Existuje nieco v nasich koncinach ako katalog aut? Teda nieco na styl ze vyfiltruje mi vsetky auta v karoseii kombi s plug-in hybrid motorom, s cennikovou cenou do 35 tis eur, vo vybave z bezklucovym ostvaranim, subwooferom v kufri, slnecnymi roletami v zadnych dverach apod.
v podstate hladam ekvivalent tohto https://www.gsmarena.com/search.php3? na auta
Katalog aut?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Katalog aut?
Spoiler: ukázať
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Re: Katalog aut?
Asi nenajdes, veduci. Kedysi existovalo presne taketo vyhladavanie, za boha si uz neviem spomenut na nazov. Presne sa tam dalo filtrovat podla roznych parametrov (nie az tak podrobne ako slnecne rolety na zadnych oknach) a hladalo to nielen znacku a model auta v danej cene, ale aj konkretnu vybavu z cennika. Mali tam priebezne aktualizovane ceny, akcie a tak. Skvele to bolo. Potom to zrazu malo uz neaktualne ceny, a teraz uz hadam ani ta stranka neexistuje.
Vsetky vyhladavace novych aut teraz hladaju len nejake skladove zasoby u predajcu, nie katalogove veci. Nenasiel som doteraz nic podobne a obavam sa, ze nenajdes ani ty. Keby vsak niekto nieco mal, tak sup s tym sem.
Vsetky vyhladavace novych aut teraz hladaju len nejake skladove zasoby u predajcu, nie katalogove veci. Nenasiel som doteraz nic podobne a obavam sa, ze nenajdes ani ty. Keby vsak niekto nieco mal, tak sup s tym sem.
cez mobile.de si dat max. rocne auta, s najazdom do 5kkm a vyklikat vlastnosti. Ale nebudes tam mat vsetko - subwoofer ani roletky som nenasiel v moznostiach https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sear ... lse&vc=Car
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
asi len mobile.de. Neviem ci existuje lepsi filter
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)