a nebyt stk kde som samozrejme kvoli tomu nepresiel tak o tom ani neviem a neriesim to.
jop a v servise museli vymenit cely strmen lebo to podla nich uz neslo rozhybat, takze celkom "potesila" neplanovana investicia.
kazdopadne mne sa na starom aute stalo s "manualnou" rucnou to, ze na jednom zadnom strmeni (kotuce) sa zasekol ten mechanizmus pre rucnu (v polohe stale povolena) a ani som o tom nevedel, kedze neparkujem nikde v kopci a nebyt stk kde som samozrejme kvoli tomu nepresiel tak o tom ani neviem a neriesim to.
jop a v servise museli vymenit cely strmen lebo to podla nich uz neslo rozhybat, takze celkom "potesila" neplanovana investicia.
Spoiler: ukázať
Kolega na Sprinteri zatiahol slabo ručnú. Resp prázdne auto udržala. Pri šiestej palete už toho mala dosť a auto sa spustilo aj s kolegom v zadnej časti krížom cez areál asi 20m a zastavili ho až plastove kontajnery nikomu ani ničomu sa nič nestalo. Možno kolega potreboval vymeniť trencle ale k tomu sa zatiaľ nepriznal. Obe riešenia majú svoje pre aj proti. Výhodu elektronickej ručnej vidím v tom, že sa zatiahne pevne pri každom odstavení auta. Otázne je potom iba to ako výrobca ostrí kontrolu funkčnosti.
Ja som sa takmer prešiel vlastným autom. Zaparkoval som pred bankomatom a zo zvyku som zatiahol iba ručnú a nevyradil do P. Par sekúnd na to sa auto pohlo proti mne, našťastie bola tma a videl som ako sa ku mne približujú svetlá. Asi by nebolo moc príjemné byt pretlačený 2t plechovicou o stenu.
Ja som sa takmer prešiel vlastným autom. Zaparkoval som pred bankomatom a zo zvyku som zatiahol iba ručnú a nevyradil do P. Par sekúnd na to sa auto pohlo proti mne, našťastie bola tma a videl som ako sa ku mne približujú svetlá. Asi by nebolo moc príjemné byt pretlačený 2t plechovicou o stenu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Elektricka rucna je ovela spolahlivejsia, bezpecnejsia, pohodlnejsia, menej ubera z priestoru pre posadku. Jedina nevyhoda ktora existuje je ze v zime nemozes robit drifty pred tescom... ale to uz nemozes tak ci tak kvoli nevypinatelnym ESP, takze to mas sumafuk....
Je dost navykove len dojst k semaforu, tuknut do brzdoveho pedalu a rucna je zatiahnuta...
Je dost navykove len dojst k semaforu, tuknut do brzdoveho pedalu a rucna je zatiahnuta...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
he ? Nespravil som to jedinykrat v zivote a ani nemam najmensi dovod na nejaku hentaku howadinu.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
DanOne: ale s hentakymi kotucmi by cez technicku nepresiel.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
To nie sú hrdzavé, ale doslova spálené a nasledným používaním "oleštené"
By som to tipol na zakusnutú zadnú ručnú brzdu
By som to tipol na zakusnutú zadnú ručnú brzdu